Şimdi Ara

The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (116. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.525
Cevap
88
Favori
380.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Arda ML

quote:

Orijinalden alıntı: coolman33

quote:

Orijinalden alıntı: Arda ML

elimde fazladan bir adet kod vart ilk alıntılayana pm göndereceğim

ben isterim.Teşekkürler

yolladım iyi oyunlar

Alıntıları Göster
    Ben oyunun playstore'dan aldım. Kod ile ESO hesabımı active ettim. Bu haftasonu yapılacak betaya girmek için yapmam gereken bir şey var mı? Yoksa betaya sadece beta başvurusu yapmış olanlar mı alınacak?
    psn: exsina --- PS4 Digital takas referanslar: emrekurtxx - Shadow of Mordor, Drago - Knack, errgin - AC Unity, brioche2 - INFAMOUS SECOND SON, Bjk@@N - Resident Evil, rusty19 - Dying Light , winterice - Zombi, NiTRocy - Mortal Kombat X, mhasal - Mad MaxAlmak istediğim oyunlar: PERSONA 5, JOURNEY, INSIDE, TITANFALL 2, NIER: AUTOMATA, HELLBLADE, YAKUZA, WIPEOUT, PREY, LITTLE NIGHTMARES, Firewatch,

• quote:

Orijinalden alıntı: Exzina

Ben oyunun playstore'dan aldım. Kod ile ESO hesabımı active ettim. Bu haftasonu yapılacak betaya girmek için yapmam gereken bir şey var mı? Yoksa betaya sadece beta başvurusu yapmış olanlar mı alınacak?

Hesabınızda Beta Access yazıyor mu kontrol edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efeemmi

Early access yazıyor beta yazması için key mi girmek lazım? Beta key nereden buluyorsunuz?
    oyunu kurarken webget request failed diye bi hata alıyorum var mı sebebini bilen
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

quote:

Orijinalden alıntı: Exzina

Hesabınızda Beta Access yazıyor mu kontrol edin.

Hesap bilgilerimi kontrol ettim ama öyle bir yer göremedim. Normalde hangi sayfada yazıyor?

Account Status kısmında Early Acces yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exzina -- 12 Mart 2014; 16:13:14 >
    psn: exsina --- PS4 Digital takas referanslar: emrekurtxx - Shadow of Mordor, Drago - Knack, errgin - AC Unity, brioche2 - INFAMOUS SECOND SON, Bjk@@N - Resident Evil, rusty19 - Dying Light , winterice - Zombi, NiTRocy - Mortal Kombat X, mhasal - Mad MaxAlmak istediğim oyunlar: PERSONA 5, JOURNEY, INSIDE, TITANFALL 2, NIER: AUTOMATA, HELLBLADE, YAKUZA, WIPEOUT, PREY, LITTLE NIGHTMARES, Firewatch,
  • Exzina E kullanıcısına yanıt
    Betaya sorunsuz katılabilirsiniz bütün pre-order sahipleri betalara katılabiliyor artık.
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Betaya sorunsuz katılabilirsiniz bütün pre-order sahipleri betalara katılabiliyor artık.
    3/9/2014 5 days early access yazıyor sadece ama ımperıal aldık nerde yazıyorkı ımperıal olup olmadıgı
    Dipsiz kuyu :D Öyle bir soru sordun ki cevabı beta oynamamış birine nası verilir ben bilmiyorum ancak yüzeysel olacaktır. Ne yapıp edip bu haftasonu olacak beta ya girin derim ve forum eleştrileri ile birlikte muhakkak pts serverda oyunu oynamış kişilerin videolardan bulup izleyin . Skillerini esohead kullanarak çözümleyin. Oyunda 4 class var gibi görünsede bir çok varyasyon mevcut. Bir çok mod ve addon eklendi sağda solda var göreceksiniz. Bir kısmına benimde karşı olduğum addonlar hemde. Pvp ye ciddi etkileri var. Tek bir haritamız var pvp için ama o haritada da sadece pvp yok . Pve & questing & mats farming & lore books & sky shards vs... Sadece bir pvp haritası olarak düşünmeyin kısaca . Olabildiğince büyük tabiki. Bu haritada ele geçirebileceğiniz kaleler ve bu kaleleri besleyen kampları var. Kamplar kalelere buff veriyor. İşte kimi duvarını güçlendiriyor kimi kapısını kimi guard sayılarını arttıyor vs. Kısaca önce kamplar sonra kale . Kalelerde bulunan parşömenler birliklere özel güçler veriyor ve çalınabilir durumdalar. parşomen çalan kişi harita üzerinde işaretleniyor sona admın üzerine raidler akıyor :D Eylemleriniz size alliance rank kazandırıyor ve bu sayede skiller açılıyor. Biriktirdiğiniz yeşil tokenler ile pvp gear alabildiğiniz gibi savaş makineleri ve tamir araç gereçleri satın alabiliyorsunuz. İmparator dahi olabiliyorsunuz ve eğer başarırsanız özel skilleriniz açılıyor.
    Tekrar etmek istediğim tek önemli husus ise muhakkak pts end game pvp videoları izleyin. Keza şu ana kadar int te paylaşılmış olan videoların çoğundaki karakterlere nerf ya da buff geldi patch notlara int ten hatta bu topiğin bilmem kaçıncı sayfasından kolayca ulaşabilirsiniz.

Unutmadan arkadaşlar oyunlar sadece oyundurlar ; unutmayın OY KULLANIN.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lealith

Dipsiz kuyu :D Öyle bir soru sordun ki cevabı beta oynamamış birine nası verilir ben bilmiyorum ancak yüzeysel olacaktır. Ne yapıp edip bu haftasonu olacak beta ya girin derim ve forum eleştrileri ile birlikte muhakkak pts serverda oyunu oynamış kişilerin videolardan bulup izleyin . Skillerini esohead kullanarak çözümleyin. Oyunda 4 class var gibi görünsede bir çok varyasyon mevcut. Bir çok mod ve addon eklendi sağda solda var göreceksiniz. Bir kısmına benimde karşı olduğum addonlar hemde. Pvp ye ciddi etkileri var. Tek bir haritamız var pvp için ama o haritada da sadece pvp yok . Pve & questing & mats farming & lore books & sky shards vs... Sadece bir pvp haritası olarak düşünmeyin kısaca . Olabildiğince büyük tabiki. Bu haritada ele geçirebileceğiniz kaleler ve bu kaleleri besleyen kampları var. Kamplar kalelere buff veriyor. İşte kimi duvarını güçlendiriyor kimi kapısını kimi guard sayılarını arttıyor vs. Kısaca önce kamplar sonra kale . Kalelerde bulunan parşömenler birliklere özel güçler veriyor ve çalınabilir durumdalar. parşomen çalan kişi harita üzerinde işaretleniyor sona admın üzerine raidler akıyor :D Eylemleriniz size alliance rank kazandırıyor ve bu sayede skiller açılıyor. Biriktirdiğiniz yeşil tokenler ile pvp gear alabildiğiniz gibi savaş makineleri ve tamir araç gereçleri satın alabiliyorsunuz. İmparator dahi olabiliyorsunuz ve eğer başarırsanız özel skilleriniz açılıyor.
    Tekrar etmek istediğim tek önemli husus ise muhakkak pts end game pvp videoları izleyin. Keza şu ana kadar int te paylaşılmış olan videoların çoğundaki karakterlere nerf ya da buff geldi patch notlara int ten hatta bu topiğin bilmem kaçıncı sayfasından kolayca ulaşabilirsiniz.

Unutmadan arkadaşlar oyunlar sadece oyundurlar ; unutmayın OY KULLANIN.
    beta key aldım da kurulum ne kadar acaba

• 29.9 gb şu anda bende.

29.9 gb şu anda bende.
    Elder Scrolls Online oynayacak sevgili vatandaşlar, sizlere bir duyurum var.

Ömürlerinin yarısını bir bilgisayar başında, bir MMORPG sanal dünyasında geçirmiş. Elde ettiğimiz bazı bulgulara göre de zaman içerisinde, duygu ve davranışlarında kısmı bozukluklar gözlenen ve katil olarak anılmaktan, hiç bir rahatsızlık duymadığı gözlemlenmiş, acımasız, merhametsiz, vicdansız ama bir o kadar da, kendi arkadaşını koruyan, ölünce sinirlenmeyen, öldürünce böbürlenmeyen, küfürlü konuşmayan, düşmanına ve dostuna saygı duyan, klavye mouse hakimiyeti normal bir insandan daha fazla gelişmiş, karşısına çıkan sorun ve problemleri çözmekte hızlanmış, adeta bir bionikgamera dönüşmüş diyerek abarttığım, artık bir nevi suyunu çıkarttığım, bir grup oyuncu vatandaş ile birlikte oynamak, bu senin gibi vatandaş olan, vatandaşlarla birlikte yeni zaferlere, yeni cinayetlere ve yeni mutlu ölümlere yelken açmak istermisin?

Eğer olur da, istersen. www.devilspact.org adresinden "BİZE KATIL" butonuna tıklayarak, Türkiye'nin bilinen, en azından anılan, ya hadi o da olmuyorsa dahi hatırlanan, en azından "evet bir yerden duymuştum" denilen TEK PK(Katil) Guildi ile birlikte ESO oynayabilirsin.

Kurallarla problemi olmayan ve kriterlerimize uyabilen her oyunu bize katılabilir arkadaşlar.

Oyun içerisinde Daggerfall tarafındayız ama bildiğiniz üzere her alliance ve ırktan kişi guilde katılabiliyor. PvP de omuz omuza durmak istemezseniz bile bu sizin guildin bir ferdi olmanıza engel değil, ama şunu söyleyeyim canınız çeker o charı siler, daggerfalla gelirseniz de bir şey demeyiz.

Sıkça Sorulan Sorular Bölümü:
    - Çoğumuz 30 yaş üstü
    - 150 den fazla aktif üyemiz var
    - Geceleri pijama ile uyuyoruz

• quote:

29.9 gb şu anda bende.
    Oyun tam olarak ne zaman çıkacak ?

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Oyun tam olarak ne zaman çıkacak ?

Alıntıları Göster
    4.4.14

Orijinalden alıntı: Catalan

4.4.14

Alıntıları Göster
    Haha geceleri pijama ile uyuyoruz kısmı güzelmiş :D

Haha geceleri pijama ile uyuyoruz kısmı güzelmiş :D

Alıntıları Göster
    arkadaşlar henüz daha dolar kurunda almak isteyipte bulamayanlar varsa buyrun ben aldım güvenilir. http://www.getgamesgo.com/product/the-elder-scrolls-online-po

Orijinalden alıntı: Tatsumi Senpai

arkadaşlar henüz daha dolar kurunda almak isteyipte bulamayanlar varsa buyrun ben aldım güvenilir. http://www.getgamesgo.com/product/the-elder-scrolls-online-po

Alıntıları Göster
    hafta sonu yine beta var sanırım....öyle bir mail geldi az önce
    ---------
    Welcome back to the ESO beta! You are invited to participate in our upcoming test of the newest version of the game! This is our final large-scale beta event before Early Access. Join us from Friday, March 14th at 5PM GMT until Monday, March 17th at 3:59AM GMT.

We invite you to post the best screenshots and videos from your adventure - share using #............! You're not required to follow a Non-Disclosure Agreement during this test, so share your favorite moments with the world.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

hafta sonu yine beta var sanırım....öyle bir mail geldi az önce
    ---------
    Welcome back to the ESO beta! You are invited to participate in our upcoming test of the newest version of the game! This is our final large-scale beta event before Early Access. Join us from Friday, March 14th at 5PM GMT until Monday, March 17th at 3:59AM GMT.

We invite you to post the best screenshots and videos from your adventure - share using #............! You're not required to follow a Non-Disclosure Agreement during this test, so share your favorite moments with the world.

Alıntıları Göster
    evet var. son beta

• quote:

Orijinalden alıntı: Catalan

evet var. son beta

Alıntıları Göster
    çizgili mi?

Orijinalden alıntı: ornitolog

çizgili mi?
    Oyundaşlar, kafanızda faction, race, class belirlediniz mi? Ebonhearth Pack, Khajiit, Knightblade düşünüyorum ama forumlarda dolanırken sorcerer'ların OP (overpowered) olduğuna dair yorumlara rasladım ve acaba High Elf, Sorcerer mı seçsem diye düşünmeden edemiyorum. Hatta "Elder Sorcerers Online" diye eleştirenler olmuş. Classlar arası böyle bir dengesizlik sezdiniz mi önceki betalarda? (gerçi böyle bir dengesizlik varsada düzeltirler elbet. aslında class seçerken amaç hangi oyun stilinden daha çok keyif alacağımızı belirlemek olmalı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 13 Mart 2014; 23:30:59 >
    Abartıldığı kadar sorcererlar owerpowered degil. Sorcererlarin yanına yaklaştığında isleri kısa bir sürede bitiyor. Nightblade cok iyi bir secim. Korktuğun o sorcererlara bir tuşla isinlanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.