Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1138. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.643.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11361137113811391140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O modlar turkce dıl secenegınden daha yararlı bence. Turkce mod bolumunde hepsını kapatın demıyordu zaten cogunu kapattım yarım yamalak çalışıyor cevırı
  • Darkbroother hood görevini bitirmiş bir arkadaş bakrsa sevinirim

20k parayı aldıktan sonra nazire rapor vermiyorum cünkü son görev bu diye biliyorum. Konusunca işte yeni mekana eşya falan al diyo ama ben almıcam, ayrıca gece anaya yaklaş cıkıyor. Şimdi bu gece anaya yaklasınca ana görev mi vericek yoksa şu hiç bi tmeyen sözleşmeler mi başlıcak? Hani diceksiniz sen nazirle konuş yinede verme para ama bu sefer hem gece anaya yaklaş, hemde mekana eşya al görevi cıkıyor 2 tane yer kaplıyo sevmiyorum. Böyle 1 tane iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: WildDestiny

O modlar turkce dıl secenegınden daha yararlı bence. Turkce mod bolumunde hepsını kapatın demıyordu zaten cogunu kapattım yarım yamalak çalışıyor cevırı

hayır abi sen yanlış anladın. modları sil tekrar dene diyorum modları ayıkla yani hangisi çakışıyo öğren.
  • Nightingale Armor
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Darkbroother hood görevini bitirmiş bir arkadaş bakrsa sevinirim

20k parayı aldıktan sonra nazire rapor vermiyorum cünkü son görev bu diye biliyorum. Konusunca işte yeni mekana eşya falan al diyo ama ben almıcam, ayrıca gece anaya yaklaş cıkıyor. Şimdi bu gece anaya yaklasınca ana görev mi vericek yoksa şu hiç bi tmeyen sözleşmeler mi başlıcak? Hani diceksiniz sen nazirle konuş yinede verme para ama bu sefer hem gece anaya yaklaş, hemde mekana eşya al görevi cıkıyor 2 tane yer kaplıyo sevmiyorum. Böyle 1 tane iyi

O adama parayı verdikten sonra Nazir 3-4 sözleşme daha vericek ve ana görevler tamamen biticek.Ardından Brotherhood forever başlıyacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: fluox

quote:

O adama parayı verdikten sonra Nazir 3-4 sözleşme daha vericek ve ana görevler tamamen biticek.Ardından Brotherhood forever başlıyacak.

Yani illa 20k yıda harcamam mı lazım? Yoksa sadece gece anaya yaklaş varya onu yapsam yetiyomu?

• quote:

quote:

quote:

Yani illa 20k yıda harcamam mı lazım? Yoksa sadece gece anaya yaklaş varya onu yapsam yetiyomu?

Hayır işin çakallığına kaçabilirsin, ben sadece 5 bin harcamıştım o'da gizli geçitler yaptırmıştım.Geri kalan 15 bini iç etmiştim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır işin çakallığına kaçabilirsin, ben sadece 5 bin harcamıştım o'da gizli geçitler yaptırmıştım.Geri kalan 15 bini iç etmiştim

İşte problem şurda, ben denemiştim bi kere dedim 5 bin verdi falan neyse dedi tamam git konuş adamla falan, gittim adamla konuştum işte tapınaga birşeyler satın aldım hala devam ediyodu görev bitmedi yani. Ya bir dialog atladım yada başka birşey oldu :S. En iyisimi tekrar deniyim ben

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İşte problem şurda, ben denemiştim bi kere dedim 5 bin verdi falan neyse dedi tamam git konuş adamla falan, gittim adamla konuştum işte tapınaga birşeyler satın aldım hala devam ediyodu görev bitmedi yani. Ya bir dialog atladım yada başka birşey oldu :S. En iyisimi tekrar deniyim ben

ne konuşuyonuz merak ettim spoilerda

• Çok uğraştım ama sonunda ulaştığım görüntüden tatmin oldum :) Birde noise ekliyebilseydim :)

Not: Steam ss alırken görüntü kalitesini düşürmüş bulanık değil normalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sin goat -- 13 Ocak 2014; 2:58:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sin goat

Çok uğraştım ama sonunda ulaştığım görüntüden tatmin oldum :) Birde noise ekliyebilseydim :)

Harem kurmuşsun oyuda sen kardeşim

• Düzeltme:Mesaj iki kere yollanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 13 Ocak 2014; 7:43:33 >
  • Oyuna herhangi bir mod filan kurdun mu?Belki kurduğun modlar filan çakşıyordur.Bir de Skyrim varsa ve mod yüklüyorsanız şu programlara sahip olmanız farz gibi bir şey;
    BOSS: modların load order'ını optimize ediyor.Mutalaka ama mutlaka olması lazım.
    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/6/?

TES5Edit:Modlarda ki dirty edits(zararlı ve gereksiz)dosyları temizler.Kullanması biraz karışıktır.İstersen yardımcı olurum.Ben de tam bilmiyorum ama elimden geldiğince işte.
    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/25859/?

ModOrganizer:görebileceğiniz en kullanışlı Mod yönetim aracı, hiçbir şekilde Skyrim Data klasörünü kirletmiyor ve aynı anda birden fazla save oynayıp farklı modlar denemek isteyenler için profil açma sistemi var. Ayrıca Priority sistemi sayesinde hangi modun hangisini yazması gerektiğini, yazdığında hangi dosyaları değiştirdiğini ayarlayabiliyorsunuz.Alıntıdır.
    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/1334/?

Wrye Bash:Ben daha çok bunu kullanıyorum.Hatta NMM,BOSS,Wrye Bash 3'lüsünü kullanıyorum.
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Bir de oyunu indirdikten sonra hiç mod ya da TR yama kurmadan dosyanın steam ile yedeğini alın.Çok işe yarar.Olur da bir şekilde oyun patlarsa silip tekrar rahat rahat kurarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 13 Ocak 2014; 9:11:37 >

• Yama olayı ne oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flatronx

quote:

Çok uğraştım ama sonunda ulaştığım görüntüden tatmin oldum :) Birde noise ekliyebilseydim :)

Harem kurmuşsun oyuda sen kardeşim

kullandığın mod ları söylermisin görsel içi olanları.Baya farklı duruyor

• quote:

Aklima TV'de masallah insallah diyen adamdaki kadinlar geldi :) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ön Libero -- 13 Ocak 2014; 9:45:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burada da paylaşayım şu görüntüleri

• Dante kullanıcısına yanıt
    Senin ki cinematic gibi olmuş
  • Mod isimlerini söylemediğin sürece paylaşmaya hakkın yok
  • Ben oyunu ilk çıktığı günden beri olmasa da üç dört ay sonra oynamaya başladım. Dönem dönem, bazen bir iki aylık bazen dört beş aylık ara versem de sürekli oynadığım bir oyun oldu Skyrim. Elder Scrolls serisinde her zaman ilk okçu olarak başlarım, bu oyunda bu zamana kadar üç kere okçu açtım. Üçüncü okçuyla şöyle bir iki saat takılayım dedim dün. Zaten çok eğlenceli yandaş almadan suikastçi olarak takılmak, ben bir de şu herkesin kalabalıkta zorluk olacağından yaklaşmadığı dagger sneak üzerine denemeler yapmak için her fırsatta, zırhlı olmayan insanlar ve insan dışındaki tüm canlılarda dagger kullanarak one handed'ı 62 civarına getirebildim. Dün oynadığım sürece çok uzakta değilse ve birbirinin arkasını görmüyorlarsa hep bir elde dagger ile x15 sneak attack yapa yapa oynadım. Sneak özelliğim default 89, botta %40 sneak artıran enchant var, bir de Nocturne'un %10 zor yakalanma özelliği varken neredeyse tam karşısındaki arkadaşını öldürdüğüm adam sneak özelliği yüksek olduğundan beni göremiyor, görse de hemen farkedemiyor, sneak modundayken alt ile takla ata ata gitme olayı sayesinde aradaki mesafeyi bir anda sıfırlayıp x15 ile vurup rakipler birbirine ne kadar yakın da olsa hepsini çaktırmadan tek vuruşta öldürebildim.

One Handed 62-63 seviyesinde ve ilk perk olan damage yükseltme perk'üne 4 tane verdim, şu an demircilikle legendary seviyesine getirdiğim glass dagger'larım 214 falan vuruyor. x15 ile zaten abartı seviyelere geliyor damage, bir de sneak attack'ı iki katına çıkaran, x30 yapan bir eldiven var. Hatta bir de çift dagger alınca sneak attack da ikisini aldığından aynı seviyede iki glass dagger ile 428 damage oluyor toplamda, x30 ile 12840 damage yapıyor. One handed'da çift el silah kullanıyorsanız power attack'ı %50 artıran bir perk vardı. O eğer glass daggerlar ile x30 sneak attack'a ekleniyorsa 19260 damage yapıyor tek seferde. Ben power attack ile sneak vurmayı genelde sevmiyorum, sabit veya yalnız olup da gezen düşmanlar için iyi olsa da bir iki rakip olunca power attack yaparken beklemek, mesafeyi ayarlamak falan zaman kaybı. Takla at, normal atak yap, başka rakip varsa hemen arkasını dönene kadar takla atarak ona yaklaş, yine normal atak yap şeklinde ilerlemek çok eğlenceliymiş.

Bir de melee olarak vurulan sneak attack'larda sneak özelliği muazzam gelişiyor. Yani ilk ve orta seviyede her bir sneak attack için bir level atlayabiliyorsunuz. Lockpick de 91'de, Pickpocket level 38'den beri 100'de (herkesin cebinden bir şeyler alıyorum), soul trap büyüsü yapa yapa conjuration 67-68 seviyelerine geldi.

Çoğunuz biliyorsunuzdur da bir de genel bir tavsiye vereyim. Eğer para sorununuz kalmasın, enchanting ile özellik basıp basıp itemları satayım diyorsanız banish özelliği olan bir silah bulup disenchant edin. Ben 6800 liralık bir glass sword satın alıp özelliği edindim, 6800 lira gitti zınk diye ama bu sayede her iron dagger'ı 1600-1700 seviyesinde satabiliyorum.

• 
Sayfa: önceki 11361137113811391140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.