Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (102. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
128.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun çok göreceli ama ben melih ve levo soluksuz oynuyoruz. Bilmiyorum farklı bir his benim için. Tdu daki yavaşlama hızlanmadan daha iyi bir his sunuyor. Ama hız hissi çok iyi değil aynalar kokpit görüntüsünü baltalıyor. sadece turlamak için girip dolaştığım bile oluyor. Belki de bizim avantajımız oyundan çok ekstra şeyler beklememekti. Bundan dolayı isteklerimizi karşıladı.
  • Bende haritada dolaşmak için giriyorum özellikle Los Angeles dan San francisco ya bağlanlanan kıyı şeridi yolu , sonra El Capo da bir çay molası , oradan Colorado Nehri kenarında gün batımı oradan ver elini Yosemite Ulusal Parkı sonrasında Salt Lake Kış olimpiyatları şehrinde bir tur oradan Detroit de kaldığım ev.Sonra bir an canım sıkılıyor Miamide şu zenginlerin kaldığı Adacıkların sokaklarda turluyorum , bir ara Al Pacino yu görür gibi oldum :)

Senin anlayacağın bu oyunu sadece dolaşmak içinde alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Şu oyunun nesini beğendin aga ?

Anlayamazsın aga :D Bilmiyorum belkide araba ile dolaşmak bana yetiyor ödediğim parayı sonuna kadar hak ediyor :) Eski gamerız kardeşim biz :DDD
  • G27 ile kokpitten oynayacağım fakat şu ayna olayı kötü olmuş. Oynayan var mı direksiyon ile?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myres

G27 ile kokpitten oynayacağım fakat şu ayna olayı kötü olmuş. Oynayan var mı direksiyon ile?

Ben oynuyorum dfgt ile varsa sorun yardimc8 olayim

• Merhaba arkadaşlar oyunu steamden aldım şöyle bir sorunum var oyunda challenges offline diyo.Hiç bir PVP yarışa giremedim oyunun yarısından çoğunu bitirmiş durumdayım story mode da henüz hic bir online aktiviteye katılamadım. PVP yarışları aratıroym 10 dakika boyunca giremiyorum.Yardım edicek arkadaşlara şimdiden teşekküler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RequescatInPace

Merhaba arkadaşlar oyunu steamden aldım şöyle bir sorunum var oyunda challenges offline diyo.Hiç bir PVP yarışa giremedim oyunun yarısından çoğunu bitirmiş durumdayım story mode da henüz hic bir online aktiviteye katılamadım. PVP yarışları aratıroym 10 dakika boyunca giremiyorum.Yardım edicek arkadaşlara şimdiden teşekküler.

Aynı sorun bendede var çözümü nedir

• Millet oyunu bitirdi yaladi yuttu ben daha baslayamadim bile ; ( indiremedim bile her konuya girdigimde turktelekoma saldırıp gidiyorum:)

• antking kullanıcısına yanıt
    Askerdeyim. Ocakta geliyorum. Sıkıntı çıkarsa o zaman yazarım

• Evet dün yanlışlıklada olsa 2,5 hour yarışına girdik bitmek bilmeyen bir yarış dirt araçlar ile 110 DAKİKA - 400 Km yakın araç sürdük sonlara doğru ekran kartı bile bazı sahneleri çizmiyordu artık Resimde de görünmüyor araç yarış bittikten sonra, inanılmaz ve zor bir deneyimdi grid 1 de 24 dakikalık le mans yarışından sonraki en UZUN yarışım oldu...
    The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

• FreeMaNMeliH kullanıcısına yanıt
    Melih parayı az vermiş ya
  • Arkadaşlar illa Joystick için logitech veya sony ile xbox ın orijinal kolu mu olması gerekir bende herhangi bir marka var tüm tuşları atayamıyorum.. Logitech diyorum çünkü fifa görsellerin de gösterilen bi kolu var belli markalar mı acaba sadece

• bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    almadım ama katılıyorum pişmanlık

o degilde oyunda kaç araç var ya toplasan 5 tane kemik araç var herkes onu kullanıyo ios ve android oyunlarında bile daha çok lisanslı araç var :)
    ayrıca watchdogs grafikleri üzerine bi yarış platform oyunu yapalım demişler onunda adı crew olmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkkadir

almadım ama katılıyorum pişmanlık

o degilde oyunda kaç araç var ya toplasan 5 tane kemik araç var herkes onu kullanıyo ios ve android oyunlarında bile daha çok lisanslı araç var :)
    ayrıca watchdogs grafikleri üzerine bi yarış platform oyunu yapalım demişler onunda adı crew olmuş :)

45 arac var oyunda su an icin. Hepsini icinde de farkli modlari var

• quote:

Orijinalden alıntı: koftehor1

quote:

Merhaba arkadaşlar oyunu steamden aldım şöyle bir sorunum var oyunda challenges offline diyo.Hiç bir PVP yarışa giremedim oyunun yarısından çoğunu bitirmiş durumdayım story mode da henüz hic bir online aktiviteye katılamadım. PVP yarışları aratıroym 10 dakika boyunca giremiyorum.Yardım edicek arkadaşlara şimdiden teşekküler.

Bende aynı sorunu yaşıyorum arkadaşlar. Nasıl online oynuyorsunuz ? (12 levelim)

• quote:

Orijinalden alıntı: Schayter

quote:

quote:

Bende aynı sorunu yaşıyorum arkadaşlar. Nasıl online oynuyorsunuz ? (12 levelim)

20.level den sonra diğer yarışlar açılacak

• Arkadaşlar 100bin crew creditsim var. Araba almak için kullanıyım mı sizce ?

• quote:

quote:

Arkadaşlar sorunumuza yardım edebilecek birileri olacaktır. Eğer çözüm önerisinde bulunursanız çok minettar olurum. Şimdiden çok teşekkürler.. Buaradan ekleyin beraber oynayalım (Steam ID: Water / Uplay ID: Jtech93).

Edit: Arkadaşlar birde şunu farkettim DNS ayarlarını 8.8.8.8.8.8.4.4 yapınca oyuna bağlanabiliyorum eğer otomatik aldırırsam oyuna bağlanamadan hata alıyorum.Tahminim oyundaki sorunum bununla ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RequescatInPace -- 17 Aralık 2014; 6:05:31 >

• crew kredilerini bence perklere yatır buck ile araba alınabilir ama perkler sadece cc ile alınabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH

Evet dün yanlışlıklada olsa 2,5 hour yarışına girdik bitmek bilmeyen bir yarış dirt araçlar ile 110 DAKİKA - 400 Km yakın araç sürdük sonlara doğru ekran kartı bile bazı sahneleri çizmiyordu artık Resimde de görünmüyor araç yarış bittikten sonra, inanılmaz ve zor bir deneyimdi grid 1 de 24 dakikalık le mans yarışından sonraki en UZUN yarışım oldu...
    The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

@FreeMaNMeliH
    İlk Grid hala bilgisayarımda var.Arada 1 saatlik 24 saat LeMans yapıyorum.Bir de bahsettiğin yarış haritanın neresinde veya hangi şehirde?

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.