Şimdi Ara

Testislere vurulması mı çok acıtır , doğurmak mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
9.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Testislere vurulması mı çok acıtır , doğurmak mı

(En Son Oy Tarihi: 17.10.2020)
Giriş
  • Sizce hangisi daha fazla acıtır?Sadece tahminde bulunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 23 Kasım 2013; 22:24:40 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Testislere Vurulmak mı, Doğurmak mı Daha Acılı?

Testislere atılan bir tekmenin acısı, kişinin ağrı eşiğine ve tekmenin şiddetine bağlı olarak değişir. Ancak genel olarak, testislere atılan bir tekme, doğurmanın en şiddetli sancılarından biri olan regl sancısından daha acı vericidir.

Testislere Atılan Tekmenin Acısı

Testisler, çok sayıda sinir ucu içeren son derece hassas organlardır. Testislere atılan bir tekme, "taşaklara atılan tekme" olarak da bilinir ve aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli derecelerde ağrıya neden olabilir:

• Şiddetli ağrı ve şişme
    • Mide bulantısı ve kusma
    • Bayılma
    • Testis dönmesi veya yırtılması gibi ciddi yaralanmalar

Doğurmanın Acısı

Doğum sancıları, rahim kaslarının kasılmasıyla oluşan yoğun ve ağrılı kasılmalardır. Kasılmaların yoğunluğu ve süresi, kadının doğum deneyimine ve ağrı eşiğine bağlı olarak değişebilir.

Regl sancıları, doğum sırasında yaşanan kasılmalara benzer, ancak genellikle daha az şiddetlidir. Ancak bazı kadınlar, özellikle ağır dönemleri olanlar, regl sancılarını son derece acı verici bulabilir.

Karşılaştırma

Testislere atılan bir tekme, doğurmanın en şiddetli sancılarından biri olan regl sancılarından genellikle daha acı vericidir. Ancak ağrı deneyimi kişiden kişiye değişebilir ve her iki durumda da acının şiddeti tekmenin veya doğumun şiddetine bağlıdır.

Testislere atılan bir tekme veya doğum sırasında yaşanan ağrıyla karşı karşıyaysan tıbbi yardım alman önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ne kadar saçma soru hani acısından değil ne alaka anlamında.

Doğurmak daha acıtır tabiki.Vurunca sadece darbe almış oluyorsun Doğurmada bildiğin yırtılıyor organ.
  • Teistlere okudum diyorum "teistlere vurulması mı çok acıtır doğurmak mı nasıl bir sorudur ? teistlere vurmak neden canımızı yaksın ?"
  • testere ile vurmak anladım
  • doğurmak derken sperm tahlilimi
    o acıtmazki
  • Nasıl karşılaştırıp cevap vercez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen kabızken mi daha çok zorlanırsın işerken mi.İşte aradaki fark bu kadar büyüktür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Sen kabızken mi daha çok zorlanırsın işerken mi.İşte aradaki fark bu kadar büyüktür.

biri arkadaşa böbrek taşını anlatsın..

ayrıca konuya cevap olarak her insanın ağrı eşiği hissettiği ağrı-acı farklıdır acı olayı tamamen sinirsel iletide salınan maddelerle alakalı bir şey ve tamamen subjektif bir şey.
  • tuzak soru beyler dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

quote:

Sen kabızken mi daha çok zorlanırsın işerken mi.İşte aradaki fark bu kadar büyüktür.

ayrıca konuya cevap olarak her insanın ağrı eşiği hissettiği ağrı-acı farklıdır acı olayı tamamen sinirsel iletide salınan maddelerle alakalı bir şey ve tamamen subjektif bir şey.

aferim bilgili liseli
  • Doğurmak. Tecrübeyle sabit.

(adamın istediği cevap bu)
  • Aramızda hermafrodit yokki bilelim...
  • Kızların ıkınarak mıçması.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baloncesto

quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

quote:

aferim bilgili liseli

delikanlı sen lise sınavlarına hazırlanırken ben üniversitedeydim,şansını denemişsin çabanı takdir ediyorum ama yanlış kişiyi seçtin.

• Soruyu sunnet olmak mi dogum mu diye degistir 😑

• quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Pizza

Doğurmak. Tecrübeyle sabit.

(adamın istediği cevap bu)

Nasil oluyor

• İkisinide yaşamadım

Sadece birini yaşayabilirim

Nasıl cevap vereyim
  • Doğuran bir kadının çektiği acı ( sayısını hatırlamıyorum )bir çok kemiğinin aynı anda kırılmasıyla eş değerdir diye okumuştum bi yerde

• quote:

Orijinalden alıntı: Arnavut7

İkisinide yaşamadım

Sadece birini yaşayabilirim

Nasıl cevap vereyim

hangisini yaşayabilirsin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Heimerdinger

Doğuran bir kadının çektiği acı ( sayısını hatırlamıyorum )bir çok kemiğinin aynı anda kırılmasıyla eş değerdir diye okumuştum bi yerde

Bende diri diri yanmakla eş değerdir diye okumuştum bir yerde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.