Şimdi Ara

The Conjuring 2 (2016) | James Wan (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
3
Favori
6.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UltraFast

quote:

Orijinalden alıntı: Nightwing

quote:

Şu an sinemadayım. Altıma bez bağladım nolur nolmaz, her an kaçırabilirim.

nasıldı ben çok tırstım şahsen bazı sahnelerde

Iyiydi kardes. Yani film aslinda iyiydi de ben kendimi veremedim psikolojik rahatsizim bu ara. Stres ve bunalimdayim. Tatile cikmam lazim 😔😔

anladım geçmiş olsun dost takma hiçbir şeyi kafaya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nightwing

quote:

Şu an sinemadayım. Altıma bez bağladım nolur nolmaz, her an kaçırabilirim.

nasıldı ben çok tırstım şahsen bazı sahnelerde

Iyiydi kardes. Yani film aslinda iyiydi de ben kendimi veremedim psikolojik rahatsizim bu ara. Stres ve bunalimdayim. Tatile cikmam lazim 😔😔

Eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Film harikaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

bir ülkede vatandaşın birisi ölmüş flimde kriz geçirmiş galiba bi haberde okudum webteknoda

Hindistan'da. Filmi izlerken kalbinde sancı hissetmiş, sonlara doğru da bayılıp bir daha uyanamamış. Tesadüf de olabilir. İşin ilginci ceset de kaybolmuş.

Yakmıışlardır...
  • Geçenlerde gittim bende filme, hassas olan gitmesin, içim daraldı panik atak geçirecektim az kalsın. Ondan sonra seğrettiğim tüm korku filmleri havada kaldı bunun yanında.
  • Hala vizyonda mı yahu Ben Mall of Istanbul'da gitmiştim, birkaç gün sonra yine baktığımda kalkmıştı vizyondan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika bir filmdi çok fazla korku filmine gittim ama aralarından en iyisiydi. Öyle bağırmayla çağırmayla korkutmuyo yani
    Buda kızın konuşma sahnesinin gerçek belgeseli :( tırstım baya
    https://www.youtube.com/watch?v=sls6pszMGfk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcTheScientist -- 17 Temmuz 2016; 12:47:39 >
  • Nette sinema çekimi var ne zaman hd olarak düşer ya
  • Eylül başında kaliteli sürümü gelir

• BluRay geldi.
  • Sinemada 1 hafta bile durmadı gidememiştim. Blu-Ray'i hemen alıp izlerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korku Seansı 1 benim hayatımda izlediğim en güzel korku filmi oldu. Şüphesiz 2den de aynı performansı bekliyorum. İndiriyorum şimdi izlemek için sabırsızlanıyorum.
  • Film az önce bitti. Ne diyeyim ki James Wan sen insan değilsin:)) Amerikan korku sinemasını hatta genel olarak korku sinemasını son yıllarda ayakta tutan kişi umarım bu kalitede korku türünde yönetmenler çoğalır.

Film yine herşeyiyle kaliteydi ciddi ciddi gerildiğim anlar oldu.

• yok busefer okadar etkili değil ilk flim çok iyi idi çok fena ters köşe yapmışdı ilk flim ama valakda tırsmadım değil bu flim 3d izlemek aslında şart
  • İlk film çok daha etkiliydi atmosfer olarak,gerilim olarak,konu olarak.

Bu filmdeki oyunculuklar,görüntü yönetmenliği vs iyi olsada çok korkutan bir film değil(gerçi ilk filmde o kadar değildi ama tırstıran sahneler vardı,ürperten),özellikle çocuk oyuncular oldukça iyi oynamış,hiçbir karakterin oyunculuğu sırıtmıyor.

Konu ilk filme göre çok zayıf kalmış,filmdeki elemanlar kim niye aileyle uğraşıyo bu sefer çok üstünkörü geçilmiş,ilk filmdeki dekor,atmosfer malesef bu filmde yok,çok kısıtlı mekanlarda işi götürmüş bu sefer yönetmen.

Ayrıca paranormal işlerle uğraşıyosanız ilk iş kapı kırmak için bi koçbaşı,balta vs bulundurmanız gerekiyor,her filmde kapı,pencere kapanmasını kullanıyor nedense

• İlk filmden daha kötü olmuş. İlk filmin karanlık atmosferi ve sanat tasarımı çok daha iyiydi. Bu filmin en iyi yanları kurgusu ve hareketli kamera kullanımı olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 30 Ağustos 2016; 4:38:21 >
  • idare eder, ilk filmin gerisinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freakk

idare eder, ilk filmin gerisinde.

İlk filmden daha güzel bulmuş çoğu izleyici bence de öyle
  • Filmi sinemada izlemeyen dvdripçiler gelmiş.

• Ilk filmin gerisinde olmus, atmosfer ters köşeye yatirmalar daha az.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.