Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
666
Cevap
25
Favori
20.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} Adamların cidden her konuda oblivion'dan ilham aldıkları kendilerinin dedikleri kadar göz önünde ^^ king dome come 2 oynaken oblivion remastered çıktı, bir süre bunu oynadım oynarken temellerinin ne kadar benzer olduğunu gördüm tekrar.

• kocankoi kullanıcısına yanıt

valla bende unutmuşum kingdome 1 de bitirdim ama oblivion sistemi ozaman da gelmedi aklıma :) remastered i oynarım ben ama klasik tes oyunları gibi hafif kekemeliği var bakalım biraz düzelir umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 17 Mayıs 2025; 17:50:38 >
  • Hocam kcd aslında bildiğiniz oblivion'un daha sadeleştirilmiş (teması gereği) ve ara sahneler eklenmiş hali diyebiliriz. Özellikle her iki oyunu da fps açısından oynarsanız bildiğiniz kopyası bu dersiniz. Yapımcı da zaten bunu inkar etmiyor. Asıl olay kcd2'de bile hala oblivion göndermeleri var ve bunlar tatlı detaylar. Mesela kcd2'de ki köpeğin konuşması aslında klasik tes serisinde ki barbas'a bir gönderme. Oblivion'da ki görev biraz spoiler ama umbra ile ilgili diyelim. Konuşan bir köpeğin söylediklerini dikkate alıp almamak size kalmış diyerek spoiler'a girmeden konuyu kapatıyorum. (:

• undy1ng kullanıcısına yanıt

Evet hocam buraları görünce anlamıştım zaten direkt. Ortalama bir tes oyuncusu direkt fark eder bunları büyük ihtimal The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocankoi -- 17 Mayıs 2025; 22:34:21 >

İki oyunu oynayan muhtemelen fark edecektir. (:

• Bethesda ve todd Skyblivion ekibini bethesda'ya çağırmış. Bence güzel bir detay (:

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}
    The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}x (formerly twitter)
    Skyblivion (@TESRSkyblivion) on X
    https://x.com/TESRSkyblivion/status/1923793664112726161

Bir de skyoblivion ile remestered karşılaştırılması var ve sonuç bir bethesda fanı hepsini oynayıp denemeli diyor. Mantıklı aslında (:

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}Loreworxyoutube
    Graphics and game design comparison of Oblivion Remastered and the upcoming 2025 Skyrim mega mod, Skyblivion. Videos referenced available on the Skyblivion channel: @Rebelzize Subscribe to them for more Skyblivion content. Let's support these amazing modders :) A couple of quick corrections: Oblivion released in 2006 not 2007. It didn't use the creation engine, it used Gamebryo. Last but not least, F Slaughterfish. --- Loreworx is making the world's first PVP action trivia game: UniKaos. Community is absolutely freaking vital to us. Your likes, comments and subscriptions help make the game a reality. We'll be forever grateful for your support S2 Check out the UniKaos channel and watch me suffer (I mean, have "fun") https://www.youtube.com/@UniKaosGame Hosted by @lucaskolivieri Edited by Fernando Cassano Lucas Olivieri #oblivionremastered #skyblivion #uidesign #gamedesign 00:00 Intro 00:22 Fundamentals 00:54 Title Screen 01:20 Loading 02:03 Game Design 04:27 Combat 07:29 Worldspaces 08:37 Ayleid Ruins 09:36 UI UX
    https://www.youtube.com/watch?v=5f-YDO4SHjU

Bildiğim kadaryıla Skyblivion'ı yapan bu arkadaşlara oblivion remastered'ı hediye etmişlerdi oyunun çıkışıyla.

Fotoğraftaki bir kişinin yüzü neden blurlu onu anlamadım The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

Evet hocam hediye etmişlerdi şimdi de ofise çağırmışlar. (: Yani rekabet yok, bütünlük var mesajı vermişler. Bence güzel bir dokunuş bethesda adına. Sonuçta mod topluluğunun büyüklüğü ve tes serisine katkıları ortada. Resim konusuna gelecek olursam muhtemelen ekibin sadece "geliştirici" vasfında ki kişiler olmasını istemiş olabilirler. Fotoğrafı yayınlayan skyblivion ekibi. Onlara sormak lazım (:

• Remastered ın grafikler gayet iyi olmuş, Skyrim SP edition u geçmiş, bir iki grafik modu reshade enb falan dahada iyi olur ama GPU ya binen yükü biraz daha düşürmeleri lazım bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rx7700xt ile stabil oynanmıyor oyun çok stutter var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mod tavsiyesi verecek var mı arkadaşlar hikaye ve bazı yan görevler bitti de daha çok oynamak istiyor insan, görev ekleyen modlar da var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coimbra -- 21 Mayıs 2025; 10:50:0 >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

Birkaç yama gelmesi lazım sanırım. Oyun çıktıktan sonra büyük kapsamlı bir patch geldi mi bilmiyorum. Unreal Engine kanseri işte. Kaç oyunu mundar etti böyle. Stalker 2 öylece atıl duruyor mesela. Herhalde bir tek Silent Hill 2 oynayabildim çıktığı dönemde, o da yüzde yüz sorunsuz değildi ama sorunsuza en yakın deneyimi sunan da oydu.

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Silent Hill 2 şuan aktif oynuyorum hala arada fps düşüşleri oluyor eskiden rx6600 kullanıyordum ekran kartından dolayı sanırdım ama Unreal Engine 5 her kartta problemliymiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hala bir patch yok muhtemelen hala sorunu çözmeye çalışıyorlar. Nvidia tarafında bir güncelleme geldi ve açık alanda ciddi bir performans artışı oldu ancak amd tarafında durum ne bilmiyorum. O zamana kadar şu modu takibe alın çünkü sürekli güncelleniyor. Şuan v3.2 sürümüne geçmiş.

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}nexus mods :: oblivion remastered
    Ultimate Engine Tweaks (Anti-Stutters - More Performance - Lower Latency - Better Clarity - Lossless)
    https://www.nexusmods.com/oblivionremastered/mods/35

@Coimbra Şu sayfayı inceleyebilirsin.

Şuan Dark brotherhood ve Thief Guild görevleri için bazı modlar yayınlanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undy1ng -- 21 Mayıs 2025; 11:52:46 >

teşekkür ederim hocam

Belki çalıştığı iş sebebiyle kendisini iflaşamak istemiyor olabilir. Belki başka bi video oyun firmasında çalışıyordur, ya da yazılım üzerine çalışıyordur ama şirket bu tarz projelerde yer almasını istemiyordur çalışanlarının vs vs. Bu tarz bi sebebi olabilir.

• gamepass sürümünde dlss geri geldi mi dostlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: undy1ng

Hala bir patch yok muhtemelen hala sorunu çözmeye çalışıyorlar. Nvidia tarafında bir güncelleme geldi ve açık alanda ciddi bir performans artışı oldu ancak amd tarafında durum ne bilmiyorum. O zamana kadar şu modu takibe alın çünkü sürekli güncelleniyor. Şuan v3.2 sürümüne geçmiş.

nexus mods :: oblivion remastered
    Ultimate Engine Tweaks (Anti-Stutters - More Performance - Lower Latency - Better Clarity - Lossless)
    https://www.nexusmods.com/oblivionremastered/mods/35

@Coimbra Şu sayfayı inceleyebilirsin.

Şuan Dark brotherhood ve Thief Guild görevleri için bazı modlar yayınlanmış.

Nvidia güncellemesi dediğiniz hangi sürücü

Fps modda kılıç sallarkende stutter görünüyor bunuda düzeltebilirlermi bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 21 Mayıs 2025; 17:15:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• bir yorumda oyun başında ana görevi takip etmeyin diyordu, bunun sebebi nedir kapılar erkenden açılmasın diye mi?

Bu görüntü gerçek oldu hocam

Doom The Dark Ages; The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

Hatta bu da Amulet of Kings The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.