Şimdi Ara

The Compendium (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
5
Favori
21.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu compendium points niye bu kadar değerli 50 puana jade talon verdi adam

And she's buying a stairway to heaven.
  • Competetive Dota'yı takip ediyorsanız kesinlikle alın.
    Competetive Dota'yı takip etmiyorum ama The International 4'ü izlerim diyorsanız yine kesinlikle alın.

Onun dışında alınmayabilir ama bence ek bonuslarla da alınmayı hak ediyor. Bir de işin zevki competetive arena'da. Yani çoğu zaman futbol maçlarından fazla zevk almak mümkün.
  • çok fazla online değilim çok fazla oynamam da. günde maksimum 3 oyun oynarım müsait olabildiğimce maç izlerim. tavsiye edermisiniz parasını çıkarırmıyım sizce? birde ne kadar sürcek bu compendium olayı maçlar vs.

bide bu 25 puanların ederi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ajanmetin

Arkadaslar ben hicbirsey anlamadim. Enventerdeki mor taslar ne ise yariyor. Tikliyorum hediyeyi ac fln diyor, ac diyorum bisey olmuyor. Hic birsey anlamadim bu isten.

Kitap seviyeni artırıyor o top gibi şeyler

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tasmalı Kedi

bu compendium points niye bu kadar değerli 50 puana jade talon verdi adam

jade talon trash rare 1-1 satsan shoptan alırsın yani şu an 0.19-0.15 usd 25 puan
  • 6 milyonu zorlucak sanirim

• Ya arkadaşlar bu 25 punlar her maçdan sonra düşmüyor mu? Yoksa item gibi şansa mı bağlı? 3 maç yaptım hiç birinden düşmedi. Bir de oyun menüsünde kitap simgesine tıklayınca biraz bekliyor sonra "failed to download. try again later diyor" Bir sorun mu var ben de anladım.

Orijinalden alıntı: tigger_agc

Ya arkadaşlar bu 25 punlar her maçdan sonra düşmüyor mu? Yoksa item gibi şansa mı bağlı? 3 maç yaptım hiç birinden düşmedi. Bir de oyun menüsünde kitap simgesine tıklayınca biraz bekliyor sonra "failed to download. try again later diyor" Bir sorun mu var ben de anladım.

3 maç yapmışsın düşmemiş. Bu da ilk sorunu cevaplıyor yani her maçtan sonra düşmüyor.

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelepce

Bu adak yapma olayi nedir?

bu olayi bilen var mi?
  • Bir sorun olmaz ise yarın veya bir sonraki gün alacağım pişman olacağımı sanmıyorum gerçi

hocam riotun yanından geçemeyeceği bir prize pool ve oyunun ne kadar desteklendiğini gösteren bir etkinliğe katkıda bulunacaksınız en kötü :) %200-%500 e kadar bir battle bonus immortal item vs verilecek itemlerin bir önemi yok gerçi ama destek amaçlı bile alınabilir şuan 3.500.000 hedefine doğru gidiyor sanırım insanlar o 4 milyondaki mini pudgeyi istiyor :D ki o gelirse sanırım bende 50 levele doğru gideceğim .D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirCourage -- 11 Mayıs 2014; 23:20:43 >

Aldıktan sonra bakarız artık ne geliyor ne gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Shodaime

para ödemeden hızlı olarak nasıl yükselebiliriz ? her 3 maçta 1 25 puan geliyor

5 maçta 0 gidiyorum bakalım

Orijinalden alıntı: Willy Willie

quote:

Orijinalden alıntı: Shodaime

para ödemeden hızlı olarak nasıl yükselebiliriz ? her 3 maçta 1 25 puan geliyor

5 maçta 0 gidiyorum bakalım

çok sıkıntı birşey ama,elimde setler var ticaretten alayım diyorum ama setleri okutamıyorum elimde kaldı bir kaç rarelik setler

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

Orijinalden alıntı: tigger_agc

Ya arkadaşlar bu 25 punlar her maçdan sonra düşmüyor mu? Yoksa item gibi şansa mı bağlı? 3 maç yaptım hiç birinden düşmedi. Bir de oyun menüsünde kitap simgesine tıklayınca biraz bekliyor sonra "failed to download. try again later diyor" Bir sorun mu var ben de anladım.

3 maç yapmışsın düşmemiş. Bu da ilk sorunu cevaplıyor yani her maçtan sonra düşmüyor.

İkinci soru ne olacak peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPhoner -- 12 Mayıs 2014; 0:45:17 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.