Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006) [ANA KONU] (162. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.581
Cevap
8
Favori
282.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YA ARKADASLAR GOZUNUZUN YAGINI EKMEGIME SURUP YİYEM YARDIM EDIN VAMPİRLİKTEN KURTULMAK ISTIYORUM.VAMPİR TEDAVİSİNDE ASAGIDAKI SEYDEN BAHSEDIYO

Önce Cheydinhal daki kiliseye gidin (bu arada muhtemelen her kilisede olur) ordaki rahiplerle vampirliğin tedavisi için konuşun. Böylece vampir tedavisi görevi başlar. Rahip İmperial City deki üniversitedeki Raminus Polus ile görüşmenizi söyler. Raminus Polus la görüşmenizde Skingrad Kont u Hassildor ile görüşmenizi onun vampir tedavisi üzerinde çalıştığını, ondan bilgi almanızı söyler.

Skingrad kalesine gidin ve içeri girdiğinizde onun habercilerine Kont u görmek istediğinizi ve vampir tedavisi için geldiğinizi söyleyin. Kont size bunun için bir iksir yapıldığını ve sadece bir büyücü grubunun bunu yaptığını ve neredeyse bu büyücülerin hepsinin öldüğünü söyler. Sadece bu büyücülerin tanımına uygun bir kişinin İmperial City nin doğusunda Corbolo Nehri kıyısında görüldüğünü gidip onla konuşmanızı söyler.

Gidip büyücüyü bulun ve ona da vampir tedavisini sorun. Sizden 5 tane boş Large Soul Gem isteyecek, bunları getirirseniz yardım ederim diyecek. Şimdi esas sorun bunları nerede bulacağınız.

Ben cheat yaparım ne uğraşacam bu taşları aramayla diyorsanız işiniz çok kolay
    oyundayken " işaretine basın console gibi bir ekran olacak oraya 'player.additem 0015B8E 5' yazın. Ve inventory nizde artık 5 tane boş Large Soul Gem var. Tekrar büyücü kadına gidin ve taşları verin. O sizden yine bazı malzemeler isteyecek iksir yapmak için. (6 Garlic Cloves, 5 Nightshade Leaves, 2 BloodGrass Shoots, The Blood of an Argonian, and the dust of the vampire Hindaril.)

Garlic Cloves : Bunları genelde Alchemy Shop ların hepsinde bulursunuz.

Nightshade Leaves : Imperial City de The Finer Ingredient adlı dükkanda bunlarda 5 adet oluyor. Ordan satın alın.

BloodGrass : Bunu da The Finer İngredient ve The Mystic Shop da bulabilirsiniz. Bu dükkanların ikisi de Imperial City de. Ordan satın alın.

The Blood of Argonian : Bunun için Büyücü size özel bir bıçak veriyor. Argonian ırkından (kertenkele ye benzeyenler) birine gizlice bu bıçağı saplayıp kaçmanız yeterli. İlla öldürmeniz gerekmiyor yani

Hindaril's Vampire Dust : Eğer buraya kadar vampir öldürdüyseniz Vampire dust ı bu vampirlerden edinmişsinizdir. Ama edinmediyseniz mutlaka bi vampir öldürüp almanız gerek yada yine cheat yapabilirsiniz. (" yapıp konsola geçin ve player.additem 0004872C 2 yazın)

Sonra bütün bunları Büyücü kadına verin. Sizden 24 saat sonra gelmenizi isteyecek. Artık vampir olarak geçirdiğiniz son günün tadını çıkarın
    Ertesi gün dittiğinizde Büyücünün verdiği iksiri içerek vampirlikten kurtulun. Ama daha görev bitmedi. Skingrad a gidip Kont a büyücüyü götürün. Ondan sonrasını artık halledersiniz...
    ŞİMDİ BNM SORUNUM SU YUKARDA YAZAN SEYDE İMPERİA STY NİN DOGUSUNDA CORBOLO NEHRINN ORALARDAYMIS BU BÜYÜCÜ AMA HARITADA BAKIYOM Bİ YERDE DE YOK OYLE Bİ NEHİR KOCA HARITANIN TAMAMEN DOGUSUNU GEZMEYE KALKARSAM BU BNM GUNLERIMI ALIR YAA GÜNLERDİR TGM YAZARK OYUN OYNUYORUM YANI BNDE ARTIK DİGER İNSANLAR GİBİ OLMAK İSTİYORUM YAA ADAMLAR BANA ACAYIP ACAYIP BAKIYLLAR KIMSE BNMLE MUHATTAP OLMUYO İMPERİA CTY E GIRIYOM MUHAFIZLAR HMN BANA SALDRIYOLAR BASKA KALAELERE GIDIYOM ORDADA HAPSE ATIYO BIDE ATARKEN 60BIN KUSUR ALTIN İSTİYOLAR :D BNDE VERMIYOM HALIYLE OKADAR MALZEME TOPLADIM YAZIK GUNAH SATAMIYOM DA:( ALLH RIZASI ICIN BANA SU CORBOLO NEHRININ BI SS İNİ ATARSANIR SURACIKTA BI GORRSEN YADA BI SEKILDE YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM ŞİMDİDEN HEPİNİZE COK TŞK EDERİM....
  • bende bişey sorabilirmiyim??Oyunda "." işareti olmuyor o tuşa basınca virgül çıkıyor acaba hangi tuşla "." yapabilirim?
  • Bu ahlaksızları böyle yakaladım kalede bide insan yüzüne bakıyorlar

The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006) [ANA KONU]
  • quote:

Orjinalden alıntı: jetkaptan

Bu ahlaksızları böyle yakaladım kalede bide insan yüzüne bakıyorlar

• quote:

Orjinalden alıntı: jetkaptan

Bu ahlaksızları böyle yakaladım kalede bide insan yüzüne bakıyorlar

kültürler kaynaşması işte ne güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: kakao45
    ŞİMDİ BNM SORUNUM SU YUKARDA YAZAN SEYDE İMPERİA STY NİN DOGUSUNDA CORBOLO NEHRINN ORALARDAYMIS BU BÜYÜCÜ AMA HARITADA BAKIYOM Bİ YERDE DE YOK OYLE Bİ NEHİR KOCA HARITANIN TAMAMEN DOGUSUNU GEZMEYE KALKARSAM BU BNM GUNLERIMI ALIR YAA GÜNLERDİR TGM YAZARK OYUN OYNUYORUM YANI BNDE ARTIK DİGER İNSANLAR GİBİ OLMAK İSTİYORUM YAA ADAMLAR BANA ACAYIP ACAYIP BAKIYLLAR KIMSE BNMLE MUHATTAP OLMUYO İMPERİA CTY E GIRIYOM MUHAFIZLAR HMN BANA SALDRIYOLAR BASKA KALAELERE GIDIYOM ORDADA HAPSE ATIYO BIDE ATARKEN 60BIN KUSUR ALTIN İSTİYOLAR :D BNDE VERMIYOM HALIYLE OKADAR MALZEME TOPLADIM YAZIK GUNAH SATAMIYOM DA:( ALLH RIZASI ICIN BANA SU CORBOLO NEHRININ BI SS İNİ ATARSANIR SURACIKTA BI GORRSEN YADA BI SEKILDE YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM ŞİMDİDEN HEPİNİZE COK TŞK EDERİM....

dostum sen muhtemelen quest seçmeyi öğrenmemişsin daha.önce gidip skingrad kontuyla konuş,o sana nereye gitmen gerektiğini söyler.sonra haritanı aç,haritanın altında kupalı,yıldızlı seçenekler var,soldaki kupayı seç cure for vampirismin üzerine tıkla,kenarda map diye bir seçenek çıkacak map ı seç,harita sana yol gösterecek.yer olarak da skingradın biraz aşağısında bir nehir var orada cadının evi.
  • neden bahsediyorsunuz acaba???
  • arkadaslar kusura bkmayın yıne rahatsız edıyorum ama weynon priory diye bi gorev var oyunn üstatları bilirler sanırım gorevde dagıt tepesınde bi yere gitmem gerekiyo haritada okla gosteriyo fakat bn oraya gidiyorum ama binadan içeri giremiyorum kapıdan gırecegım zaman key istiyo loptik felan var ama kullandırtmıyoar bn sımdı ıcerı nası gırıcem dagın bırazdaha yukarsına cıktımı adamı goruyom terasta takılıyo ama içeri giremiyorum heryanınıda dolastım o manastır gıbı yerın :(( acaba oraya baska bi yerden mı gıdılıyo bı yardım edebılırmısınız lütfennnnn
  • dostum oblivion kapısının gerisinde askerler hendek filan kurmuşlar.Onların kaptanıyla konuş sana oblivion kapısını kapatmanı söylicek.Sonra askerlerle birlikte içeri dalacaksınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razor Buzz

dostum oblivion kapısının gerisinde askerler hendek filan kurmuşlar.Onların kaptanıyla konuş sana oblivion kapısını kapatmanı söylicek.Sonra askerlerle birlikte içeri dalacaksınız.

sanırım bnm sorunumu anlamadın kardes bn o ıslerı coktan yaptım bu oblıvıon kapısıyla alakalı degıl dagın tepesınde bı yerdeyım manastıra bnzer bişey var oblivion kapılarını bn her buldugumda kapatıyom onla alakalı degıl bı bu dagın tepesınde karlar var snn bahsettıgınde yok:) sımdı bu manastırın ıcınde adam var bıraz yukardan goruyom ama kapıdan ıcerı gıremıyom:((acaba dıyom baska bısıymı yapmam lazım zıplıyom halıyle duvarlar yuksek olmuyo ama o manastıra gırmem lazım bnm cunku ok işareti manastırın ıcını gosterıyo:((
  • hmm sanırım anladım.Sen adamlarla içeri daldın sonra diğer kapıdan çıkıp öteki bölgeyi de temizlediniz.Sonra adam senden kapıları açmanı istedi.Öyle mi?
    Eğer öyleyse sağ taraftan ilerleyip bir mağaradan karşı tarafa geçip kapıları açıyorsun.
    Umarım anlamışımdır
  • :D cnm kardesim yok olmadı bk sımdı bı guıd var adı weynon priory diye tmm mı sonrajıma bu gorev imperia cty nin kuzeyınde bi dagın tepesine cıkmamı soyluyo tmm mı dagıt tepesıne cıkıyorum ve karsıma bu taştan manastır cıkıyo manastırın tek kapısı var ve oda key istiyo burada ne oblivion kapılarıyla nede baska bir konuyla alakası yok o snn dedıgın tepenın uzerınde bı kale var orda onlivion kapısı felan filan iste cart curt:D orası oyunn en basları bn şimdi su weynon priory denen guidteyim istersen oyuna gir ve o güidi aktif et sende görüceksin zaten orasını sanırım sen daha oraya gelmedin yada geldin hatırlamıyon bn şimdi o kapıyı nası acacagımı o keyi nerden bulacagımı soruyorum bi dene sende o guidi aktif et bk ozmn sende bni anlıycaksın yada anlamıs olda su guıdı bitirmiş ol suanda bu bölumde sayfa 18deyım 58e kadar vardır ama okadar sabrım yok:D 18e kadar bıle gelene kadar 2 haftamı ne oldu :D yazılanların zaten cogunu anlamıyom ama ıste anladıgım kadarıyla şimdi yalvarıyom yaa kimse su weynon priory guidini oynayan yokmu:((
  • üzgünüm benim hatırladığım tek weynon priory imparatorun oğlunu kurtardığımdı.Zaten görevlerde pek ileri gidemedim heralde sen benden öndesin.
    Bari ben bişey sorayım thief guildinde kadının biri hırsız dostumuza tuzak kurmak için bizi kullanıyordu.(arkadaşın kılığında bizden bir heykeli almamızı isteyip sonra hırsızları yakalamaya çalışan lex isimli gardiyana arkadaşımızın çaldığını söylüyor.)Görev yerinde "heykeli tuzağı kuran kadının evindeki dolaba koy.Sonra lexe heykelin kadında olduğuna inandır" diyor.Ama heykeli dolaba koyupta lex e söylediğimde bana inanmıyor.Ne yapmalıyım??
  • quote:

üzgünüm benim hatırladığım tek weynon priory imparatorun oğlunu kurtardığımdı.Zaten görevlerde pek ileri gidemedim heralde sen benden öndesin.
    Bari ben bişey sorayım thief guildinde kadının biri hırsız dostumuza tuzak kurmak için bizi kullanıyordu.(arkadaşın kılığında bizden bir heykeli almamızı isteyip sonra hırsızları yakalamaya çalışan lex isimli gardiyana arkadaşımızın çaldığını söylüyor.)Görev yerinde "heykeli tuzağı kuran kadının evindeki dolaba koy.Sonra lexe heykelin kadında olduğuna inandır" diyor.Ama heykeli dolaba koyupta lex e söylediğimde bana inanmıyor.Ne yapmalıyım??

kardes bn daha oyle bi yer oynamadım uzgunum...:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: kakao45

quote:

üzgünüm benim hatırladığım tek weynon priory imparatorun oğlunu kurtardığımdı.Zaten görevlerde pek ileri gidemedim heralde sen benden öndesin.

kardes bn daha oyle bi yer oynamadım uzgunum...:(

sorun değil bende sana yardım edemedim zaten
  • Beyler Ben Mythic Dawn shrine nin yerini buldum oraya hani 4 tane kitabı tar-meana diye birine veriyorz ya sonra gitttim oraya yer altı böyle mağara gibi kırmızı robe li bütün assasinleri öldürdüm orda bitane kitap vardı büyük bi heykelin önünde onu da aldım sonra heykel yıkıldı ama bu mağradan kaçmam gerekiyomuş da bi türlü kaçamadım ya yolu bulamıyorum dün geceden beri bakmadığım yer kalmadı yardımcı olur musunuz yıkılan heykelden tarif edin sağa sola falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: feel so bad

quote:

Orjinalden alıntı: kobem

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kobem

SELAMLAR ŞU ANDA GELİBOLU'NDA TATİLDEYİM

10 GÜNE KADAR İST.E DÖNECEM

O RLY?

NAH IT'S NOT REALLY ! LET'S RACE IF YOU WANNA TO DO

Onun cevabı "YA RLY!!!"dir bir kere ahuhhahaha xD

WHAT DO YOU MEAN MAN ?

DON'T FIGURE THE THINGS OUT YOU TOLD ME !
  • quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

@kobem
    yaradımın için teşekkürler,ben my games'e de bak(tığımı san)mıştım ama yoktu,şimdi var

NO PROBLEM MAN!
  • quote:

Orjinalden alıntı: J a C K a L

Beyler Ben Mythic Dawn shrine nin yerini buldum oraya hani 4 tane kitabı tar-meana diye birine veriyorz ya sonra gitttim oraya yer altı böyle mağara gibi kırmızı robe li bütün assasinleri öldürdüm orda bitane kitap vardı büyük bi heykelin önünde onu da aldım sonra heykel yıkıldı ama bu mağradan kaçmam gerekiyomuş da bi türlü kaçamadım ya yolu bulamıyorum dün geceden beri bakmadığım yer kalmadı yardımcı olur musunuz yıkılan heykelden tarif edin sağa sola falan

kitabı al sonra müritlerin arasına dal,geldiğin merdivenlere doğru yürü,iki yöne merdiven var,sen sağa gideceksin,sonraki gideceğin yol biraz karışık ama öle öle öğrenirsin nereden gideceğini,ben öyle öğrendim
    ayrıca ben kurban edilen adamı öldürmüştüm,meğer onu öldürmez ve kurtarırsak bonus veriyormuş...
  • quote:

Martin ve Jaufree ata binince Cloud Ruler Temple'a git. Yani o gitmen gereken yer. Fast Travel'la git ki boş yere zaman harcama Jaufree'nin o anahtar isteyen kapıyı açması gerek. Eğer açmıyorsa bug oluşmuştur, tek çare load/yeniden dene...
    Razor/ Aranı iyi yapman lazım Lex'le. Speechcraft olayı ;)

abi nasıl aramı iyi yapacamki.Öfff be çakacam iki tan herife

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Buzz -- 12 Temmuz 2007; 22:28:40 >
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.