Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (116. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
128.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tuzpistinde afk bırakmak istiyorum para kassın :D bi yöntemi varmı acaba alt tabda sadece sola ve ileri tuşşlarına basılı tutucak bir program?
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Şu Steam grubunda Faction missionlarına arkadaşları gönderme olayını paylaşan arkadaş kimse teşekkür ediyorum.. Araba alıp geliştirmek için PVP kasıyordum ben sürekli oradanda yarış başı 16k para geliyor saatte 160K kazanıyorum vakit alıyor haliyle yeni arabalar. Şu Faction Missionlarıda da 1 saatten fazla sürede 80K veriyor yazısını görünce bunun mantığı ne niye girip vakit harcayayım diyordum meğer arkadaşların ghostlarını gönderip arkamıza yaslanarak para kazanabiliyormuşuz, iyimiş Az önce yolladım arkadaşların yarısını, 4/4 yapmadım 2/4 o perki yaptım genelde 2 arkadaş %100 yapıyor çünkü, tek başına %100 yapabilenlerde var sağolsunlar iyi geliştirmişler kendilerini, beni de ekleyebilirsiniz o konuda karşılıklı faydanız olacaksa BUSTERR_TR uplay adım, sağlamdır yani benimde karakter tek başıma %100 yaparım herhalde perk pointlerden kurtarmış olursunuz güveniyorum kendime

Yazıyı ben yazdım rica ederim

• take down louis görevini bi türlü yapamadım
  • Oyunu yeni aldım. Crew'e falan nasıl gireceğiz? Birde var mı bildiğiniz Crew'ler DH'nin falan?
  • Aldım bende single takılıyorum.Gayet güzel.Alacak arkadaşlara tavsiye ederim.
  • Elimde 1 adet uygun fiyata satılık The Crew uplay key'i var. İlgilenenler pm ile iletişime geçebilir.
  • Beyler 11 levelim. Beraber oyunu iyi oynayan arkadaşlar ekleyebilir.

Uplay: Mor4ce

Bu arada oyunda antialiasing problemi var sanki. En stabil temiz görüntüyü nasıl alabiliriz?
  • 68 dk süren yarış

The Crew (2014) [ANA KONU]
  • Şu oyuna hava şartları eklenecek mi acaba eklenirse süper olur.
  • Omar görevinde oyundan atıyor. Çalışmayı durdurdu hatası verip. Çözümü bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Şu oyuna hava şartları eklenecek mi acaba eklenirse süper olur.

ben eklenir diye düşünüyorum
  • Bende oyunu yeni aldım 12 level oldum bir kaç sorum olacak.

Haritada çok fazla skill görevi var onların hepsini yapmalı mıyım? Ben biran önce oyunu bitirip pvp yapmak istiyorum.

Görevleri özellikle gold olarak bitirmeye çalışıyorum bazen çok uğraştığım oluyor. Görevleri gold da bitirmek çok önemli mi?

8 Kişilik yarışlara ne zaman girmeye başlayayım?
  • Norse kullanıcısına yanıt
    Önce sana senaryoda azcık ilerlediysen 100.000 crew credits verecek, onu gaza gelip araba satın almak için harcama, perk pointlere harcayacaksın ileride çok işine yarayacak o pointler. Sonra ilk senaryoyu bitir bi 50 level ol. Daha sonra PVP'lere girmeden önce her spec'ten 1 arabanı max level'e çekmeye çalış, çünkü PVP'lerde genelde herkes arabasını 1200 levellere çekmiş durumda kaybedersin sürekli zevk alamazsın bence. Bu arabanı yükseltmeyi iki şekilde yapabilirsin; birincisi platinum madalya alması kolay skiller, jump skill vs gibi skillerde platinum skor yaparak arabanın suspension, brakes vs her parçasını 50 level yaparsın, uzun sürebilir 50 level parça denk getirmek çünkü rastgele geliyor denk gelene kadar yapıyorsun o skili. İkinci yol ise para ile satın alabilirsin parçaları. Spec'ten Spec'e değişiyor fiyatları. Fiyatlar ilk başta ağır gelebilir. Para kazanmanın kolay yolu var o da 50 level arkadaşlar edin, onları Faction Missionlara yolla, 10 tane 80K'lık Faction Mission var toplam haritada, her birine o 50 levellik arkadaşlardan bazen 1 maksimum ise 2 tanesi yetiyor, başarıyla tamamladıklarında 16K geliyor toplam 160K kazanabiliyorsun 3 saatte bir. O şekilde de de para kazanabilirsin.
    PVP yarışlarına girmek için de bir seviye gerekmiyor ama dediğim gibi arabanı güçlendirip girmeni tavsiye ederim. 8 kişilik Faction vs Faction yarışları bozuk gibi birşey çok nadir toplanıyor oyuncular, Free for All var herkes kendi için savaşıyor onlara girebilirsin dolu bulunuyor rahat.

• arkadaşlar oyunda sürüş dinamikleri mi değişti gelen update ile vs? bana biraz daha gerçekçi olmuş gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

arkadaşlar oyunda sürüş dinamikleri mi değişti gelen update ile vs? bana biraz daha gerçekçi olmuş gibi geldi.

ne zamn update geldi hocam
  • Gerçektende sürüş dinamikleri değişmiş , öncekine alışmıştık bu sefer biraz daha yumuşatmışlar dönüşleri filan , alışamadım hala trafiğide linç ettim tüm polislerin vazgeçilmezi oldum sağa sola vurmaktan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rubenmartin kullanıcısına yanıt
    Biraz değişti galiba benimde dönüşlerde dikkatimi çekti. Update'ten önce 350 km/h ile Circuit pistlerde virajı alabiliyordum PVP'de şimdi 200'lere düşürmem gerekiyor çarpmadan almam için
  • busterr kullanıcısına yanıt
    aynen virajlarda ciddi anlamda yavaşlaman gerekiyor artık.
  • Arkadaşlar, oyunu almayı düşünüyorum fakat şu benim için çok önemli;
    Dönüşler sürüş falan simulasyon gibi mi? Yoksa eski nfs ler gta lar gibi kolay mı?
    Simulasyon tarzı olan yavaşlamak falan gereken durumları pek sevmiyorum.
    Bu oyunda nasıl acaba?
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    önceden bayağı arcade idi, şu anda olması gerektiği gibi yarı arcade-yarı sim bir hal almış.
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.