Şimdi Ara

The Compendium

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
543
Cevap
5
Favori
20.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar The İnternational ön elemeleri yaklaşırken beklenen compendium yayınlandı. Bu sene biraz geç kalsada gördüğüm ve incelediğim kadarıyla beklenene değecek bir şey açığa çıkartmışlar.
     The Compendium

Geçen sene 1 Milyonu ----> 3.2 Milyon yapmıştı
    Bu senenin son ödül durumu ----> Current Prize Pool

10 dolara nelere sahip olabiliyorsunuz onları yazayım öncelikle
    - Battle Bonus (%125 idi geçen sene ve tam 3 ay sürmüştü)
    -Courier (Geçen seneki modla seçilebilen smeevil gibi)
    -Hud Skin
    -Loading Screen
    -Yine geçen seneki gibi immortal itemlerin düştüğü immortal chestler
    -4 milyon için biraz bekleyeceksiniz sanırım bıu hedefe ulaşmak haziran ortalarını yada haziran sonunu bulabilir (valla yazarken böyle olacağını düşünmemiştim)

Arkadaşlar Compendium level up sistemine değinmek istiyorum
    Prizes from leveling up your compendium
     The Compendium

bu aşamadan sonra her 10 levede 1 tane immortal kutu daha kazanıyorsunuz level olarakta 100 points 1 levele karşılık geliyor arkadaşlar

Tıklayıp incelemek için ----> The Compendium

1- LOADİNG SCREENLER ( COMPENDİUMU 1 LEVEL OLANLARA 3 LÜ PAKET HALİNDE YÜKSELDİKÇE 3LÜ PAKETLERDEN EKSTRA OLARAK GELECEK VE HİÇ BİRİNDEN AYNISINDAN BİR TANE DAHA DÜŞMEYECEK )
     The Compendium

Bunlarda aralarından beğendiklerim :)
     The Compendium

The Compendium

The Compendium

The Compendium

The Compendium

Compendium Görevleri
     The Compendium

The Compendium

bunlarda tamamı ve devamında da BlackVnM katkılarıyla türkçesi
     The Compendium

1.Görev :Compendiumu aktif etmek, herkeste direk yapılmış olarak açılıyor zaten kitap.
    2.Görev :Favori Takımını Şeçmek. İlerki sayfalarda favori takım ve oyuncu şeçilen bir bölüm var. / 25 Puan
    3.Görev :Favori Oyuncunzu Şeçmek. / 25 Puan
    4.Görev :Elemeler Hakkında Tahminlerde Bulunmak. Aynı isimli sayfadan tahminleri yapabilirsin. / 50 Puan
    5.Görev :Elemeler Hakkında yaptığın tahminler, maçlar bittikten sonra kontrol ediliyor. Doğru Olan başına sayfada belirtilen kadar puan veriliyor. / Max : 100 Puan
    6.Görev :All-Star maçı için oy kullanmak. / 50 Puan
    7.Görev :Verilen 10 hero ile birer maç kazanmak. 1 defa heroları değiştirme hakkınız var. re-roll yaptığınız tercihte gelen heroların winleri sayılmaz. tekrar 0dan 10 hero görevi gelir. / 300 Puan
    8.Görev :10 tane eleme maçı izlemek. sadece maça girip çıkış yaparsanız bile sayılıyor. sadece amerika elemeleri ile bile görevi bitirmek mümkün. / 100 Puan
    9.Görev :İtem Kurban etmek. Kurban ettiğiniz parça başına 25-50 arası puan gelir. Haftada bir gerçekleşiyor. / 500 puan ( 500 puan için ortalama 16-17 adet kutu feda etmeniz yeterli, fazlası şuanlık boşa gidecek gibi gözüküyor. )
    10.Görev : 5 Oyuncu kartı toplamak. Daha kartlar düşmeye başlamadı. ileride gelecek diye not düşmüşler. özellikle takım belirtmedikleri için rastgele 5 kart yeterli. / 25 puan
    11.Görev : Kartlar ile bir takım toplamak. bir takımın tüm oyuncularının kartlarını toplamanız gerekmekte. / 100 puan
    12.Görev : Tüm Oyuncu kartlarını toplamak. 16 takım, 80 kart. / 500 puan
    13.Görev : Top 6 takımları tahmin etmek şeklinde anladım. İnternational başlamadan önce şeçilmesi gerekiyor. daha aktif değil galiba. / 25 Puan
    14.Görev : Fantasy League 1.Sezona katılmak. compendiumun yanında verilen kart ile katılınabiliyor. / 25 Puan
    15.Görev : Fantasy League Draftlarına katılmak. / 25
    16.Görev : Elemelerin 2.gelen takımları arasından internationalın son biletini alacak takımı tahmin etmek. / 25 Puan
    17.Görev : 16.Görev'ın doğru veya yanlış olmasına bağlı. / 25 Puan
    18.Görev : Ana Başlıkta internationalın 10 maçını izlemek yazıyor, altındaki açıklamada favori takımınız şeklinde not düşmüşler. / 200 Puan
    19.Görev : Top 6 Takım tahminin Doğru olup olmamasına bağlı. Sıralamaya bağlı değil. / 2000 Puan
    20.Görev : Eğer takımların sırasını doğru olarak tahmin etmişseniz. / 10000 Puan

2014 İmmortal İtemleri
     The Compendium

The Compendium

Lion
     The Compendium

Axe
     The Compendium

Storm
     The Compendium

Sniper
     The Compendium

Puck
     The Compendium

Rylai
     The Compendium

WindRunner
     The Compendium

Krobelus
     The Compendium

Dragon Knight
     The Compendium

Warlock
     The Compendium

The Compendium

Beklenen bir diğer ödül olan daily hero challenge eklendi böyle günde verilen 1 heroyla oyun kazanmanız halinde 25 points ekleniyor compendiumunuza

Peki nerede bu günlük verilen heromuz diye soracak arkadaşlara compendiumunuzda böyle bir sayfada bulabilirsiniz verilen heronuzu
     The Compendium

Bir diğer konu ise alternative voice ve remodel hakkında onlarda compendiuma eklendi ve bir rica olarak zeusun rework edilmesini rica ediyorum ediyoruz
     The Compendium

oylama şekli basit arcana ile aynı şekilde oylama yapıyoruz

Son olarakta remodel edilecek heroyu seçeceğiz yine aynı şekilde aynı arcanadaki gibi bir oylama sonucu olacak
     The Compendium

Oyun esnasında kullanılabilecek 'Emoticons' eklenecek
     The Compendium

#RoadTo500Level

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirCourage -- 19 Haziran 2014; 12:38:13 >

• Sırf verdiği Battle bonusdan dolayı bile alınır
  • valla tek sebebi o benimde ama bu sefer immortal kutular ucuz olur millet çoktan 200 levele dayandı :D adamlar compendiuma 10 dolar veriyorsa level için 24 level 10 dolar oradan hesaplayın :D redditte yarışıyo millet levellarda :D benim atarım uzun vadede 50 level olur sanırım belki dagon effecti varmış 55 yapar bırakırım zaten kutular ucuz olacak böyle giderse değmeyebilir bu kadar kasmaya

Bu arada Compendiumda eleme tahmin bölümleri var ama takımların üstüne tıklayınca bir şey olmuyor daha açık değil sanırım tahmin olayı ?

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • Bunu aldiktan sonra bu finallere kadar mi gecerli olacak bu conpendium?

Orijinalden alıntı: SirCourage

valla tek sebebi o benimde ama bu sefer immortal kutular ucuz olur millet çoktan 200 levele dayandı :D adamlar compendiuma 10 dolar veriyorsa level için 24 level 10 dolar oradan hesaplayın :D redditte yarışıyo millet levellarda :D benim atarım uzun vadede 50 level olur sanırım belki dagon effecti varmış 55 yapar bırakırım zaten kutular ucuz olacak böyle giderse değmeyebilir bu kadar kasmaya

gecen sene aynı şeyi diğer immortallar icin deniliyordu 4 keye aldıgım compendiumun immortal treasureını 4 keye sattım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    DOOM THE DARK AGES STEAM KEY
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Durduk yere neden 10 dolar içeri gireyim ki, oyunlar'da ki para ile alınan şeylere hiçbir zaman para vermedim.
  • Eskiden tf2 idle için kullandığım bir hesapta tam 10 dolar var, compendiumu oradan alıp asıl hesabıma yollamayı düşünüyorum ama redditte falan battle bonus direk hesaba bağlanıyor, taşınmıyor demiş millet. Geçen seneki gibi activate edilebilen ayrı bir item olarak gelmiyor mu? Çünkü markette de ayrıca battle bonus satan görmedim hiç.

Orijinalden alıntı: kaan955

Durduk yere neden 10 dolar içeri gireyim ki, oyunlar'da ki para ile alınan şeylere hiçbir zaman para vermedim.

aferin, geçen sene aynı lafları eden kişiler alanlardan daha heyecanlı şekilde compendium bekliyordu
    benden demesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten gelecek itemlardan hoşuna gitmeyen 1-2 tanesini bile çıktıkları anda satsan verdiğin parayı fazlasıyla geri alıyorsun. Geçen sene millet 2-3 tane fazladan alıp, sonbaharda 30 dolardan sattı tanesini. Bunu yapmadığım için kendime sövdüm resmen, ama bu sene muhtemelen böyle olmaz..

Orijinalden alıntı: Purone

quote:

Orijinalden alıntı: kaan955

Durduk yere neden 10 dolar içeri gireyim ki, oyunlar'da ki para ile alınan şeylere hiçbir zaman para vermedim.

aferin, geçen sene aynı lafları eden kişiler alanlardan daha heyecanlı şekilde compendium bekliyordu
    benden demesi

Şu item satış konularındaki yorumlar gibi olmuş bana damage def vermiyorki neden para veriyim

Pathetic End Kid!

• Alırsam ölümüne oynarım, bu finaldan kalmamı ve 20tl kaybetmemi saglar bu saatten sonra 80 lira kazansam ne olur 13bin gidiyor kafadan

@Purone @chatty_boy
  • şimdi oyun sonunda compendium olanlara 25 puan geldi bile erkenden almak lazım eğer puan kasacam diyorsanız
  • İşte bu ya. Geçen sene turnuva sonundan beri bekliyorum. axe ın hakiki baltası vardı.t-shirt den çıkma. Zamanında 30 $ a satmıştım. Toplum pazarında. Şimdi alırım Bi kaç tane. (konuda anlatılan Level olayını pek anlayamadım.) Önceden almayanlara şiddetle tavsiye ediyorum.
    İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enıac -- 10 Mayıs 2014; 19:01:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.