Şimdi Ara

The Division [PS ANA KONU] | Rehber (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
28
Favori
20.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir kiyafetleri secerken hangisine dikkat etmem gerek armor mi yoksa saglik electro yada fireamrs mi?

Birde bu kiyafetlerde genel olarak body armor saglik yada dizlikler fireamrs mi yukseltiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prestigi10 kullanıcısına yanıt
    Karakterini ne yönde geliştirmek istiyorsan ona ağırlık vereceksin;
    -Support istiyorsan; Stamina
    -Skill kasacaksan; Electronics
    - DPS kasacaksan; Firearms ı yükselten itemleri seçeceksin

• Helal eline sağlık

• Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Ben de onu kast ettim aslında ama başlık biraz yanıltıcı olmuş, daha anlaşılır bir ifade ile düzelttim. Sağ ol.
  • Çok güzel bir rehber olmuş dostum eline sağlık.
    Bir şey danışmak istiyorum sizlere;
    "E" ve "Q"da skiller kullanıma açık "F"dede kullanıma açmak için ne yapmamız lazım?
  • Yine bir detay içeren oyun yine Melkor üstad. Şaşırmıyorum artık. Ellerine sağlık üstadım.
  • buram buram emek kokuyor bu sitede bu işi sendan başka kaliteli yapan yok ellerine sağlık kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 16 Mart 2016; 14:38:42 >
  • L-S-D kullanıcısına yanıt
    Söyle sorim. Iki maske var birin amor degeri 50 öburu 60 ve 50 olanda 35 elekro , 60 olanda ise 30 elekro var.
    Hangisine göre secmm gerek? Amor mu elektro mu?

• Prestigi10 kullanıcısına yanıt
    Armor degeri silahlardan aldigin hasari azaltiyor. Inventory > Character menusunde armor degerini gorebilirsin. Yuzde kac oraninda daha az hasar aldigin orada yaziyor.

Electronic ise mevcut skill lerini daha etkili kullanmani sagliyor.

O esya secimlerini oynama tarzina gore tercih ediyorsun.

• Eline sağlık hocam oldukça başarılı bi rehber olmuş gene
  • Eline sağlık üstat
  • Arkadaşlar da ben de önereceğim taktikleri aktarmak istiyorum, düzeltilmesi gereken bir yer var ise belirtmeniz yeterlidir.

öncelikle şunu bilmeniz gerekiyor ki oyunun bittikten sonraki tek amacı bütün silah ve ekipmanlarınızı sarı itemlere dönüştürmek olacaktır.

1- 30 level olmadan vendor'lardan düşük level'da pahalı item almanın ya da dark zone'a girip, item kasmanın hiçbir anlamı yok. çünkü düşük level olduğunuz için sadece düşük level item düşürebilecek ve satın alabileceksiniz. bunlar da 2 gün sonra level'ınız yükseleceğinden hiçbir işinize yaramayıp çöp olacak. 30 level olana kadar yerden topladıklarınızla idare edin. zaten görevleri hard'da falan oynamıyorsanız yeterli silah ve ekipman düşüyor.

The Division [PS ANA KONU] | Rehber

2-topladığınız ama işinize yaramayan itemlerin %40'ını satın, %60'ını falan da parçalayın. parçaladıklarınızı craft bölümünden sarı parçalara dönüştürün.

satmanızın nedeni security wing'teki gelişmiş silah satan adamdan istediğiniz bir sarı silah düşerse alabilecek paraya sahip olmanız içindir. (gördüğüm kadarıyla sarı silahların 500.000 civarı fiyatları var)

parçalamanızın nedeni ise; günlük görevlerden ve dz'dan birikecek phoenix paralarınızla dz'daki satıcılardan sarı parçaların blueprintlerini satın alacaksınız; bu blueprint'lerden sarı silah/ekipman üretebilmek için sarı materyallere ve dark zone'dan toplayacağınız division tech itemlerine ihtiyacınız olacak. base of operations'taki craft bölümünden yeşil parçaları maviye, mavi parçaları ihtiyacınız olan sarı materyale dönüştürebilirsiniz.

3-silahta olsun genelde olsun sadece dps değerlerine bakmayın. örneğin bir silahın dps'i çok iyi olabilir ama stabil değilse sıktığınızın yarısıyla dağları taşları vurursunuz. genelde ise ekipmanlarınızı seçerken dps'i ve health'i yüksek tutmaya çalışın. ben electronics'i bunlara göre biraz daha düşük tutuyorum. başka tercihler de olabilir ama bunlardan sadece birine abanıp, diğerlerini boş bırakmak hata olur.

4-ekipman-silah uyumuna dikkat edin. örneğin x eldiveni assault rifle'ların dps'ini arttırıyorken, y eldiveni sub machine gun'ların dps'ini arttırıyor olabilir. siz genelde bu 2 silah türünü kullanıyorsanız 2 eldiveni de envanterinizde tutmalısınız, o an kullandığınız silaha göre değiştirmelisiniz. evet saçma ama tek bir ekipman değişikliği bile vuruş gücünüzü ya da sağlığınızı çok değiştirebiliyor.

5-dark zone'da mor alanlardaki boss'ları öldürmeye çalışın, yollardakine falan bulaşmak zaman kaybı olabiliyor. mavi iteme tamah edecek kadar alt seviyede değilseniz düzgün itemler genelde onlardan düşüyor. yalnız bunu tek başınıza yapamazsınız, grupça yaparsınız. zaten çok güçlü değilseniz dz'a tek dalmayın.

6-dark zone mantığı gereği diğer oyunculara saldırmanız ve ilk saldıranın siz olması akıllıca bir hareket değil. çünkü bir gruba/kişiye ilk saldıran siz olursanız, önce saldırdığınız grupla uğraşacaksınız, sonra rogue olduğunuz için açık hedef olduğunuzdan dolayı size saldıracaklarla uğraşacaksınız.

bu noktada saldırdıklarınızdan çaldığınız itemleri düşürmeniz, hem dz xp'nizin düşmesi, hem de üzerinizde anahtar-para varsa düşürme ihtimaliniz söz konusu olacak. yani alınan risk adamlardan çalacağınız itemlere değmeyecek. dolayısıyla boss npc'lere saldırıp aynı ayarda itemleri düşürmek daha kolay, daha risksiz olacaktır. dolayısıyla ancak sadece heyecan arıyorsanız veya birilerine ızdırap çektirmekten hoşlanıyorsanız başkalarına ilk saldıran siz olun. yoksa adam gibi kendi ekmeğinizi kendiniz çıkarın. illa insan vuracağım diyorsanız rogue'ları vurmaya çalışın ya da onlara da hiç bulaşmayın.

7- npc'ler kendilerine ateş edilen yerlere doğru yöneliyorlar. dolayısıyla tek noktada toplanmak yerine npc'leri araya alabilirseniz daha kolay indirebilirsiniz. örneğin her grupta bir kişinin sürekli olarak bir yere pusarak sniper'lık yapması işleri kolaylaştırabilir. aynı şekilde arkadaşlarına sağlık veren, turet kuran, sniper olan, etkili bombalar atan npc'leri önceden indirmeniz de daha akıllıca olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 17 Mart 2016; 11:24:34 >

• MacGyver. kullanıcısına yanıt
    eline sağlık hocam...
  • crafting masasında sol analog ile l3 yani elimizdeki bir silahı parçalayıp kumaşını felan mı alabiliyoruz
    hiç dikkat etmedim l3 olayına yani parçalamayla ilgili bir uyarıya işarete
  • Oyun içinde inventoryni aç, herhangi bir silah ya da kıyafetininin üzerine gel L3'e basılı tut otomatik parçalıyor.

• Bu konunun linki ana konusunun ilk sayfasına eklenmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: L-S-D

Oyun içinde inventoryni aç, herhangi bir silah ya da kıyafetininin üzerine gel L3'e basılı tut otomatik parçalıyor.

teşekkürler dostum
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    elinize sağlık teşekkürler
  • Eline sağlık hocam. Yine harika bir rehber. Şu rehberi okuyunca oyuna daha rahat başlayabileceğimi anladım.
  • hakikaten bu arkadaşa yılın paylaşımcısı emekçisi ödülü vb.bişeyler verilmesi lazım
    donanım haber yönetim kurulu icra mütevelli heyeti direktörü felan olması lazım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.