Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1141. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.643.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11391140114111421143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

Oyunu 20 levelda bitirmiş bulunuyorum Bence saçma olmuş. Oyundaki en baba bossu dandik itemlerle kesmek saçma ötesi

Oyun ana görevden ibaret değil ki dostum. Ana görevin özelliği daha çok hikayedir, boss zorlugu vs bunları geç. Asıl olay yan görevlerde. Adam 6 saatlik ana görevi yapmı şbitirdim diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teslaman

Sadece 1 tane mod yüklü o da enchanted bloodmuydu adı neydi tam hatırlayamıyorum. Daha fazla kan çıkmasına yarıyordu. Bir de TR yama yüklü. Başka bir şey yok. Bir de bu Nexus'un mod manager'ını yüklememe gerek var mı ki ? Steam Workshop ile zaten mod yükleyebiliyorum. Steamden alınmış bir oyun için gerekiyor mu mod manager ?

Gerek olmaz.NM'de olan modlar için kullanıyorum ben.Ekran kartı sürücüsünü güncelleyin güncel değilse.
  • yemin ediyorum şu buglardan dolayı oyundan soğuyorum yavaş yavaş.
    günde 10 saatten az oynamıyordum oyunu.
    2 günden beri bug lardan oyunu oynayamaz oldum.
    yokmu bunun bir çözümü ? öldürmemi istediği liderin yanına gidiyorum işaretli yerde lider yok.
    yine birisi ile git konuş diyor gidiyorum adam ölmüş.
    daha aklıma gelmeyen bir dolu bug var.
    oyunda hiçbir paket eklenti mod vs kullanmıyorumda.
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt
    Beklemekten sıkılıp ölmüştür adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

yemin ediyorum şu buglardan dolayı oyundan soğuyorum yavaş yavaş.
    yokmu bunun bir çözümü ? öldürmemi istediği liderin yanına gidiyorum işaretli yerde lider yok.

benimde aynı sorun oldu ama başlayalı az olmuştu bende yeniden başladım ondan sonra hiç bug ile karşılaşmadım.
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt
    Belki gece falan gitmişsindir adam yoktur orda yani ne biliyim, saati ileri al öyle bak. Ölü olan adamı belki sen öldürmüşündür zamanında Ne biliyim hiç karşılaşmadım ben böyle birşeyle, oyun pirate ise updateleri tam mı?
  • fasakasa :) olabilir

IcyTea Lemon yok hocam gecede gittim gündüzde hala arada aklıma geldikçe gidiyorum.

adamın cesedi olsa resurrect yazıp kaldırıcamda adamın cesedi yok
    mesele geçende bana rider mi ne adamı öldür çantasındaki notu oku diyo adamı öldürdüm gittim çantaya tıklıyorum çanta boş

DoomKing
    hocam yeminle olmıcanı bilsem başlarım tekrar okadar çok hoşuma gitmişti oyun.

birde dün gece artık buglardan dolayı sıkılmıştım hiç mod yoktu oyunda.
    tam 174 tane oyuna mod koydum oyun dehşet birşey oldu grafikler olsun herşey çok değişti.
    yanılmıyorsam oyunun boyutu 72gb felan olmuştu mod larla
    oyundan atma vs gibi şeylerle hiç karşılaşmadım 1 saat kadar oynadım.
    ama tek sorun türkçe karakterlerin doğru çalışmamamsıydı.
    i ş ö ğ gibi bunlar bozuk çıkıyodu :)
    hangisi bozuyo bir bilsem oyuna yeniden başlıcam.
    hadi dedim gece deniyeyim tek tek modları.
    datafiles dan bütün çentikleri kaldırdım.oyuna girdim ama tr karakterler yine bozuk.
    demekki mod u kursa bile o dosyaları temzilemedikçe olmuyor.
    başına gelen varmı böyle tr karakter bozukluğu işte şu mod dan oluyodur diyebilecek ? bende ona göre o mod daki dosyaları siler denerdim.
    son olarakta 174 modun içinde tek hoşuma gitmeyen şey uzağı bulanık göstermesi tek hoşuma gitmeyen buydu.

• bu arada benim hatun lez çıktı iyimi lydia ile evlendiler
  • quote:

bu arada benim hatun lez çıktı iyimi lydia ile evlendiler

Ben ısınamadım oyuna pek bilmiyorum evlilik falan
  • Kaliteli ve en iyi yayları nerede bulurum arkadaşlar ?
    Satıldığı veya çıktığı yerleri yazarsanız memnun olurum.Güzel bir efsunlu elf yayım vardı sonrasında kayboldu gizemli bir şekilde... :)
  • Hocam Realvision'u kurdum, ekstra olarak görüntü modlarını sildim. Oyuna girdiğimde 1 dk içinde oyundan atıyor direk masaüstüne, sizde oldu mu bu?
  • @IcyTea Lemon Biliyorum ne demek istediğini ama hemen gidip kesebilmek varken ben yan görevleri yapıp level 60 a kadar falan dayanamam gider keserim

@DoomKing Evet archery/sneak kastım
  • quote:

yemin ediyorum şu buglardan dolayı oyundan soğuyorum yavaş yavaş.

unoffcial patchler var onları kur,onlar çoğu buğu düzeltiyor bide hangi görevmiş o ismini yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafadark

Kaliteli ve en iyi yayları nerede bulurum arkadaşlar ?
    Satıldığı veya çıktığı yerleri yazarsanız memnun olurum.Güzel bir efsunlu elf yayım vardı sonrasında kayboldu gizemli bir şekilde... :)

SMith kasıp deadric,dragon yayları yapabilirsin yada zindanlardan düşüyor ama şöyle bellirli dyebileceğim bir yer yok zindanları dolaşıp sandıkları açıcaksın genelde bir boss kesersin ondan sonra bir sandık olursa o sandıklardan çıkar çıkarsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brovazZ

cinsiyet değiştirebiliyor muyuz? bayan karakter açmıştım değişiklik olsun diye ve madalyonla etrafta dolaşınca "sen burada ki bütün erkekleri parmağında oynatırsın diyorlar"

Bu nedir yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

Hocam Realvision'u kurdum, ekstra olarak görüntü modlarını sildim. Oyuna girdiğimde 1 dk içinde oyundan atıyor direk masaüstüne, sizde oldu mu bu?

İlk başta kurulumu doğru yaptın mı ? eng var mı ? ordaki yönergelere uyarak kurulum yaparsan sonrun olmaz.Desc bölümündeki ilk 3 maddeyi kesinlikle uygulaman gerekiyor eksizsiz yoksa problem yaşarsın,eğer kurdum hepsini sorun yok diyorsan papyrus.log yolla bana nasıl yapıcam dersen

skyrim,ini dosyasından şunları değiştir.

[Papyrus]
    fPostLoadUpdateTimeMS=500.0
    bEnableLogging=1
    bEnableTrace=1
    bLoadDebugInformation=1

\Users\<account name>\Documents\My Games\Skyrim\Logs\Script git ordaki dosyayı aç,bilgileri buraya yapıştır.(son sayfasını)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 13 Ocak 2014; 19:30:30 >

• Unofficial Skyrim Patch 71mb lık bu pach mi hocam ?

gece gidince görevin ismini yazarım hocam.

dediğin gibi nette arattım sadece bu çıktı başka da varmı acaba ?

mesela bilmem ne madenindeki örümcekleri temizle diyo ama haritada nerde o yer öyle bir yer yok göstermiyorda.

sonra hatunun birisini bulmamı istiyor benden tamam bulayımda oha yani koca haritada nerden bulucam ben o hatunu yerde göstermiyor.

neyse ben sana gece hepsini yazayım.

aslında bunlar tamam olsun bug lar sorun değil ama görev sıralaması olmaycak işte bu yapamadığım görevleri bitirsem belki başka görev açılacak.

yani ben şu oyuna ilk başladığımda hiçbir sandığa bakmadan,bütün ölen insan yaratık vs olsun üstünü aramadan,her yeri didik didik arayan,

yani kısaca abi takıntılıyım işte işte bu bug lar beni baya soğuttu ne görev yapasım var ne başka birşey.ne sandıklara bakıyorum ne adamların üstlerine nede birisnin yanına gidip acaba görev verirmi diye konuşuyorum.
    önceden önüme kim çıksa konuşur bana belki görev verir diye ümit ediyordum.

hatta baştan bile başlayayım diyordum.karakteri öğrendim hangi büyüler kimde ne işe yarıyo vs vs yani şuan tam sıfırdan başlayıp oyundaki en iyi tadı alıcam zaman ama bug lar saolsun

• Sp4rtacus kullanıcısına yanıt
    hocam o sildiğiniz modlar şu an aktif olan modlarla etkileşim halinde ise ondan dolayı yapıyo olabilir. nmm kullanıyorsanız etkileşimli olan modları görebilirsiniz. steam atölyeden kurduysanız nasıl bakılr bilmiyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer4294

quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

Hocam Realvision'u kurdum, ekstra olarak görüntü modlarını sildim. Oyuna girdiğimde 1 dk içinde oyundan atıyor direk masaüstüne, sizde oldu mu bu?

İlk başta kurulumu doğru yaptın mı ? eng var mı ? ordaki yönergelere uyarak kurulum yaparsan sonrun olmaz.Desc bölümündeki ilk 3 maddeyi kesinlikle uygulaman gerekiyor eksizsiz yoksa problem yaşarsın,eğer kurdum hepsini sorun yok diyorsan papyrus.log yolla bana nasıl yapıcam dersen

skyrim,ini dosyasından şunları değiştir.

[Papyrus]
    fPostLoadUpdateTimeMS=500.0
    bEnableLogging=1
    bEnableTrace=1
    bLoadDebugInformation=1

\Users\<account name>\Documents\My Games\Skyrim\Logs\Script git ordaki dosyayı aç,bilgileri buraya yapıştır.(son sayfasını)

Videodaki denilenlerin hepsini yaptım. ingilizcem yok. İlk 3 madde derken hangileri?
    papyrus.log nedir hocam?

Hocam Skyrim klasörünün içinde Logs klasörü yok bende. SkyrimPrefs dosyasını diyorsan?

• quote:

Unofficial Skyrim Patch 71mb lık bu pach mi hocam ?

gece gidince görevin ismini yazarım hocam.

dediğin gibi nette arattım sadece bu çıktı başka da varmı acaba ?

mesela bilmem ne madenindeki örümcekleri temizle diyo ama haritada nerde o yer öyle bir yer yok göstermiyorda.

sonra hatunun birisini bulmamı istiyor benden tamam bulayımda oha yani koca haritada nerden bulucam ben o hatunu yerde göstermiyor.

neyse ben sana gece hepsini yazayım.

aslında bunlar tamam olsun bug lar sorun değil ama görev sıralaması olmaycak işte bu yapamadığım görevleri bitirsem belki başka görev açılacak.

yani ben şu oyuna ilk başladığımda hiçbir sandığa bakmadan,bütün ölen insan yaratık vs olsun üstünü aramadan,her yeri didik didik arayan,

yani kısaca abi takıntılıyım işte işte bu bug lar beni baya soğuttu ne görev yapasım var ne başka birşey.ne sandıklara bakıyorum ne adamların üstlerine nede birisnin yanına gidip acaba görev verirmi diye konuşuyorum.
    önceden önüme kim çıksa konuşur bana belki görev verir diye ümit ediyordum.

hatta baştan bile başlayayım diyordum.karakteri öğrendim hangi büyüler kimde ne işe yarıyo vs vs yani şuan tam sıfırdan başlayıp oyundaki en iyi tadı alıcam zaman ama bug lar saolsun

evet o dlclerin varsa onlar içinde var onların patchlerinide indir,hangi görev bug varsa onların isimlerini yaz bana hallederim.

• 
Sayfa: önceki 11391140114111421143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.