Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1145. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.643.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11431144114511461147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Team NINJA

bu mdoları yüklediğimde olan tr karakter sorunu.

bunlarda yüklenen modlar.

eğer türkçe karakter sorununu çözersem bu modlarla sıfırdan başlıcam oyuna.

bide ss ile uğraşma esp dosyaları için

C:\Users\[UserName]\appdata/local/skyrim burdan bulabilirsin

• hocam sorun işte türkçe karakter.
    menüdeki yazılardan zaten anlaşılıyor oyun içide böyle.
    çekip koyayım ss :)
  • quote:

hocam sorun işte türkçe karakter.

o kadar modla birlikte tr yama kullanamazsın daha öncede yazdım sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer4294

quote:

ozaman yapacak birşey yok sanırım :)
    neyse ben kaldığım yerdn devam edeyim.

görev silme varmı oyunda ?
  • quote:

şimdi aklıma geldi bak :D eğer sadece ''İ'' harfi içinse o sorun menüden öyle anlaşılıyor kare çıkmış pc nin dilini eng(İngilizce Birleşik Krallık) yap :D pc yi yeniden başlat dene bi
  • quote:

quote:

quote:

setstage 000C14B3 200= red eagle
  • quote:

quote:

quote:

quote:

setstage 000C14B3 200= red eagle

bide okadar takılma her göreve bazılarınıda yapma bu görevin devamı yok görevin sonucu o kılıca varıyor o kadar iyi bir kılıçta değil o ne itemler var daha :D

• ne bileiym hepsini yapıcam illa.

neyse sildim oyunu tekrardan kuruyorum devam edeyim kaldığım yerden :)

valla sildim mod lu oyunu kurmasıda 1 saati buluyo hiç uğraşasımda yok açıkcası :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 14 Ocak 2014; 1:23:24 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam oyunu kaldırıp realvision'u kurdum, şuanda oynuyorum sıkıntım yok. Düzeldi oyun.

Bu modu denediniz mi hiç?
    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/38649/?

Denedim çok fazla bir etkisini bekleme ama deniyebilirsin belki sende işe yarar fakat fps problemimi çekiyorsun real enbden sonra ? performance olanı kursaydın ?

performance olanını kurdum hocam ama fps düşüşü yaşıyorum tabi. Biraz kasıyor ama idare ediyor yine

Grass on Steroids kurulumu ? (http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/33582/?)

Direk NMM aracılığıyla basitçe kurulumu yapılabilir mi bunun hocam?

Kurulu değil yani :D bu fps problemi yaşatabiliyor ondan sordum fps problemin varsa kurma.Şuan nmm problem var bakıma aldılar zaten sonra sana link vericem onlara bi bakarsın.

Hocam o zaman daha açıklayıcı yazarsan Bu arada NMM'ye Login'den giremiyorum nedense şifrem de doğru, offline girebiliyorum artık :S
    Hocam ilgilendiğin için çok sağol bu arada yeni modlara açığım tabikide

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/36146/?

şu linkten olan performance optimized dosyayı indir.olmazsa şunu;High Prefs and inis ugrids 5 V27 ENB version

C:Users...Documents My Games Skyrim çıkan dosyaları buraya atıp şunları yapıcaksın önemli burası

prefs dosyasını açıp

sD3DDevice= <---ekran kartının adını yaz oraya
    iSize H=1080
    iSize W=1920

isize a da ekran çözünürlüğünü yaz sonra oyuna gir dene bakalım performans sorunu kalıcakmı.

http://www.iparadigm.org/pages/pnenb/ENBoost.html = şurdan enbblocal.ini dosyasında değişiklikerli yap ekran kartına göre

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/32505/? =bide bu modu kur.

hocam enblocal dosyasındaki aynı bölümü linktekini mi kopyalayacağım dosyadakinin yerine?

Kurulumu normal sanrım NMM ile? --->http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/32505/?

-gösterilen ayarlara göre değiştireceksin.
    -normal.

Hepsini dediğin gibi yaptım hepsini hocam, bi değişiklik olmadı. Benim ekran kartı düşük geliyor sanırım kasıyor.

hangi modları kurdun bi ayrıntılı şekilde yazsana sen.

http://i.hizliresim.com/eXy6QD.png
    Hocam bu baş tarafı.

http://i.hizliresim.com/eW4DMQ.png
    Bu da alt tarafı.

Net gözükmüyor sanırım.
    A quality world map
    better torches
    cinematic fire effect 2 hd
    enhaned blood textures
    enhanced night skyrim
    footprints
    horse armors for skyrim
    immersive armors
    immersive weapons
    lotr weapons
    jaysus swords
    project reality climates of tamriel v3
    realistic lighting overhaul
    realvision ENB DATA files
    skyboost
    skyforge weapons
    skyrim configuration menu
    skyrim hd/2k textures kombinasyonu
    skyrim performance plus
    skyrim project optimization
    skyui
    ultimate hd fire effects
    wearable lanterns
    ztfollowers

İLk başta esp. dosyaları yazsan yeterliydi benim için şimdi bide

skyrimlauncher.exe gir sonra options antialiasing ve antistropic filtering 2 sini off yap yapmadıysan.bide o sayfanın altında advanced bölümü varsonra bir bölüm var detail-view distance onları ss sini al.

skyrim hd 2k nın lite sürümünü yükle ultimate hd fire effect'i sil.zaten cinematic fire effect 2 hd var gerek yok ona.realistic light overhaul sil climates of tamriel var zaten

Bende AA'lar off durumdaydı. Tmm advanced bölümünün SS'ini alırım akşam.
    Realistich overhaul'u yüklemememin sebebi, videoda mod sahibinin yüklemiş olmasından dolayı. Tmm silerim. Bu modlarlayken dışarıda çok kasmıyordu, yada dış mekan diye hissetmiyor olabilirim. Bi mağaraya girdim ve uzunca bi görev var, orada oynayışımı fazlasıyla etkiledi, fazla kasmaya başladı. Skyrim hd 2k'yı lite sürümünü yükleyip diğerlerini silince bakalım ne olacak. Akşam durumu bildiririm hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

quote:

Orijinalden alıntı: B_R_A_V_E

beyler yengenizle tanışın...

bide sokaga su elbiselerle cıkmasa katil edecek beni

güldüm

hacı mümkünse yenggedeki armor ve hair modlarının isimlerini yazabilir misin bu arada yengeye selamlar :D

• Herkese selam,

Ben bir hata yaptım ve Volskygge zindanına girdim Girmişken de temizleyim dedim ama epey zorlandım. Her neyse...

Aşağıdaki ekran görüntülerinin olduğu yerde takıldım. Önümdeki demir kapı açılmıyor. Açmak için kol vs de bulamadım. Burayı daha önce geçen olmuştur. Yanlış yoldamıyım acaba ?

Ekran görüntükleri:

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=216326290

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=216326454

• O race modu, Temptress mi ne diye geçiyor. Onu kurunca o armor ve race olarak bu kız + birde bunun gibi followerlar geliyor şehirlere. Ayrıca o saçın görünmesi için apachiskyhair kurman gerekiyor
  • Oyunu İngilizce bir süre oynamıştım. Her bir cümleyi anlamadığım zaman nedense bu RPG oyunlarından tat alamıyorum, bir şeyler eksik kalıyor. Witcher da öyle olmuştu. Türkçe alt yazı ile oyun zevki hayli arttı. Oyunun gerçekten mükemmel bir oyun olduğunu anlıyorsunuz. Orman elfiyim. Okçuluğuma ve tek el silaha ağırlık veriyorum. Fakat adam gibi item bulamıyorum beyler. İyi bir ok nasıl edinirim. Şu anda 15 levelim ve 17 damage veren ok var bende, levelime göre normal midir bu ok?
  • Stakado Cinemascope ENB nin ayarları birazda ben editledim , tavsiye ederim hem çok hoş görünüyor hemde per. kaybı diğer ENB lere göre baya az

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

Stakado Cinemascope ENB nin ayarları birazda ben editledim , tavsiye ederim hem çok hoş görünüyor hemde per. kaybı diğer ENB lere göre baya az

Depth of field'de off ile on arasında fps farkı nasıl hocam sende?

• @Sp4rtacus

çok belirgin bir şey olmuyor aslında ama dof u sevmiyorum ben pek "edge aa" var bazı enb lerde o benzer işi çok daha iyi yapıyor bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 14 Ocak 2014; 12:50:13 >
  • quote:

@Sp4rtacus

çok belirgin bir şey olmuyor aslında ama dof u sevmiyorum ben pek "edge aa" var bazı enb lerde o benzer işi çok daha iyi yapıyor bence

Ekran kartının çok iyi olmasından dolayı pek fark göremeyebilirsin. Dof olayı nedir hocam? Onu nasıl kapatabiliyoruz? "edge aa"dan bahsettin? Depth of field yerine mi geçiyor?
  • quote:

quote:

@Sp4rtacus

Ekran kartının çok iyi olmasından dolayı pek fark göremeyebilirsin. Dof olayı nedir hocam? Onu nasıl kapatabiliyoruz? "edge aa"dan bahsettin? Depth of field yerine mi geçiyor?

dof dediğim Depth of field zaten , edge aa da kenarları smooth şekilde yumuşatarak aa veriyor diyebiliriz realvision enb kullanırsan onunla oyun içinden açıp kapatarak bakabilirsin bu ayara

• quote:

quote:

quote:

@Sp4rtacus

dof dediğim Depth of field zaten , edge aa da kenarları smooth şekilde yumuşatarak aa veriyor diyebiliriz realvision enb kullanırsan onunla oyun içinden açıp kapatarak bakabilirsin bu ayara

Realvision kurdum da, kendi ss'lerinde de görmüşsündür, realvision'da üstteki küçük pusula yok ve haritayı açtığımda görevimin nerede olduğunu göstermiyor. Nedendir sence?

• quote:

quote:

quote:

quote:

@Sp4rtacus

Realvision kurdum da, kendi ss'lerinde de görmüşsündür, realvision'da üstteki küçük pusula yok ve haritayı açtığımda görevimin nerede olduğunu göstermiyor. Nedendir sence?

üstteki pusula derken ? bende gözüküyor o ... görev ekranından göreve tıklayıp haritada görevi görünür yapman lazım onu atladın belkide

• 
Sayfa: önceki 11431144114511461147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.