Şimdi Ara

The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (118. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.525
Cevap
88
Favori
380.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Giriş
  • En son teste katılmıştım. Oyun şimdi 22gb indiriyor update yapmak yerine. Bir hata falan mı oldu yerler de?
    not:Bir önce ki sayfada varmış. Yeni gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakutus -- 14 Mart 2014; 17:45:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakutus

En son teste katılmıştım. Oyun şimdi 22gb indiriyor update yapmak yerine. Bir hata falan mı oldu yerler de?

Bir önceki sayfada şöyle bi çözüm vardı : "Oyunun yüklendiği dosyada Launcher ve The Elder Scrolls Online dosyalarının bulunduğu klasöre gelin."The Elder Scrolls Online" klasörünün adını "The Elder Scrolls Online EU" olarak değiştirin.Ayarlardan EU bölgesini seçin ve repair dedikten sonra verify edilsin data.Böylece oyuna herhangi bir dosya indirmeden girebilirsiniz."

Orijinalden alıntı: ssunder

quote:

Orijinalden alıntı: burakutus

En son teste katılmıştım. Oyun şimdi 22gb indiriyor update yapmak yerine. Bir hata falan mı oldu yerler de?

Bir önceki sayfada şöyle bi çözüm vardı : "Oyunun yüklendiği dosyada Launcher ve The Elder Scrolls Online dosyalarının bulunduğu klasöre gelin."The Elder Scrolls Online" klasörünün adını "The Elder Scrolls Online EU" olarak değiştirin.Ayarlardan EU bölgesini seçin ve repair dedikten sonra verify edilsin data.Böylece oyuna herhangi bir dosya indirmeden girebilirsiniz."

Yardımın çok iyi oldu sağolasın.

Orijinalden alıntı: ssunder

insanın canı her türlü kombinasyonu denemek istiyor ama vakit yok tabi.. Öbür dünyada bitiremediğim oynayamadığım oyunları inş. oynayabilirim

Benim de aynen böyle bi hayalim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi açıklamaya göre yaklaşık 5 milyon kişi ESO'nun betasına katılmış.Bunlardan 1 milyonunun almayacağını düşünürsek 4 milyon kişi bu oyunu aldı ya da çıktığında alacak.Daha sonradan eklenecek veya ayrılacak oyunlarla

bu oyunun taban kitlesini ortalama 4-5 milyonda tutarsak kaba hesapla F2P ya da B2P olmasını isteyenler boşuna beklemesin derim.Kaldı ki konsollara çıkmamaış hali 5 milyon kullanıcı konsollarla beraber bu rakam 8 milyonu

bulacağından burada bu paraya değmez boşuna almayın diyerek sebep göstermeyenlere güle güle demeyi bir borç bilirim.
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Betaya sorunsuz katılabilirsiniz bütün pre-order sahipleri betalara katılabiliyor artık.

Bütün pre-order sahiplerinin betalara katılabildiğini nereden çıkarttığınızı söylermisiniz? Bakın mesajınızda gayet emin bir şekilde yazmışsınız ama teknik servisten az önce bana gelen mail tam zıttı yönünde oldu. Kaç gündür bekliyordum betayı yazık günah yaptığınız şey. Sizin yüzünüzden son betayı kaçırmış oldum. Hata bende zaten b.. var şu dandik foruma giriyorum. sileyim şu hesabımı hadi size iyi oyunlar. bari asıl oyunda normal birileri çıkar umarım karşıma
  • Ben klasör ismi değiştirme, Ayarlardan avrupayı seçme, repair tüm bunları yaptım ama login olmaya çalışırken "Error 103 failed to obtain server connection" hatası alıyorum. Bu hatayı alıp çözen oldu mu?
    psn: exsina --- PS4 Digital takas referanslar: emrekurtxx - Shadow of Mordor, Drago - Knack, errgin - AC Unity, brioche2 - INFAMOUS SECOND SON, Bjk@@N - Resident Evil, rusty19 - Dying Light , winterice - Zombi, NiTRocy - Mortal Kombat X, mhasal - Mad MaxAlmak istediğim oyunlar: PERSONA 5, JOURNEY, INSIDE, TITANFALL 2, NIER: AUTOMATA, HELLBLADE, YAKUZA, WIPEOUT, PREY, LITTLE NIGHTMARES, Firewatch,
  • efeemmi kullanıcısına yanıt
    Katılabiliyorsunuz yahu ? Son betaya bütün pre-order sahipleri katılabiliyor.

Nereden denk geliyorsa bana da cins cins adamlar geliyor.Canı sıkılan bize sataşıyor , küfürü basacam bir gün o olacak.
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.
  • :)
  • quote:

Resmi açıklamaya göre yaklaşık 5 milyon kişi ESO'nun betasına katılmış.Bunlardan 1 milyonunun almayacağını düşünürsek 4 milyon kişi bu oyunu aldı ya da çıktığında alacak.Daha sonradan eklenecek veya ayrılacak oyunlarla

bu oyunun taban kitlesini ortalama 4-5 milyonda tutarsak kaba hesapla F2P ya da B2P olmasını isteyenler boşuna beklemesin derim.Kaldı ki konsollara çıkmamaış hali 5 milyon kullanıcı konsollarla beraber bu rakam 8 milyonu

bulacağından burada bu paraya değmez boşuna almayın diyerek sebep göstermeyenlere güle güle demeyi bir borç bilirim.

4 5 milyon satabilirlerse iyi bir başlangıç yapmış olur. Önemli olan sürekliliği sağlayabilmek. 5 6 ay sonra ki aktif kullanıcı sayısı 3 milyon civarının altına inmezse f2p ya da b2p olmasına ihtimal vermiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: _PiSLiCK_

geralta benzeteyim dedim ama pek olmadı sanırım

Özürlü Geralt

• Arkadaşlar betayı yüklüyorum.Toplamda 22gb 4gb kaldı.Acaba bundan sonra bir şey daha yükleyecek mi ? Bir de beta kaç gün sürecek .
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PiSLiCK_

geralta benzeteyim dedim ama pek olmadı sanırım

Breton ile denesen belki biraz daha yakın olabilir di diye düşünüyorum.

• quote:

yüklememesi gerek hemen hemen 25-26 gb oyun. pazartesi gününe kadar sürecek.

Eyvallah sağolasın dostum.
    PDP : Panasonic 50VT30 / Media Player: Zidoo X9S
    Konsol : PS4 Pro + Sony 49XF8596
    PRJ : BenQ W3000 / Specta Contrast Grey Screen
    HT : Denon AVR3400 / Mission M71 Set
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.