Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1114. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.642.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11121113111411151116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omer4294

quote:

Orijinalden alıntı: newokca

Arkadaşlar son kaldığım oyundan devam et diyorum tanıtım yazıları geçiyor yanlız oyun bir türlü gelmiyor sorun ne olabilir.

oyun gelmiyor derken ? main menü mü bide kullandığın modları yazarsan yardımcı olurum !

Oyunu açıyorum daha sonra devam et diyorum.(Kaldıgın yerden) Oyunla ilgili bilgiler akıyor sağ tarafta başlıcak gibi ama orda kalıyor, ortada bi resim sağ alttdada oyunla ilgili ipuçları sürekli.Mod yok normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

Nexusa üye olayım dedim hep paralı üyelik seçenekleri çıktı, bir tanesini seçip üyelik yaptım her mod indirmek istdeğimde ücretmi isteyecek bunlar şimdi ? yokmu bunun free olanı ?

Premium üyeliklerden hiçbiri seçmeden create tıkla..

Ben en düşük ücretliyi seçip aldım üyelik onunla indirmek istersem illaki ücretmi vermek gerek ? ya da üyeliği aktif hale getirmeyeyim mailime gelen linkten..Önceki sayfalarda birisi kredi kartımdan sürekli çekiliyor falan demişti..

her seferinde ücret sormıcak hangi premium seçtin bilmiyorum hepsinin fark özellikleri var ücreti ödiceksin ordaki belirtilen süre kadar üyeliğin aktif kalıcak daha sonra yeni bir tane alman lazım yada aynısına devam edersin tabiki ücret ödemekle ilgili bir sıkıntın yoksa

• Demirciye gidip ne yapmam gerekiyo?
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar son kaldığım oyundan devam et diyorum tanıtım yazıları geçiyor yanlız oyun bir türlü gelmiyor sorun ne olabilir.

oyun gelmiyor derken ? main menü mü bide kullandığın modları yazarsan yardımcı olurum !

Oyunu açıyorum daha sonra devam et diyorum.(Kaldıgın yerden) Oyunla ilgili bilgiler akıyor sağ tarafta başlıcak gibi ama orda kalıyor, ortada bi resim sağ alttdada oyunla ilgili ipuçları sürekli.Mod yok normal.

bi ss alırmısın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Demirciye gidip ne yapmam gerekiyo?

tmm bu soru çok kötü oldu

ilk önce smith perklerini verdin mi smith 100 mü ? 100 ise yüklediğin armodu demircide bulup craftlıcaksın(yapıcaksın yani) ama istediği malzemeleri bulman lazım ilk önce.
  • SkyUI'yi kurduktan sonra oyuna girdiğimde SkyUI error code 1 hatası alıyorum arkadaşlar
  • quote:

Hiç mod yok ve oyun yükleme ekranındamı takılıyor :D :D çok ilginç

Eminmisin hiç mod kurmadığına ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 7 Ocak 2014; 22:05:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

SkyUI'yi kurduktan sonra oyuna girdiğimde SkyUI error code 1 hatası alıyorum arkadaşlar

http://skse.silverlock.org/

skse yi kur.
  • quote:

quote:

Demirciye gidip ne yapmam gerekiyo?

tmm bu soru çok kötü oldu

ilk önce smith perklerini verdin mi smith 100 mü ? 100 ise yüklediğin armodu demircide bulup craftlıcaksın(yapıcaksın yani) ama istediği malzemeleri bulman lazım ilk önce.

anladım çok teşekkürler
  • quote:

quote:

Eminmisin hiç mod kurmadığına ? oyunu daha önce oynadın mı hiç ilk defa mı giriş yapıyorsun ?

Oyunu ilk çıktığında diğer pc'imde bitirmiştim.Yanlız onu internetten indirmiştim, Türkçe yama çıktığı için birde indirmlerden faydalanıp aldım.
    Birde arada açılırken şu hatayı veriyor.Acaba savei silip tekrarmı başlasak.Tekrar başlayınca açılıyor.Bu verdiğin link nedir ne işe yarar ?

• quote:

quote:

quote:

Eminmisin hiç mod kurmadığına ? oyunu daha önce oynadın mı hiç ilk defa mı giriş yapıyorsun ?

Oyunu ilk çıktığında diğer pc'imde bitirmiştim.Yanlız onu internetten indirmiştim, Türkçe yama çıktığı için birde indirmlerden faydalanıp aldım.
    Birde arada açılırken şu hatayı veriyor.Acaba savei silip tekrarmı başlasak.Tekrar başlayınca açılıyor.Bu verdiğin link nedir ne işe yarar ?

Windows Vista & Windows 7:

C:\Users\[UserName]\Documents\My Games\Skyrim\Saves

Windows XP:

C:\Documents and Settings[UserName]\My Documents\My Games\Skyrim\Saves

savesdosyanı içindeki herşeyi sil bir daha başla oyuna gene aynı problemi alırsan oyunu tamamen sil her dosyasıyla birlikte yeniden kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 7 Ocak 2014; 22:21:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: In My Remains

quote:

Orijinalden alıntı: DoomKing

quote:

Orijinalden alıntı: In My Remains

Mage açmayı düşünüyorum.Tavsiyeniz varmı ?

necromancer açtım ben çok eğlenceli oluyor böyle hem kendine 1 hasar bile gelmiyor hem arkadan izliyorsun

Öneri için teşekkürler hocam.

midas magic modunu yükle mutlaka
  • Deneyim, saol.
  • dawnstar chesti acayip bişi
  • saat 12 olsada tekrar maceraya başlasam eve gidip
  • Azura's Star olayını çözemedim

yıldızı aldım azuraya gittim görevden sonra bana verdi, bunu doldurmak için çantamda hiç gem olmaması mı lazım?
    dolunca bir silaha mı takıyoruz yoksa tüm gemli silahları kendi mi dolduruyor,tam olarak ne iş yapıyor bu
  • quote:

Çok saol hocam. 2-3 tane armor modu yükledim ve bir kaç satıcıya uğradım hatta bir sürü haydut öldürdüm ama bir tane bile o armorlardan bulamadım. Bi bilgin var mı?

Data Files bölümünden aktif ettin mi modu?
    Demirciden satın almıyordun, bizzat kendin yapıyordun o yeni zırhları.
    Sanırım modu yüklemedin ya da uyumsuz çıktı. Çünkü Bandit vs lerde hep yeni zırhlardan olmalıydı. Ben 1 yıl önce bir mod indirmiştim 21 ayrı yeni zırh ekliyordu. O zırhlar hem Bandit vs lerde oluyordu hemde istersen sen yapabiliyordun.
    Sanırım mod yüklenmedi? Kontrol ettin mi Data Files'ı? İşaretli olduğu hale çıkmıyor mu zırhlar?
  • quote:

alt+tab yapmayı dener misin
    benimki de bazen o ekranda kalıyor,masaüstüne düşüp oyuna dönünce açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

Azura's Star olayını çözemedim

yıldızı aldım azuraya gittim görevden sonra bana verdi, bunu doldurmak için çantamda hiç gem olmaması mı lazım?
    dolunca bir silaha mı takıyoruz yoksa tüm gemli silahları kendi mi dolduruyor,tam olarak ne iş yapıyor bu

Azura ya da Black Star (Duruma göre değişiyor) Kullandığın Silahlar için sınırsız güç sağlıyor Black Soul Gem, Grand Soul Gem vs gibi bir süre sonra bitmiyor. Görevi bitirdiğinde boş geldiğini hatırlamıyorum ben? Sen daha o Deadric görevini tam bitirmediğin için içi dolu değildir.
    Ya da o bölümde bir bug vardı ona takılmış olabilirsin..

Bu halde mi?
    http://static4.wikia.nocookie.net/__cb20121013204906/elderscrolls/images/7/7e/Azura's_Star.png
    Eğer böyle ve içine ruh koyamıyorsan bug var.. Soul Trap (Ruh Kapanı) yapmayı denediğin halde mi olmadı?

Bu halde mi?
    http://static2.wikia.nocookie.net/__cb20120513085516/elderscrolls/images/b/bd/TESV_Azuras_Star_Broken.png
    Eğer böyleyse daha görevi tam bitirmedin demektir..

Soul Gem'lere (Ruh taşı) ruh eklemeyi bilmiyorsan o da şöyle; Soul Trap (Ruh Kapanı) büyü kitabına ihtiyacın var. Riften (Türkçe yamada ismi neydi unuttum Haritadaki en sağ en köşedeki şehir. Sanırım Vadikent adındaydı) şehrindeki büyücüden alabilirsin.

Soul Trap (Ruh Kapanı) kullanımı; Öldüreceğin düşmanın yakınında bu büyüyü yap ve 60 saniye içinde onu öldür. Böylece ruhu boş Soul Gem (Ruh Taşı) nın içine geçer..

• 
Sayfa: önceki 11121113111411151116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.