Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1115. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.642.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11131114111511161117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

Azura's Star olayını çözemedim

yıldızı aldım azuraya gittim görevden sonra bana verdi, bunu doldurmak için çantamda hiç gem olmaması mı lazım?
    dolunca bir silaha mı takıyoruz yoksa tüm gemli silahları kendi mi dolduruyor,tam olarak ne iş yapıyor bu

Azura ya da Black Star (Duruma göre değişiyor) Kullandığın Silahlar için sınırsız güç sağlıyor Black Soul Gem, Grand Soul Gem vs gibi bir süre sonra bitmiyor. Görevi bitirdiğinde boş geldiğini hatırlamıyorum ben? Sen daha o Deadric görevini tam bitirmediğin için içi dolu değildir.
    Ya da o bölümde bir bug vardı ona takılmış olabilirsin..

Bu halde mi?
    http://static4.wikia.nocookie.net/__cb20121013204906/elderscrolls/images/7/7e/Azura's_Star.png
    Eğer böyle ve içine ruh koyamıyorsan bug var.. Soul Trap (Ruh Kapanı) yapmayı denediğin halde mi olmadı?

Bu halde mi?
    http://static2.wikia.nocookie.net/__cb20120513085516/elderscrolls/images/b/bd/TESV_Azuras_Star_Broken.png
    Eğer böyleyse daha görevi tam bitirmedin demektir..

Soul Gem'lere (Ruh taşı) ruh eklemeyi bilmiyorsan o da şöyle; Soul Trap (Ruh Kapanı) büyü kitabına ihtiyacın var. Riften (Türkçe yamada ismi neydi unuttum Haritadaki en sağ en köşedeki şehir. Sanırım Vadikent adındaydı) şehrindeki büyücüden alabilirsin.

Soul Trap (Ruh Kapanı) kullanımı; Öldüreceğin düşmanın yakınında bu büyüyü yap ve 60 saniye içinde onu öldür. Böylece ruhu boş Soul Gem (Ruh Taşı) nın içine geçer..

evet kırık durumda.
    azura yıldızın içine soktu ordaki düşmanları yok ettim yıldızı verdi, görev bitti gözüküyor neyi eksik?
    dolduğu zaman tek bir silaha mı gömülüyor,tüm silahlara mı etki ediyor?

• quote:

quote:

quote:

yıldızı aldım azuraya gittim görevden sonra bana verdi, bunu doldurmak için çantamda hiç gem olmaması mı lazım?
    dolunca bir silaha mı takıyoruz yoksa tüm gemli silahları kendi mi dolduruyor,tam olarak ne iş yapıyor bu

Azura ya da Black Star (Duruma göre değişiyor) Kullandığın Silahlar için sınırsız güç sağlıyor Black Soul Gem, Grand Soul Gem vs gibi bir süre sonra bitmiyor. Görevi bitirdiğinde boş geldiğini hatırlamıyorum ben? Sen daha o Deadric görevini tam bitirmediğin için içi dolu değildir.

Bu halde mi?
    http://static4.wikia.nocookie.net/__cb20121013204906/elderscrolls/images/7/7e/Azura's_Star.png
    Eğer böyle ve içine ruh koyamıyorsan bug var.. Soul Trap (Ruh Kapanı) yapmayı denediğin halde mi olmadı?

Bu halde mi?
    http://static2.wikia.nocookie.net/__cb20120513085516/elderscrolls/images/b/bd/TESV_Azuras_Star_Broken.png

Soul Gem'lere (Ruh taşı) ruh eklemeyi bilmiyorsan o da şöyle; Soul Trap (Ruh Kapanı) büyü kitabına ihtiyacın var. Riften (Türkçe yamada ismi neydi unuttum Haritadaki en sağ en köşedeki şehir. Sanırım Vadikent adındaydı) şehrindeki büyücüden alabilirsin.

Soul Trap (Ruh Kapanı) kullanımı; Öldüreceğin düşmanın yakınında bu büyüyü yap ve 60 saniye içinde onu öldür. Böylece ruhu boş Soul Gem (Ruh Taşı) nın içine geçer..

evet kırık durumda.
    azura yıldızın içine soktu ordaki düşmanları yok ettim yıldızı verdi, görev bitti gözüküyor neyi eksik?

2 Yıla yakın oldu o görevi yapanı ama
    Bir yere girip Deadra ırkından düşmanlarla kapıştın mı?

Eğer orayı yapmadıysan ve görev gelmiyorsa büyük ihtimal Bug'a takıldın..
    Skyrimwiki diye bir sitede her bölümün her görevin adım adım nasıl gidileceği hakkında bilgi var (ingilizce) sana tavsiyem birkaç video ya bak Azura göreviyle ilgili o da olmazsa.. Şu na olduğun görevin ve sana verilen her işin (git şunu al, git şunu getir vs gibi) oyun içinde bir ID si kodu var.. O kodu yazmayı internetten araştır bulursun çok rahat bir şekilde. O görevdeki o bölümün kodu yazarak o kısmı geçer ve Bug dan kurtulursun..

Winterhold'daki (Haritanın en üst sağındaki şehir) Dagur ile konuştun mu? Bir Elf'i soracaktın ona yanılmıyorsam. Gerçi bunları yapınca bir zindana girip kırık Azura yı alıyordun..
    Senin yıldızı iki kişiden birine vermen gerekti? Verdin mi? Verdiğin halde bir şey olmuyorsa bug var. Verdiğinde bi yere portalmı ne açılıyordu içine girip 6-7 Deadra ile kapışıyordun. Böylece Azura ya da Black Star sağlam halde senin oluyordu ve kullanıma açık şekilde sana sunuluyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuusrodah -- 7 Ocak 2014; 23:39:00 >

• Fuusrodah kullanıcısına yanıt
    Evet baktım data files da var modlar ve işaretli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Evet baktım data files da var modlar ve işaretli.

Bilemedim o zaman.. Olması lazım. Sen nereden indirdin? Steam Atölyeden mi? Gerçi öyle olsa pek sorun yaşamazdın..
    İndirdiğinin linkini yolları mısın? Birde ben bakim?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu halde mi?

Bu halde mi?

evet kırık durumda.

2 Yıla yakın oldu o görevi yapanı ama
    Bir yere girip Deadra ırkından düşmanlarla kapıştın mı?

Eğer orayı yapmadıysan ve görev gelmiyorsa büyük ihtimal Bug'a takıldın..
    Skyrimwiki diye bir sitede her bölümün her görevin adım adım nasıl gidileceği hakkında bilgi var (ingilizce) sana tavsiyem birkaç video ya bak Azura göreviyle ilgili o da olmazsa.. Şu na olduğun görevin ve sana verilen her işin (git şunu al, git şunu getir vs gibi) oyun içinde bir ID si kodu var.. O kodu yazmayı internetten araştır bulursun çok rahat bir şekilde. O görevdeki o bölümün kodu yazarak o kısmı geçer ve Bug dan kurtulursun..

Winterhold'daki (Haritanın en üst sağındaki şehir) Dagur ile konuştun mu? Bir Elf'i soracaktın ona yanılmıyorsam. Gerçi bunları yapınca bir zindana girip kırık Azura yı alıyordun..
    Senin yıldızı iki kişiden birine vermen gerekti? Verdin mi? Verdiğin halde bir şey olmuyorsa bug var. Verdiğinde bi yere portalmı ne açılıyordu içine girip 6-7 Deadra ile kapışıyordun. Böylece Azura ya da Black Star sağlam halde senin oluyordu ve kullanıma açık şekilde sana sunuluyordu

dediğin gibi bir yere girdim 3-4 yaratığı yendim ordan çıkınca azurastar benim oldu ama kırık şekilde. sanrım bug oldu.

• Yapma yav.. Sanırım bug o.. Şimdi kesin konuşmayayım ama Deadra ları öldürdükten sonra net hatırlıyorum Azura ya da Black Star sağlam halde geçiyordu eline. Bug oldu sanırsam..
    Neyse hiç üzülme

''player.additem 00063B27 1'' yaz konsola Temizinden bir Azura senin olsun

Not:Bug'lı Azura dan kurtulmak içinde ''player.removeitem 00028AD7 1'' yazman yeterli konsola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuusrodah -- 7 Ocak 2014; 23:48:42 >

• silahlara yaptığımız enchant'lar kullandıkça bitiyor da giyilebilen eşyalara yapılan enchant'lar kalıcı mı oluyor?
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    işi gücü olan adam değil miydin sen nicho 4 tane karakterle oyun bitirmek nedir ? indirimsiz aldın diye hırslandın mı ?
  • Aynen niço noldu böyle sana:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

xpress_
    hocam sende benim gibisin bende ana görev yapmıyorum yan görevlerde çok oldu bende

evi aldım nihayet şimdi kalktım oyunun başından 7 saat oynamışım aralıksız 3d olarak

oyun çok iyi ya.evi alınca çok mutlu oldum anlatamam sanki gerçekten bi evim olmuş gibi.

lydia yıda temizlik yaparken görünce içim cız etmedi değil sayesinde geldim buralara kadar lydia olmasa çok ölmüştüm saolsun büyücüleri o hallediyor çok rahat alıyo büyücüleri bende büyücü haricini temizliyorum kolaylıka ama ne hiksemte büyücüler ters geliyo bu karaktere sanırım zor ölüyolar.

oyun başında eğer lydia gibi bir karakterle ilerlicemi bilsem erkek karakter açardım evlenmek için

neyse ben yatayım artık :)

Lydia kim hangi şehir de? Ben de yanıma alayım :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5000 gold a ilk evi satın aldım.dekorasyon kağıdını okudum ve satın aldığım kahya ya gittim evi döşemek için ama ev ile ilgili bir seçenek yok acaba bir şey mi atlıyorum?

• Yahu ben bu oyunu kurdum, oynuyorum level 28'im hatta.Ama yüklediğim ek paketler gözükmüyor ? Oyun kazmalı kürekli
  • Beyler Gaauldur efsanesini araştırırken sonuncu tapınak Saaltur köyü denen bir yerde ama kapı için anahtar gerekiyor.Bu anahtarı nereden buluruz?

Meridian ışığı görevi çok yararlı oldu bana.Mağarada her imparatorluk askerinin cesedinden 50-60 altın çıkıyordu.En azından 20-30 ceset bulmuşumdur.Birde cüce yayı buldum.Baya iyi çıktı.Görev sonunda da Meridian sağlam bir kılıç verdi ama okçuluk üzerine gittiğim için pek kullanamayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fujitora

Beyler Gaauldur efsanesini araştırırken sonuncu tapınak Saaltur köyü denen bir yerde ama kapı için anahtar gerekiyor.Bu anahtarı nereden buluruz?

Meridian ışığı görevi çok yararlı oldu bana.Mağarada her imparatorluk askerinin cesedinden 50-60 altın çıkıyordu.En azından 20-30 ceset bulmuşumdur.Birde cüce yayı buldum.Baya iyi çıktı.Görev sonunda da Meridian sağlam bir kılıç verdi ama okçuluk üzerine gittiğim için pek kullanamayacağım.

Cüce yayı ben de bulmuştum ama elf yayı kadar iyi değil di şimdi elf yayı kullanıyorum hala.bulduğun daha farklı mı acaba damage si kaç?

• quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

quote:

Orijinalden alıntı: Fujitora

Beyler Gaauldur efsanesini araştırırken sonuncu tapınak Saaltur köyü denen bir yerde ama kapı için anahtar gerekiyor.Bu anahtarı nereden buluruz?

Cüce yayı ben de bulmuştum ama elf yayı kadar iyi değil di şimdi elf yayı kullanıyorum hala.bulduğun daha farklı mı acaba damage si kaç?

Daha elf yayı bulamadım hocam.İyi midir bilmiyorum.Ork yayı vardı bende.Şimdi cüce yayı kullanıcam.Ork yayına göre iyi baya.36 damage atıyor.

Daha 14 levelim ayrıca.

• Fujitora kullanıcısına yanıt
    He tamam devam et o zaman. Tahmin ettiğim gibi

• Arkadaşlar anladığım kadarıyla Demircilik skill tablosunda sol taraf light armorlar için sağ taraf heavy için. Ortada büyülü her türlü item için ve ortada yukarıda ki herkes için sanırım. Ejderha kemiği olan

• 2 sene önce ıyyy skyrim çok berbat oyun. hiç bi anlamı yok diyen tayfa hem biraz büyümüş. hem de oyun Türkçe olunca anlamaya başlamışlar. geç de olsa bu kardeşlerimizi kazanmak güzel. artık skyrim kadar anlamsız oyun yok diyen çıkmaz umarım.

26 yaşındayım. senelerim oyunlarla geçti ve skyrim in tadı farklı. Türkçe olarak sıfırdan tekrar başlıyorum. son olarak FUS RO DAHHHHH.
  • Alt+tab yapıp oyuna geri dönmeye çalışınca oyundan atıyor bunun çözümü yok mu ? (Orj oyun)
  • 
Sayfa: önceki 11131114111511161117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.