Şimdi Ara

The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (238. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.525
Cevap
88
Favori
380.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Oyunun patchleri bitmiyor yaw. En son 2-3 ay önce oynamıştım. Ondan sonra kaç GB lık patch geldi.. bi 4gb lık yükledi bi 300mb ondan sonra bi 6 gb yükledim şimdi 5gb daha download yapıyor

Alıntıları Göster
    49 tl ye D&R dan aldım 30 günlük oyun ve explorer pach hediyesiyle birlikte,DOYAMIYORUM!!!!Para verince daha da tatlı geldiğini itiraf etmeliyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: BREATH

49 tl ye D&R dan aldım 30 günlük oyun ve explorer pach hediyesiyle birlikte,DOYAMIYORUM!!!!Para verince daha da tatlı geldiğini itiraf etmeliyim...

Alıntıları Göster
    Oyunu aylardır oynuyoruz, biz de doyamadık henüz :) Aylık ödemeyi bir "kalite ücreti" olarak görün lütfen. Aylık ödeme ile oyun geliştirenlerin teknik ve personel imkanları F2P 'lerden her zaman daha esnek olmuştur. Bu da oyuncunun oyundan aldığı keyfe ve dönüte yansır. Oyunların her ne kadar eğlence tarafı ön planda olsa da ekonomi olmadan yürümesinin imkanı yok. Oyuncu beklentileri ve oyuncunun oyuna bakış açısı ile geliştirdiği tavır da bununla paralel ilerliyor şüphesiz.

Oyunun patchleri uzun süredir açmadıysanız biraz vakit alabilir. Oyun sık güncellendiği için yamalar birikmiştir muhtemelen.

Oyuna yeni başlayan dostlarımız, eğer Daggerfall Covenant ittifakında oynuyorsanız, yani karakteriniz burada ise Türk oyuncuları bünyesinde toplayan Hanedan Guild'in kapıları sizlere açıktır. Katılım için herhangibir önşartımız yok. Kurulduğumuz zamandan bu yana temelde maksadımız sadece end game'e hazır oyuncuları toplamak değil, oyun tecrübesi ve başarısı ne olursa olsun Türk oyuncuları oyunda yalnız bırakmamak. Oyun hakkında, oynanış hakkında merak ettikleriniz ve öğrenmek istediklerinize elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Totomushen -- 14 Ocak 2015; 18:05:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Totomushen

Oyunu aylardır oynuyoruz, biz de doyamadık henüz :) Aylık ödemeyi bir "kalite ücreti" olarak görün lütfen. Aylık ödeme ile oyun geliştirenlerin teknik ve personel imkanları F2P 'lerden her zaman daha esnek olmuştur. Bu da oyuncunun oyundan aldığı keyfe ve dönüte yansır. Oyunların her ne kadar eğlence tarafı ön planda olsa da ekonomi olmadan yürümesinin imkanı yok. Oyuncu beklentileri ve oyuncunun oyuna bakış açısı ile geliştirdiği tavır da bununla paralel ilerliyor şüphesiz.

Oyunun patchleri uzun süredir açmadıysanız biraz vakit alabilir. Oyun sık güncellendiği için yamalar birikmiştir muhtemelen.

Oyuna yeni başlayan dostlarımız, eğer Daggerfall Covenant ittifakında oynuyorsanız, yani karakteriniz burada ise Türk oyuncuları bünyesinde toplayan Hanedan Guild'in kapıları sizlere açıktır. Katılım için herhangibir önşartımız yok. Kurulduğumuz zamandan bu yana temelde maksadımız sadece end game'e hazır oyuncuları toplamak değil, oyun tecrübesi ve başarısı ne olursa olsun Türk oyuncuları oyunda yalnız bırakmamak. Oyun hakkında, oynanış hakkında merak ettikleriniz ve öğrenmek istediklerinize elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

Alıntıları Göster
    doğru düzgün ingilizceden anlayan varsa mmorpg.com a girip elder scroll online gonig ftp videosuna bakıp bize de bilgi verebilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: kingof98

doğru düzgün ingilizceden anlayan varsa mmorpg.com a girip elder scroll online gonig ftp videosuna bakıp bize de bilgi verebilir mi

Alıntıları Göster
    Aynı şeyler... 6 aylık ödemenin kaldırılması ve eb games'in elindeki kopyaları storelardan toplaması üzerine çıkan f2p konuşmaları. Elemanın zenimax'ın içinden aldığı duyumlara göre ilk başlardaki sayılardan memnun değillermiş çok daha fazlasını bekliyorlarmış ama elde tuttukları oyuncu sayısından mutlularmış. Ancak konsol versiyonda aylık ödeme olayı sorunlu olacağı için b2p ya da f2p oalyı orada olabilirmiş. Bunların hepsi videodaki elemanın duyumları ve düşünceleri tabii...

• quote:

iyice araştırırsanız aslında F2P değil B2P olma ihtimali olduğunu onunda sony ve microsofta bağlı olduğunu görebilirsiniz.

ESO sony ve microsoft ile server altyapı giderlerini karşılamak için anlaşırsa oyun B2P olacak konsollar için anlaşamazsa P2P olarak devam edecek.Hali hazırda sony nin playstation plus ın ESO oynamak için gerekli olmadığını açıkladığından oyun ne F2P ne B2P olacak diyebilirim rahatlıkla.P2P olarak devam edecektir.

6 aylık sürenin kalkması b2P ya f2P için yorumlamalar doğruydu sony nin açıklamasıyla beraber kısa süre sonra 6 aylık ödemeyi geri koyacaklardır.

Hala emin olmayan arkadaşlar var ise konsola çıkış tarihini beklesin ESO için , bu olduktan 1 ay sonra hala P2P olarak devam ettiğini gördüğünüzde emin olabilirsiniz ki oyun ne f2P ne de B2P olacak.

gelecekten gelen düzenleme :oyun b2p-f2p -p2w herşey oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 22 Ocak 2015; 0:48:14 >
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

iyice araştırırsanız aslında F2P değil B2P olma ihtimali olduğunu onunda sony ve microsofta bağlı olduğunu görebilirsiniz.

ESO sony ve microsoft ile server altyapı giderlerini karşılamak için anlaşırsa oyun B2P olacak konsollar için anlaşamazsa P2P olarak devam edecek.Hali hazırda sony nin playstation plus ın ESO oynamak için gerekli olmadığını açıkladığından oyun ne F2P ne B2P olacak diyebilirim rahatlıkla.P2P olarak devam edecektir.

6 aylık sürenin kalkması b2P ya f2P için yorumlamalar doğruydu sony nin açıklamasıyla beraber kısa süre sonra 6 aylık ödemeyi geri koyacaklardır.

Hala emin olmayan arkadaşlar var ise konsola çıkış tarihini beklesin ESO için , bu olduktan 1 ay sonra hala P2P olarak devam ettiğini gördüğünüzde emin olabilirsiniz ki oyun ne f2P ne de B2P olacak.

gelecekten gelen düzenleme :oyun b2p-f2p -p2w herşey oldu

Alıntıları Göster
    bekleyenler için 1.6 yaması PTS ye büyük bir ihtimallet haftaya pazartesi düşecek , ortalama 2 haftalık test süresi olup şubat ortalarında asıl server yama olarak düşecektir.Bu vakit v14 karakteriniz yok ise en kötü bir tane v14 karakteri yapın ki 70 CP alabilesiniz yama geldiğinde.
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.

• quote:

bekleyenler için 1.6 yaması PTS ye büyük bir ihtimallet haftaya pazartesi düşecek , ortalama 2 haftalık test süresi olup şubat ortalarında asıl server yama olarak düşecektir.Bu vakit v14 karakteriniz yok ise en kötü bir tane v14 karakteri yapın ki 70 CP alabilesiniz yama geldiğinde.

Alıntıları Göster
    Bu arada veteran experince grind planlayan dostlarımıza bu haftabaşındaki son patch ile Rkundzelft'in tarihin tozlu sayfalarına karıştığını, Spellscar'ın da nerf yediğini hatırlatalım. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Totomushen

Bu arada veteran experince grind planlayan dostlarımıza bu haftabaşındaki son patch ile Rkundzelft'in tarihin tozlu sayfalarına karıştığını, Spellscar'ın da nerf yediğini hatırlatalım. :)

Alıntıları Göster
    resmi forumlarda dönen muhabbetlerden biri ,

son gelen boyutu küçük yama ile bazı npclerin gözleri açılmış

Konudaki muhabbet harika , espiriler havada uçuşuyor

The Elder Scrolls Online [ANA KONU]

• quote:

resmi forumlarda dönen muhabbetlerden biri ,

son gelen boyutu küçük yama ile bazı npclerin gözleri açılmış

Konudaki muhabbet harika , espiriler havada uçuşuyor

The Elder Scrolls Online [ANA KONU]

Alıntıları Göster
    Resmi twitter sayfasından sonradan farkettiğim bir açıklama F2P veya B2P dedikoduları için

Türkçesi : F2P ya da B2P dedikodusu yalan , P2P devam ediyor oyun.

• Ebonheart'daki VR3 Dragonknight karakterim ile Daggerfall'da yeni açtığım Nightblade karakteri arasında karar veremiyorum. DK yı seviyorum ama Ebonda Türk olmaması, nb ranger olarak pvpye daha çok uyması gibi sebeplerle nb de kasmak istiyorum. Ama hiç grind ile kasmadiğım için tüm questleri yaptim, shardlari topladiğım adeta skill fazlalıgı olan karakter vr3 de olsa yazık olacak ona üzülüyorum direk daggerfalla gecirme yokmu parali fln

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Resmi twitter sayfasından sonradan farkettiğim bir açıklama F2P veya B2P dedikoduları için

https://twitter.com/bethblog/status/409085013397733376

Türkçesi : F2P ya da B2P dedikodusu yalan , P2P devam ediyor oyun.

00:20 - 07 Ara 2013

neyse olacaksa olur olmazsa olmaz.
  • quote:

2013 te yazılmış olması herhangi birşey değiştiriyor mu ? tekrar yazacakları aynı şey zaten .

amacım tartışmak değil ben de f2p olsun istemiyorum acaba gözünden mi kaçtı diye yazdım. değiştirir bence çünkü o zaman oyun çıkmamıştı bile. ama bence de f2p tamamen söylentiden ibaret.

Orijinalden alıntı: gorkemsezgin

quote:

2013 te yazılmış olması herhangi birşey değiştiriyor mu ? tekrar yazacakları aynı şey zaten .

amacım tartışmak değil ben de f2p olsun istemiyorum acaba gözünden mi kaçtı diye yazdım. değiştirir bence çünkü o zaman oyun çıkmamıştı bile. ama bence de f2p tamamen söylentiden ibaret.

Alıntıları Göster
    Yeni bilgi.......

30 Haziran 2014 tarihinden önce açmış olduğunuz hesaplarınızı konsollara taşıyabileceksiniz.........

Ben taşımayı düşünüyorum........

Bana göre zenimax bu 1 yıllık süre içerisinde pc'yi resmen denek olarak kullandı. Oyunun tüm eksiklerini görüp temizledikten sonra golünü konsolda atacak.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 17 Ocak 2015; 23:25:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Yeni bilgi.......

30 Haziran 2014 tarihinden önce açmış olduğunuz hesaplarınızı konsollara taşıyabileceksiniz.........

Bana göre zenimax bu 1 yıllık süre içerisinde pc'yi resmen denek olarak kullandı. Oyunun tüm eksiklerini görüp temizledikten sonra golünü konsolda atacak.......

az önce twitch de canlı yayını izledim , oyununun tamamiyle makyajlanmış hali yani sizin dediğiniz gibi golü konsol versiyonu çıkarken atacak.

animasyonlar felan harika olmuş. arada gösterdikleri yeni animasyon videolarında konsol joystickleri için simgeler vardı.Bu demek oluyor ki şu anda aynı yamayı konsollara yetiştirmiş ve entegre etmişler 1.6 yaması çıkıp iyice bugları temizledikten sonra konsollar için çıkış vereceklerdir diye tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Yeni bilgi.......

Firma tarihin en zeki firması bence. Şu hamleyi de gördükten sonra emin oldum diyebilirim. Adamlar para harcamaları gereken tüm işleri oyunculara yaptırıp, üzerine para kazandılar. Oyunu, oyundan bağımsız olarak Elder Scrolls olmasından dolayı seven kitlenin kendilerini bırakmayacağının da farkındalar. Bu oyun sıkıntı yaşar diye düşünürdüm ama, bu ticari zeka bu müşteri kitlesiyle 20 yılı rahat var bu oyunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRojka -- 17 Ocak 2015; 2:05:11 >

• PS4'te de oyunu deneyecem elbet ama bunun için para istemeleri yanlış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: HajHaj

PS4'te de oyunu deneyecem elbet ama bunun için para istemeleri yanlış.
    skyrim haritasi için hangi faction olmak gerekiyor ?

Ryzen 9 3900x | ASUS ROG x570-f | ASUS ROG RTX 2080 SUPER | Gskill Neo 32GB
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    herhangi bir taraf olmanıza gerek yok , questleri yaptıkça skyrim tarafı açılacaktır ama skyrim topraklarını hemen görmek istiyorsanız Ebonheath Pact girmelisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderyilmaz07

Sana verdiğin fiyata değiyormu diye sormak saçma değiyor ki oynuyorsun. ancak bana biraz fazla geldi onun için kafamda soru işaretleri oluştu. Mesela oyundan zevk alarak oynayabileceğim, Türklerin kurduğu oluşumlar var mı? (klan,guild vs.) Günün her saati oyun canlı ve online sayısı yüksek mi? Birde oyunda item ticareti varmı ? Aydınlatırsan sevinirim hocam
    daggerfall breton sorcerer açtım

bir arkadaş yardımcı olabilir mi skill konusunda

Ryzen 9 3900x | ASUS ROG x570-f | ASUS ROG RTX 2080 SUPER | Gskill Neo 32GB
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.