Şimdi Ara

Testis ağrısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu konuyu açmak istemezdim ancak belki aranızda bilgisi olan vardır diye düşündüm.

Sabah okula gitmek için yine erken kalkmıştım.Minibüse bindim.Tabi erken kalkmışım,penisim sertleşmiş vaziyette.En arkada ayakta gidiyorum.Minibüs çok yüksek bir tümseğe geldi.Tam tümsekten inerken,minibüsün arka tarafı sertçe indi(hızlı gidiyordu biraz) o an sol testisime bir ağrı girdi.çok büyük bir ağrı değil ama yine aklımın oraya gideceği kadar var.2 gündür bu durumdayım.sizce durum nedir?sorun nedir?ne yapmalıyım?

• Geçmiş olsun. Okurken benimki de acıdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EM ONLARI

• aynısı bendede oluyor bir kaç gündür. sadece sağ testis de oluyor.
  • 31 bırak

• quote:

Orijinalden alıntı: samilton

aynısı bendede oluyor bir kaç gündür. sadece sağ testis de oluyor.

bende de sadece sol.anlayamadım.testislerden kasığa,ordan bacağın üst kısımlarına doğru bir sızı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sms3434 -- 21 Haziran 2014; 20:59:49 >
  • Bende de okul zamanı sabah kalktığımda olmuştu bi kere. Ağrıyor diye okula gitmemiştim 2 - 3 saate geçmişti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Testiste ve Kasıkta ağrı
    15 yıl önce açıldı
    Burun kanaması
    4 yıl önce açıldı
    Kuyruk Sokumu Ağrısı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 gündür ağrıyorsa kesin birşey olmuştur bence doktora git şakaya gelmiyor!! top yada tekme gelse bile 2 dk sonra geçiyor.Sen kesinlikle doktora git.
  • Blue balls sanırım yaşadığın olay

• Arkadaşı fazla zorlamış olabilirsin yada varikosel olabilirsin bence aç doktora göster
  • Halini hatrini sor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en yakın bir üroloğun eline vermelisin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla asılmayın beyler :)
  • Arkadaşlar cevaplar işin teşekkürler.Ancak parmak bastırma yoluyla,adeta dedektör gibi ağrının merkezini aradım.Ağrının bacağın popo ve testisle kesiştiği yerde olduğunu farkettim.Artık beklemem gerek.Ağrı testisten mi bacaktan mı çözemedim.Cevap verme gereği duyan arkadaşlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sms3434 -- 22 Haziran 2014; 20:22:45 >
  • Varikosel olabilirsin. Geçmiş olsun.!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.