Şimdi Ara

Testislere vurulması mı çok acıtır , doğurmak mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
9.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Testislere vurulması mı çok acıtır , doğurmak mı

(En Son Oy Tarihi: 17.10.2020)
Giriş

Orijinalden alıntı: Unknown.

quote:

Orijinalden alıntı: Arnavut7

İkisinide yaşamadım

Sadece birini yaşayabilirim

Nasıl cevap vereyim

hangisini yaşayabilirsin?

Testis

ALLAH KORUSUN TÖBE BİSMİLLLAH

•  Testislere vurulması mı çok acıtır , doğurmak mı

Kısacası testislere vurulması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddie -- 23 Kasım 2013; 22:45:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Sen kabızken mi daha çok zorlanırsın işerken mi.İşte aradaki fark bu kadar büyüktür.

biri arkadaşa böbrek taşını anlatsın..

ayrıca konuya cevap olarak her insanın ağrı eşiği hissettiği ağrı-acı farklıdır acı olayı tamamen sinirsel iletide salınan maddelerle alakalı bir şey ve tamamen subjektif bir şey.

Küçümseyici mesaj atmak hoş birşey mi,hayır anlamıyorum elinize ne geçiyor,bizden çok mu bilgilisiniz..
    Örneklerimin yanına böbrek taşının çıkarken ki acısıda dahil edilebilir.Aslında verdiğimiz örneklerin hiçbir değeri yok,acıyı çeken bilir,onların vereceği tarif daha doğru olur.

• Eğer kadınlar doğum sancısını unutmasaydı her kadının yalnız bir çocuğu olurdu diye okudum ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

Sizce hangisi daha fazla acıtır?Sadece tahminde bulunun

Friends mi izledin merak ettim orda geciyodu da bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes doğurmuş anlaşılan,konu dışında ne çok anne varmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sen kabızken mi daha çok zorlanırsın işerken mi.İşte aradaki fark bu kadar büyüktür.

ayrıca konuya cevap olarak her insanın ağrı eşiği hissettiği ağrı-acı farklıdır acı olayı tamamen sinirsel iletide salınan maddelerle alakalı bir şey ve tamamen subjektif bir şey.

Küçümseyici mesaj atmak hoş birşey mi,hayır anlamıyorum elinize ne geçiyor,bizden çok mu bilgilisiniz..
    Örneklerimin yanına böbrek taşının çıkarken ki acısıda dahil edilebilir.Aslında verdiğimiz örneklerin hiçbir değeri yok,acıyı çeken bilir,onların vereceği tarif daha doğru olur.

işerken zorlanmadığını kastetmişsin ben de aksine taş varsa işiyorken belki ömür boyu çekebileceğin en büyük acılardan birini yaşayacağını söylemeye çalıştım niye küçümsüyorum diye düşündün anlamadım ayrıca konuya cevap şeklinde yazdığımın özeti de seninkilerle aynı şey gereksiz tepki vermişsin..

• quote:

quote:

quote:

quote:

işerken zorlanmadığını kastetmişsin ben de aksine taş varsa işiyorken belki ömür boyu çekebileceğin en büyük acılardan birini yaşayacağını söylemeye çalıştım niye küçümsüyorum diye düşündün anlamadım ayrıca konuya cevap şeklinde yazdığımın özeti de seninkilerle aynı şey gereksiz tepki vermişsin..

Ben sorunsuz insanların normal bir şekilde işerken ki rahatlığını,acısızlığını dile getirdim orda.Tabiki olağan üstü hallerde böbrek taşı gibi insan çok büyük acılar çeker,çevremden biliyorum.

Yanlış anlaşılma olmuş olabilir,kusuruma bakmayasın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.