Şimdi Ara

The Division [PS ANA KONU] | Rehber (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
27
Favori
20.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ellerine sağlık hocam muhteşem bir rehber olmuş. Destiny rehberini de hatırlıyorum gerçekten muhteşem bir emek var Benim bir sorum olacaktı hocam. Sence görevleri challenge modda yapıp oradan gelen 1 garanti sarı itemi ve biriken phoenix credits ile sarı item mi almak mantıklı yoksa dark zone kasıp oradaki bosslardan sarı itemlerin düşmesini mi beklemek mantıklı?
  • DZ'de High End item peşinde koşma işi bu oyunun her anı için geçerli bir durum, onu her daim yapman lazım. Eğer challenge zorluğunu yapabiliyorsan elbette ilk olarak onu yap.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Normal ve hard görev modunu biliyorumda bu challenge modu nedir? Nasil aktif ediyoruz? Daha kaliteli item mi dusuyor?
    Sadece dz demi sari itemler silahlar dusuyor??

Birde ben hala su crafty cözemedim. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestigi10 -- 19 Mart 2016; 11:00:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam haritanın "legend" sekmesinde Security/Tech/Medical için side mission logosu gösteriyor ancak haritada sadece standart side mission ve 60 supply puan veren encounterlar var bu 3 kategorinin kendine ait side missionları ana görevden sonramı açılıyor?Çünkü standart side missionlarda aslında sağlık,güvenlik,tech departmanlarıyla ilgili ama supply puan vermiyorlar.Yani bütün side missionlar turkuaz renkli yeşil,sarı,mavi side mission yok bende.30 level olmadım henüz bu arada bu mesajı atarken 21leveldım.

@melkor23
  • healer için önerebileceğiniz 4 talent nedir arkadaşlar ?
  • Bende mavi aug silah var be talents aktif etmek istiyorum. Söyledigi firearms ve skill deger tam. Ve kilit acik gözukuyor ama anamenude silahin yanindaki talents simgesi beyaz degil neden acab? Fireamrs istegi 222 ve benim fireamra tam 222 acaba ustumu olamali ki?

• @mahoonur

Battle Buddy
    Critical Save
    Triage
    Combat Medic

@Prestigi10

Challenge zorluğu lvl 30 olunca açılıyor ve şu an için sadece beş ana görevde aktif. Tüm düşmanların elit olduğu ve mutlaka dört kişi girilmesi gereken görevler. Direk lvl 30 olunduğu gibi yapmak ciddi anlamda zor, ya matchmaking'den çok iyi üç kişi denk getireceksin ki bazıları birkaç ölmeden sonra pes edip çıkıyor ya da dört arkadaş koordine bir şekilde konuşarak ilerleyeceksiniz. Biz arkadaşlarımla lvl 30 olduğumuz gibi girip denedik ve yaklaşık 3 saat sürdü bitirmemiz. Taktik önemli, mesela her grubun healer'ı, tank'ı var ve healer'ı hemen kesmek gerekiyor yoksa herkese sağlık vermeye devam ediyor. Aslında çoğu düşman uzaktan bir şekilde indiriliyor ama Runner adlı shotgun kullanan npc'ler var bunlar direk adamın üzerine koşuyor ve kaçsan da kovalamaya devam ediyorlar. Eğer zayıfsan zaten direk tek yiyorsun, şu an için challenge zorluğunda en büyük sorunlar ama karakter geliştikçe daha rahat geçiliyor.

Talent'larla ilgili sorun ise bazen bug oluyor oyunda, ben de birkaç defa denk geldim ama sonra düzeliyor kendi kendine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 20 Mart 2016; 11:49:43 >

Talent olayi ana menude gorunur olmasi icin fireamrs 222 idi onu recalbre ile 2atirdim. Direk 224 oldu ve nöylece ana menude silahin yaninda gözukur oldu. Tam limit olunca gözukmuyor ama bi tik olunca görunuyor. Aynn bug var sanirim.

• Muazzam hazırlanmış teşekkürler
    Hocam mükemmel bir rehber gerçekten ellerine emeklerine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATATURKTC -- 20 Mart 2016; 16:40:14 >
  • Rehber harika ancak oyunun en karışık noktası silah bazı modlarını anlamak horizontal arabuluculuk haste exotic damage resilence gibi karmaşık şeyler var

Eline sağlık hocam, rehber için çok sağol.
  • Inventory > Character bölümündeki Attributes (Özellikler) kısmını da rehbere ekledim.

ATTRIBUTES (ÖZELLİKLER)

Firearms: Silahlarınızın ortalama hasar gücüdür, ne kadar yüksek olursa o kadar yüksek hasar verirsiniz

Stamina: Karakterinizin sağlık miktarı, ne kadar yüksek olursa o kadar çok darbeye göğüs gerebilirsiniz

Electronics: Skill'lerinizin ortalama etklinlik değerini gösterir, ne kadar yüksek olursa yetenekleriniz de hem kendiniz hem de takım arkadaşlarınız için o kadar etkili olur

Weapons (Silahlar)

Weapon Damage: Silahınızın ortalama bir menzilde tüm bonuslar dahilken vurduğu hasar miktarı
    Critical Hit Chance: Mevcut silahınızın kritik vurma şansı
    Critical Hit Damage: Mevcut silahınızın kritik vurma oranı
    Headshot Damage: Headshot vurduğunuzdaki hasar oranı
    Accuracy: Mevcut silahınızın isabetlilik oranı (Accuracy, Marksman gibi kurşunu tek tek atan silahlarda yükseltilmesi gereken bir stat)
    Stability: Silahınızın denge oranı (Stability, Assault Rifle, SMG, LMG gibi tam otamatik silahlarda yükseltilmesi gereken bir stat)
    Range: Mevcut silahınızın ortalama kurşun menzili
    Reload Speed Bonus: Şarjör değiştirme hızınıza ek bonus oranı
    All Weapons Damage Bonus: Tüm silahlardaki bonus hasar oranı
    Assault Rifle Damage Bonus: Assault Rifle silahlarındaki bonus hasar oranı
    LMG Damage Bonus: LMG silahlarındaki bonus hasar oranı
    Marksman Rifle Damage Bonus: Marksman Rifle silahlarındaki bonus hasar oranı
    Pistol Damage Bonus: Pistol silahlarındaki bonus hasar oranı
    Shotgun Damage Bonus: Shothun silahlarındaki bonus hasar oranı
    SMG Damage Bonus: SMG silahlarındaki bonus hasar oranı

Combat (Çatışma)

Damage to Elites: Elite (Sarı) ve Named (Sarı ve ismi olan yani boss) düşmanlara vurduğunuz hasar miktarı artar
    Health on Kill: Düşmanı öldürdükçe sağlık miktarınız artar
    Enemy Armor Damage: Düşmanların armorunu daha hızlı parçalamanızı sağlar
    Threat: Daha az tehdit oluşturursunuz, ne kadar yüksekse düşmanlar da size o kadar az odaklanır

Skills (Yetenekler)

Skill Power: Yeteneklerinizi geliştirir daha etkili kullanmanızı sağlar
    Skill Haste: Oran ne kadar yüksekse yeteneklerinizin (Skills) yeniden yüklenme süresi (cooldown) o kadar azalır
    Signature Skill Resource Gain: Oran ne kadar yüksekse Signature skill'i (R1-L1'e aynı anda basarak yapılan yetenek) daha sık kullanmanızı sağlar

Survivability (Hayatta kalma)

Max Health: Karakterinizin toplam sağlık seviyesini gösterir
    Armor: Yüzde ne kadar yüksekse size gelen kurşunlarda armorunuz tarafından o kadar emilir, örneğin %50 ise her iki kurşundan biri size değmiyor demektir
    Health Regeneration: Sağlığınızın yenilenme oranını gösterir
    Protection from Elites: Oran ne kadar yüksekse Elite ve Named düşmanlardan o kadar daha az hasar alırsınız
    All Damage Resilience: Tüm hasar çeşitlleri size daha az zarar verir
    Exotic Damage Resilience: High End (Sarı) silahlara karşı direnç kazanırsınız (PvP için gerekli bir stat çünkü sadece gerçek oyuncularda High End silah mevcut)
    Bleed Resistance: Kan kaybına karşı sahip olduğunuz direnç
    Burn Resistance: Ateşe karşı sahip olduğunuz direnç
    Disorient Resistance: Şuursuzlaşmaya karşı sahip olduğunuz direnç (Kafa karışıklığı, yön kaybı vs.)
    Disrupt Resistance: EMP gibi saldırılara karşı sahip olduğunuz direnç
    Shock Resistance: Şok (elektriksel) saldırılarına karşı sahip olduğunuz direnç

Exploration (Keşfetme)

Virus Filter: Contaminated bölgelere girebilmek için gerekli olan maske filtre seviyenizi gösterir
    Increased Kill XP: Öldürdüğünüz düşmanlardan aldığınız bonus XP miktarını gösterir
    Increased XP for Headshot Kills: Headshot yaptığınız vakit aldığınız bonus XP miktarını gösterir
    Increased Dark Zone XP: Dark Zone içerisinde kazandığınız bonus XP miktarını gösterir
    Scavenging: Ne kadar yüksek olursa daha iyi eşya düşürme şansınız da o kadar artar
    Rewarded Credit: Düşmanlardan düşen bonus kredi miktarını gösterir
    Rewarded Dark Zone Funds: Düşmanlardan düşen bonus Dark Zone Funds miktarını gösterir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 21 Mart 2016; 13:18:41 >

• Merhaba
    Multiplayer oynamak için ps plus mecburmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChineseTranslator

Merhaba
    Multiplayer oynamak için ps plus mecburmu?

Evet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

• oldukça detaylı bir rpg/shooter için açıklayıcı ve faydalı bilgiler olmuş

elinize sağlık
  • eline saglik hocam

• Eline sağlık @melkor23. Hocam büyük bi emek harcamışsın yazdıkların hepsini okudum ve gerçekten çok faydalı bilgiler paylaşmışsın..

• Landmarks dolu yada bos kasit nedir?
    Bende suan 6dz key var uplayden gelme. Bunlar herzsmn uzerimde mi olacak. Basedeki kutuya ekleye bilr miyim?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.