Şimdi Ara

The Amazing Spider-Man (2012) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
8
Favori
50.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DARKRUSE

    Yeni Spider-Man kim olacak acaba çok merak ediyorum. Edward veya Jacop oluyormuş bir de.


    Arkadaşım ne şoma ağzın varmış ya Yeni Spider-Man Edward olmuş hayırlı olsun. Asla ve asla gitmem sinemaya bu film için artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le petit prince -- 16 Ocak 2010; 23:21:40 >
  • Acaba iyi kazandılar mı ya? İyice ticaret kokusu alıyorum.
  • Seri oldukça güzeldi bence ne diye baştan çekme ihtiyacı hissettiler anlamak mümkün değil.
  • Neden bir TDK vakası daha yaşanmasın? Bence iyi bir karar olmuş adam gibi bir kadroyla çekilecekse müthiş bir film ortaya çıkabilir çünkü Spider-Man serisi konu bakımından çok zengin.
  • Seri bu kadar oturmuşken, birçok kişi 4. filmi bekliyorken seriye sıfırdan yeni bir kadroyla başlamak nereden baksanız saçmalık.
  • Senelerdir Venom'u beyaz perdede görmeyi bekliyordum, efektler kötü değildi, ama konu 3. filmde rezaletti. Venom, Örümcek Adam'ın en azılı düşmanıdır, yanında Kum Adam gibi birinin olmasına ihtiyacı yokken aksiyon olsun diye onu da kattılar filme. Ve iki dakkada yalan oldu Venom. Bence son film çok çok kötüydü.

    Onu da geç, 3 filmde de Green Goblin muhabbeti, artık eşşeğin ağzına su kaçırmışlardı, anladık tamam Örümceğin arkadaşıydı vs, ama 3 film de sürmez ki, çizgi film serisinde de bu Green Goblin öyle baskın bir karakter değil, bu kadar uzatmaları çok anlamsızdı.

    Bunun da yanında, 3 filmde de Peter Parker'ın tek kolu olmayan profesörünü gördük, bu adam çizgi romanda Lizard karakterine, yarı-insan, yarı-kertenkele bir yaratığa dönüşüyor kolunu hücre yenilenmesiyle tekrar oluşturmaya çalışırken. Neden 3 filmde de bu adamı görmemize rağmen halen yaratığa dönüştürüp hikayeye katmadılar da Green Goblinde ısrar ettiler bu kadar. Bence 4. film çekilmemeliydi, isabet olmuş, doğru bir karar.

    Yeni seriye baştan başlanacağını sanmıyorum, yani güçlerine kavuşması vs. Bunlar ilk filmde zaten güzel işlenmişti. Bana kalırsa örümceğin diğer düşmanlarına değinilecek.

    Örümcek Adamın düşmanlarının bir listesi:

    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Spider-Man_enemies

     The Amazing Spider-Man (2012)


     The Amazing Spider-Man (2012)


    Bunca adamdan elbet bir kaçı filmi ilginç kılacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness -- 17 Ocak 2010; 16:32:05 >
  • robert pattinson haberi doğru değildir inşallah. örümcek adam'ın ihtiyacı yok zaten ergen kızların seyretmesine. artı twilight ekibine fanları hariç büyük antipatinin olduğunu da görürler herhalde. inaşlalh böyle bir yanlışa düşmezler. ya yeni bir isim olsun ya da sevilen genç elemanlardan birisi olsun ama edward asla.
  • bu çocuk daha çok benziyor Peter Parker 'a,tobey yerine bu kişi daha iyi tercih olur.Çizgi romana sadık kalsınlar,bu çocuk Alex Saviuk,Mark Bagley ve Sal Buscema'nın çizimlerindeki peter parker a benziyor.
  • Yönetmeni Marc Webb oldu yeni serinin.
  • baştan çekeceklerine yeni bir konu yapsalarya(the dark knight gibi) . ayrıca Tobey Maguire'den daha iyi spiderman olmaz bence.
  • Ben yeni seride biraz daha agresif bir örümcek adam bekliyorum, yani belki karakterle (sempatik, espritüel örümcek adam) fazla oynama şansları yok ama film çizgi roman havasından bir parça sıyrılıp daha ciddi bir kimliğe bürünebilir; bürünmeli.
    Aslında küçük bir örnekle anlatmak gerekirse; Hulk'taki gibi bir değişim olabilir diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charcharodon carcharias -- 20 Ocak 2010; 8:09:05 >
  • Yeni Spiderman karakteri Peter Parker bence Tony Stark'a benzetilecek demedi demeyin.
  • Aslında 3. film bence bu seriyi iptal etme kararının verilmesinde önemli bir rol oynadı. Filmde Venom yerinde Lizard olsaydı çok daha iyi bir film olabilirdi. 4. filmde de Venom ve Carnage'i yada sadece Venom'u izleyebilirdik. Mükemmel olabilecek bir seriyi Sam Raimi ve yazarlar berbat etti bence. O yüzden Örümcek Adam'ı oynayabilecek iyi bir aktör bulunursa yeni serinin çok daha iyi bir seri olacağına inanıyorum ben. Bence Sony'nin istediği şey çizgi romana daha sadık bir seri. O yüzden de Örümcek Adam'ın daha espiritüel, kavga ederken bile sürekli konuşan, düşmanlarına laf sokan ve yine başı çeşitli ailevi ve sevgili problemlerinden kurtulamayacan ve yine beş parasız bir kahraman olacak. Ama bence konu daha iyi işlenecek. En azından böyle umut ediyorum.
  • herseyın dısında hıkayeyı en bastan ızlemek ınsanı sıkacak
  • En güzel marvel karakterine en kötü filmi çekerseler olacağı buydu. Üstelik 2-3 sene aralıklarla. İptal olması iyi olmuş. Adam gibi 3D animasyon/dizi şeklinde çekerseler daha güzel olur. Yine 2 sene de bir film çekerseler iş değil.
  • hehehe nvidia gibi oldu buda aynı filmi başka bir isimle verirler artık... bari batman gibi yapsalar örümceğin de ultimate serisi var bari onun filmini yapsınlar ya...
  • çocukluk kahramanım desem yeridir.
    her filmini sabırsızlıkla beklerim ama bu ne rezillik ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: profiteer

    alın size yeni örümcek adam

    az önce kız arkadaşım mesaj attı dedi bu oynicakmış filmde nerede okudu bilemiyorum ama kesinmiş sanırım

    bu adama gıcık oluyorum sinir oluyorum nefret ediyorum

     The Amazing Spider-Man (2012)


  • böle saçma bi haber görmedim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.