Şimdi Ara

The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (477. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.524
Cevap
89
Favori
354.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 473474475476477
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kaydeder. Cpleri skilleri farkli farklı. Scribing skillerini kaydetmiyor. Vampirlik varsa kaydediyor baska slotta yoksa tekrar siliyor.

Subclass icin degistirdigin class skill line değişikliklerini de kaydediyor.

llGloomFrostll kanalına bakabilirsin. Çok sayıda pvp build videosu var.

Denizforst kanalina bakabilirsin 1 tane subclass pvp buildi yapmıştı.

Benim gibi Bash pvp build (Main: Onehand shield) yapabilirsin. Bash yaparsan yardımcı olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ObjektifEye kullanıcısına yanıt

anladim tesekkur ederim:) bir tane guncel sorcerer build yapmak istiyorum pvp icin trial itemleri disinda toplamasi kolay set itemlerin oldugu:)

• Talat2106 kullanıcısına yanıt

Sorcerer'dan strom Calling Skill Line kullanarak mobil bir subclass build yapabilirsin.

Templar'dan Restoring Light skill line'ni kullanarak debuffları silebileceğin skille ulaşabilirsin.

Dk'dan Earthen Heart skill line'nı kullanarak oyunun en iyi stun ve ulti skillerine erişim sağlayabilirsin.

Nb'den Siphoning Skill line'nı kullanarak cok iyi healt skillerine ulaşabilirsin ve pasif skiller ile Major ve Minor Heroism bufflarına ulaşabilirsin.

Pvp item konusunda trial gerektirmiyor zaten o yuzden genelde ulaşmasi kolaydır itemlerin eskiden tek bir ice staffi 5m golda sattığımi bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObjektifEye -- 23 Temmuz 2025; 15:12:37 >
  • Adamlar çok fena buidler yapıyorlar imp city de ayağa kalkamıyoruz

• 
Sayfa: önceki 473474475476477
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.