Şimdi Ara

TEST SÜRÜŞÜ İÇİN YAŞ SINIRI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 19 yaşındayım ve araç almadan önce test sürüşü yapmak istiyorum. 1 senedir ehliyetim var ve güncel olarak araç kullanıyorum. Ancak yaşımdan dolayı test sürüşünü yapamamam gibi bir durum olabilir mi?

• Geçen yıl Audi a5, toyota chr, Mercedes e220, hyundai ioniq,vw passat test etmiştim tamamen zevkine. Eğer internetten randevu alıp gidersen aracımız yok gibi bir şey söyleme imkanları yok. Fakat BMW de galiba 3 yıl ehliyet şartı var bize öyle söylemişlerdi 5.30i içimde yaradır. 1 gününü ayırıp hepsini test edebilirsin zevkli oluyor
  • Olmaz 18 imde her yere girip çıkmıştım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir sorun olmaz yasın yasalar dahilinde 18 i gecmis ama bayiye gitsen arac almak istiyorum desen pek ilgilenmezler yaşından dolayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayiler yaşa göre değil de alıcı olup olmama durumuna göre ilgi gösteriyor genelde. Bu almaz dedikleri müşteriye araç musait değil diyebiliyor veya alıcı gibi dediğinde test güzergahını uzatabiliyor. MArkaya ve bayiye göre alıcı olmadığınızı, sadece aracı merak ettiğinizi söylediğinizde uzun tur attıranlar da var.
  • takım elbise giyip öyle git
  • Cidden sıfır almaya niyetin yoksa hiç test etme. İlla gideceğim dersen yalnız gitme, yanına arabadan anlayan bir arkadaşın veya büyüğünle git.
    Şimdiye kadar 3 tane sıfır araba aldım. Sadece 1 tanesini test ettim onun da dizelini test ettim benzinlisini aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 26 Şubat 2018; 16:57:48 >
  • Geçen yıl Audi a5, toyota chr, Mercedes e220, hyundai ioniq,vw passat test etmiştim tamamen zevkine. Eğer internetten randevu alıp gidersen aracımız yok gibi bir şey söyleme imkanları yok. Fakat BMW de galiba 3 yıl ehliyet şartı var bize öyle söylemişlerdi 5.30i içimde yaradır. 1 gününü ayırıp hepsini test edebilirsin zevkli oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üniverste okurken arkadaşımla bayi bayi gezip her aracı test etmiştik F30 dan C180 e kadar hemen hemen tüm D segmenti araçları test ettim Passat hariç :) Bayiler çok ılımlı ve ilgililerdi öğrenci olduğumuzu demiştik hiçbir sorunla karşılaşmadık.
  • Jozef38 J kullanıcısına yanıt
    Hangi şehir ve hangi bayiilerdi bunlar. İşimi sağlama alıp gideyim boşu boşuna moralimizi bozmasınlar
  • Test etmeden ve aracın içine binmeden nasıl emin olabiliyorsunuz istediğiniz aracın o olduğuna?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizlinziva

Test etmeden ve aracın içine binmeden nasıl emin olabiliyorsunuz istediğiniz aracın o olduğuna?

Bayide incelemiştim önceden. Almaya karar verince para konuşur marka model çok ayırmam. 2001 devalüasyon olduğunda ford otokoç sadece stoktaki sınırlı sayıda birkaç otomobili eski fiyattan verdi birkaç günlüğüne böyle bir fırsat yakaladım. 2.el 1yıllık renault megane ancak alabiliyordum aynı paraya sıfır ford focus aldım öyle söyliim. Şu an kullanmakta olduğum i30 u da ötv artışı olduktan sonra eski ötv oranı ile aldım. Aradım bayileri en ucuz kim teklif ettiyse ondan aldım. Renkleri sordum sadece siyah ve kırmızı var dediler. Kırmızı alıyorum getirin bayiye dedim işi bitirdim. İlk sürüşü teslim aldıktan sonra yapmıştım.
  • Epsilonpruva E kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle internetten talep oluşturun veya bayiyi telefonla arayıp test sürüşü yapmak istediğinizi belirtin reddetmek gibi bir şansları yok.

• gizlinziva G kullanıcısına yanıt
    Kayseri bayileri gittiğim ve test sürüşü yaptığım bayiler:

HONDA ( 2 kere test sürüşü yaptım)
    HYUNDAİ
    SKODA
    BMW ( F30'un tadı damağımda kaldı sonradan birkez daha gittim çok ilgililerdi gene test sürüşü yaptık)
    MERCEDES
    Seat
    OPEL
    Peugeot
    Ford
    Fiat

Audi ve Volkswagende kimseyi takan yoktu 1 gram ilgilenmediler.
    Volvo,suziki ve Mitsubishiye de gittim ancak ellerinde test aracı yokmuş öyle dediler.
  • Bayiye gidip test etmeden dönmen oldukça muhtemel. Ya test aracı olmuyor ya da teste çıkacak satış danışmanı.
    Eskiden ne güzeldi 2010-11 yıllarında gider tüm araçları test ederdik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.