Şimdi Ara

The Conjuring 2 (2016) | James Wan (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
3
Favori
6.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JusticeLeague

Filmi sinemada izlemeyen dvdripçiler gelmiş.

Aynen korku filmini ya sinema da yada saglam ses sistemi ile izleyeceksin o zaman tadi cikiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinemadaki seslerden memnun olmadığım için evde kulaklık ile izlemeyi tercih ettim ilk film gibi. İlk film hakkında hiç bir şey bilmiyordum. Öylesine açıp izlemeye başlamıştım kulaklık ile. Kapı vurma sahnesi vardı bir tane filmin başında ve o gerilimli, sessiz atmosferde birden o ses kulaklarımın içinde davul gibi duyulunca kulaklığı falan çıkarıp attığımı hatırlıyorum.
    Aynı hazzı bu filmde de yaşamak istedim. İlk filme göre biraz fazlaydı bu sahneler o yüzden neredeyse her sahnede kendimi hazırlama ihtiyacı hissettim fazla korkmamak için. Kendimi filmin içine bırakmaktan korktum. Ama yine de hoplaya zıplaya küfürler ettirdi bana
    Konu çok güzeldi. Özellikle filmin son kısımları çok başarılıydı. Küçük kız muhteşem oynamış. Helal olsun. Filmi izlerken çoğu yerde kızın oyunculuğunu övdüm kendi kendime.
    Bu seriyi seviyorum. Umarım devamı gelir. Gerçekten çok başarılılar. Oyuncular harika zaten. 8,5/10.

• JYK bluray sürümünü tv den izledim gayet tatmin edici.Film zaten kaliteli.
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Warren çiftinin başka sağlam olaylarıda var büyük olasılıkla onlarıda beyazperdeye taşıyacaklardır.

• Hasılat 319 M Doları aşmış Gişede başarılı gidiyor duşuş yok.

Warren'larda hikaye çokta serinin devam edip etmeyeceği belli değil galiba haber ama 3.film olursa bu sefer sağlam hikaye olabilir mesela Amityville katliamı olabilir.
  • Serinin iki filmide kaliteli gerçekten piyasadaki sayılı iyi korku filmlerinden.

• Su son yorumlar bir filmi sinemada izlemekle evde izlemek arasinda daglar kadar fark oldugunu bir kez daha kanitliyor. Ben sinemada izledim, ve bana gore ilk filmden daha iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0BE_24 -- 1 Eylül 2016; 23:38:23 >
  • Dabbe Cin Çarpması (Dikkat,serinin sadece bu filmi) bütün korku filmlerini 10 kere toplar ,20 kere de çarpar.Conjuring yanında hikaye kalır .

Benim açık ara en çok tırstığım filmdir Dabbe Cin Çarpması , rakibi yoktur.Yüreği yeten varsa evde tek başına hem Dabbe Cin Çarpması hem de Conjuring'i izlesin.Conjuring'in Cin çarpması yanında hikaye olduğunu göreceksiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 2 Eylül 2016; 5:21:41 >
  • İlk filmin çok çok gerisinde olan vasat bir film olmuş zerre kadar germedi korkutmadı IMDB puanını hak etmeyen bir film. James Wan'nın bu tür filmler çekmeyi bırakma zamanı geldi de geçiyor. 10/5

• YİFY'de neden seed yok ? ilk defa böyle bir şey görüyorum yify'den inmiyor
  • Devamı gelsin ya,piyasada ki en sağlam korku filmi serisi.
  • İlk film kesinlikle daha iyiydi. Ama 2. yide iyi toparlamışlar. Bazı noktalarında gerçekten geriliyorsunuz. Sonuda iyi gibiydi. Bence 3. sünün çıkmaması için bir neden yok.

Sadece kilise için delil olayının biraz fazla üstüne gittiler. Ben bile artık rol yapıyorlar diye şüpelenmeye başladım.
  • James Wan yine harika bir iş çıkarmış,ilk film kadar iyiydi bu da.Kesinlikle tavsiye ederim herkese
    8/10

Filmin tek sıkıntısı şuydu ki sonu biraz çabuk geçildi ve saçma geldi bana,ismini öğrenme olayları ve bu kadar çabuk iblisi yenmeleri falan hoşuma gitmedi pek,onun dışında hiçbir problem yoktu.İlk filmdeki el çırpma ve Insidious 1'deki final sahnesinden sonra bu filmdeki ayna sahnesi ve gölgenin tablo ile birleşmesi de benim için akılda kalıcı sahneler oldu James Wan'ın imzasının olduğu.Konu hiç de klişe değildi,ilk filmde Lorraine'in zamanında bir ayin sırasında neden korkup bir hafta kendini odaya kapadığını açıklamaları da hoşuma gitti,o olayın bir daha üzerinde durmazlar diye düşünüyordum ben.Sondaki gerçek ses kayıtları ve fotoğraflar da ürküttü

• izlemeye korkuyorum ilkini de izlemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

O zaman hiç izlemeyin zira 2 filmde de fazlasıyla jump scare var.

jump scare var dediniz ya acaip izleyesim geldi ama korkuyorum. mazoşistim sanırım
  • Beyler filmde müstehcen sahneler var mı? Bir de ilk filmi izlemeden buna atlasak sıkıntı çıkar mı?
  • Tamam o zaman, cevap için teşekkürler
  • korku seansı 1 güzeldi .korku seansı 2 gercekten güzel olmuş.ben cok beğendim.korku sever biri olarak.inşaalh devamı olur.
  • Beklentimi karsilamadi..su klişeler bitsin artık korku filmlerinde ..arkana bak kimse yok , aynaya bak öcüyü gör falan....ilk film cok daha korkunctu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyin_mk35 -- 6 Eylül 2016; 14:35:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin_mk35

Beklentimi karsilamadi..su klişeler bitsin artık korku filmlerinde ..arkana bak kimse yok , aynaya bak öcüyü gör falan....ilk film cok daha korkunctu..

Nasıl korkutacak başka yani ani sesler yada dediğiniz tarzda korkutacak başka yolu yok cin mi girsin içine kadının
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.