Şimdi Ara

The Age of Decadence (2015) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
3
Favori
5.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

En son Dragon Age:Origins çıktı. DA2, Witcher 2' yi gördükten sonra bütün umutlarım tükendi artık. Son olarak Skyrim de cila yaptı. Bunlar kötü oyunlar mı? Kesinlikle hayır. Ama saf RPG değil. İçleri boşaltılmış daha çok casual oyunculara hitap eden oyunlar.

Bir daha öyle oyun çıkmaz. Ancak bir takım amatör firmalar biraz çırpınıp bir şeyler yapabilir ama bundan öteye gidemez.

Konsol piyasasının bu kadar ilerlediği, oyuncu kitlesinin zeka yaşının bu kadar düştüğü bir dönemde artık Planescape Torment, Fallout 1-2, Arcanum, Baldurs Gate, Dragon Age:Origins gibi oyunlar beklemeyin.
  • Fall Out ana menü temasını örnek almışlar güzel.
  • Aşırı kapalı betalarının sonlarına gelmişler. Oyunla ilgili adam gibi bir demo gelmesi yakınmış.
    Ocak ayı içerisinde yaptıkları son değişiklikler ile ilgili şöyle bir başlık açtılar;

http://www.irontowerstudio.com/forum/index.php?PHPSESSID=a73b6573d7416d96ceeb9e87658ec2ea&topic=2419.0

Eski bir videoyuda paylaşayım bari;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 6 Şubat 2012; 16:27:35 >

• Ya biri sistem gereksinimlerini soyleyebilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaigorStone

Ya biri sistem gereksinimlerini soyleyebilirmi?

sağlam bir pc si yada laptop her zaman şart.
  • "büyük nooblukla" kısmını anlayamadım ben...ne demek oluyor bunun türkçe meali?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necochea

quote:

Orijinalden alıntı: RaigorStone

Ya biri sistem gereksinimlerini soyleyebilirmi?

sağlam bir pc si yada laptop her zaman şart.

Tamam saol Demekki benim pc de oynanmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

"büyük nooblukla" kısmını anlayamadım ben...ne demek oluyor bunun türkçe meali?

noob aslında kelime itibarı ile ezik demek ama, konu sahibi umarım kızmaz; büyük bir hıyarlık ederek... anlamına geliyor orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

"büyük nooblukla" kısmını anlayamadım ben...ne demek oluyor bunun türkçe meali?

noob aslında kelime itibarı ile ezik demek ama, konu sahibi umarım kızmaz; büyük bir hıyarlık ederek... anlamına geliyor orda

biliyorum da daha düzgün bir şekilde yazsaymış ya?bir sürü türkçe kelime varken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

Rica ederim, göz göre göre PS forumuna açmıştım konuyu Hıyarlık az kalır...
    Forum düzenine uymak lazım arada bir de olsa :)
  • Oyunun demo versiyonu çıktı, bir kaç bariz eksisi var ve dövüşlere alışana kadar daya yiyeceksiniz bol bol ama ben hoşlandım.

İndirebilmek için gerekli linkler;

http://www.irontowerstudio.com/forum/index.php/topic,2488.0.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Oyunun demo versiyonu çıktı, bir kaç bariz eksisi var ve dövüşlere alışana kadar daya yiyeceksiniz bol bol ama ben hoşlandım.

İndirebilmek için gerekli linkler;

http://www.irontowerstudio.com/forum/index.php/topic,2488.0.html

biraz daha detaylandırır mısınız? eksisi neler.Şu anda indiriyorum da.

• Sahneler arası iletişim yok, bir oradan bir oraya atlıyoruz, animasyonlar biraz "sert, oyun çok acımasız, ve 1080 çözünürlükte yazılar çok küçük oluyor gözlerim kanadığı için çözünürlüğü düşürmek zorunda kaldım. Bir kaç tane de mekanik hata var oyundan atmalar ya da donmalar gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Benim umudum artık kalmadı.

En son Dragon Age:Origins çıktı. DA2, Witcher 2' yi gördükten sonra bütün umutlarım tükendi artık. Son olarak Skyrim de cila yaptı. Bunlar kötü oyunlar mı? Kesinlikle hayır. Ama saf RPG değil. İçleri boşaltılmış daha çok casual oyunculara hitap eden oyunlar.

Bir daha öyle oyun çıkmaz. Ancak bir takım amatör firmalar biraz çırpınıp bir şeyler yapabilir ama bundan öteye gidemez.

Konsol piyasasının bu kadar ilerlediği, oyuncu kitlesinin zeka yaşının bu kadar düştüğü bir dönemde artık Planescape Torment, Fallout 1-2, Arcanum, Baldurs Gate, Dragon Age:Origins gibi oyunlar beklemeyin.

Kickstarterları incelerken senin mesaj geldi aklıma hocam.
    Önce Baldurs Gate EE (ve tutularsa BG3!)ün haberi sonrada geçmişin sağlam RPG cilerinin(Brian Fargo, Jordan Weisman) kickstarter ile projelerine gereken desteği sağlamaları hatta kat kat üstüne çıkmaları umutlarımı tazeledi.

Buna CDPR gibi firmalarda eklendikçe eskilerin havasına yakalayacağız bir sene içerisinde gibi bir his var. Yakın zamanda çıkan Legend of Grimrock'da çok güzel bir bonus oldu. Age of Decadence'de bana göre dövüşleri açısından biraz vasat kalsada( ve acımasız) hikaye ve konuşarak anlaşma kısımları Fallout/Arcanum ları aratmayacak cinste.

Gelecek oyunların konseptleri bile yetiyor oyunu görmeden, Wasteland 2, Shadowrun, Dead State, The Banner Saga.

2012 nin son aylarından itibaren RPG açısından yeterince tatmin olacağız gibi bir his var içimde :)

PS3 e gelen Dragons Dogma(capcom DLCler ile batıracak bu güzelim oyunu) ve pc ye Ağustosta gelecek Dark Souls'da cabası.

• Oyunun preorder ları açılmış 2013 gibi çıkacakmış indie oyunları desteklemek gerek!
  • Çok çalıştı yapımcılari özellikle savaştaki dengeler ve teknik hatalarla ilgili. Teknik açıdan vasatta olsa içerik açısından çok güzel bir oyun. Umarım biraz da olsa destek görürler parasal anlamda.
  • güzel bişeye benziyo gibi
  • Vault Dweler, oyun çıktı çıkacak derken büyük değişimler yaptı oyunda. Savaş sistemi çok büyük bir şekilde değişti, değişikliklerin tam listesi aşağıda;

http://www.irontowerstudio.com/forum/index.php/topic,3330.0.html
  • Şu anki testlerde büyük bir sorun çıkmazsa oyun Aralık ayı içerisinde çıkacak.

The Age of Decadence (2015) [ANA KONU]

http://www.irontowerstudio.com/forum/index.php/topic,3445.0.html

• Çok güzel oyunlar çıkıyor bu aralar şu üşengeçlikten çıkıp bir başlayabilsem sonu kolay gelecek gibi görünmüyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.