Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (543. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
917.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Benim sıkıntımın sebebi ne olabilir arkadaşlar ?
    Oyunda yarış noktasına gidiyorum ancak orada start dediğimde takılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dslrman

Benim sıkıntımın sebebi ne olabilir arkadaşlar ?
    Oyunda yarış noktasına gidiyorum ancak orada start dediğimde takılıyor.

oyun legal ve ilaçlısı başlamıyor NS-TDU_MAXI-poseden dosyayı indir ve deamon tools la başlat içinde imaj var oyunun çıkardığın zaman 27kb dosya 3,5 gb oluyor
  • NS-TDU_MAXI-poseden nedir?
    Ben biraz yabancıyım da
  • quote:

NS-TDU_MAXI-poseden nedir?
    Ben biraz yabancıyım da

içindeki dosyayı çıkaracaksın daha sonra sanal (virtal ) sürücü ile açıkcan yani deoman tools la yaptıktan sonra oyuna giricen
  • Ulusoy teşekürler.
    Deneyeceğim.
  • konuya ilk girişiim suanda teşekkürler pinky_demon
  • quote:

Ulusoy teşekürler.
    Deneyeceğim.

bir dene bakalım olmassa arkadaşlarla hep birlikte yardımcı oluruz
  • süper zevkle oynıyorm
  • Yasuyu indirdim.
    Sonra NS-TDU_MAXI-poseden dosyasını da indirdim.
    Hemen öncesinde normal kurduğum oyuna, bir dosya yükledim.Bir sitede öyle söyleniyordu.
    Yasuyu çalıştıramadım.Daemon tools'un yeni bir sürümünü istiyordu.Bende sitesinden indirdim.
    Sonra poseden dosyasındaki küçük dosya boyutu olanını sanal sürücü olarak gösterdim.
    Fakat oyun unlock code istiyor.Çok ilginç
    Daha önce ilaçlı olarak oyunu başlattığımda ise serial istemişti ve onu aktive etmiştim.
    Bu oyun kadar zorlandığım bir oyun olmadı başlatmak için :(
  • quote:

Yasuyu indirdim.
    Sonra NS-TDU_MAXI-poseden dosyasını da indirdim.
    Hemen öncesinde normal kurduğum oyuna, bir dosya yükledim.Bir sitede öyle söyleniyordu.
    Yasuyu çalıştıramadım.Daemon tools'un yeni bir sürümünü istiyordu.Bende sitesinden indirdim.
    Sonra poseden dosyasındaki küçük dosya boyutu olanını sanal sürücü olarak gösterdim.
    Fakat oyun unlock code istiyor.Çok ilginç
    Daha önce ilaçlı olarak oyunu başlattığımda ise serial istemişti ve onu aktive etmiştim.
    Bu oyun kadar zorlandığım bir oyun olmadı başlatmak için :(

bunları yaparken internet bağlantısını kesiyon yasu yada gerek yok
  • Sorunu hallettim, Euro klasöründe IGE dosyası yokmuş.Başka yerde yüklüymüş.Dosyayı oyunun bulunduğu atari klasörü içerisine kopyalayınca sorun çözüldü.
    Teşekkür ederim yardımın için.

Yalnız oyundayken internet bağlantım açıktı ve oynayabildim.Üstelik sokaklarda yanımdan spor arabalar geçiyor isimleri yazarak.Bunlar oyunun kendi içindeki araçlar mı yoksa online insanlar mı?

Ve birkaç sorum daha var.

1) Save yapamadım oyunda, kendi mi yapıyor sadece ?

2) Tüm araba markalarını nasıl bulabilirim, araba satın alma arefesindeyim de?

3) Birde mesela en alt klas arabam var ve yeni araba alacağım.Bir üst klas araç mı almalıyım yada kiralamalıyım?
    Çok iyi bir araçla da katılabiliyormuyuz daha güçsüz araçların bulunduğu yarışlara ?

4) Bazı durumlarda M ye basıp, haritadan seçtiğim bir noktaya ışınlanabiliyorum.Bazen ise sadece GPS yardımı alabiliyorum. Bu ışınlanma hangi durumlar için geçerli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dslrman -- 30 Mart 2009; 23:56:55 >

• 1-kayıt otomatik olarak yarıslardan sonra gerceklesir
    2-elinizde markaları mağaza haritası varsa acabiirsiniz
    3 coğu yarıslarda aynı sınıf araclar yarısabilir
    4-Önceden katedilen yolların üzerinde bulunan noktalara ısınlanma vardır, ilk defa gidilecekse GPS ile yön gösterir.
  • slm arkadaslar megapack indirip kurdum galerilerde arabalar gozuktugu halde bı turlü arabaları secemıyorum yardım edebilecek olan warsa lutfen cvap yazsın simdiden teşekkurler
  • bu oyunu pek begenmedim bana hitap etmiyo race driver grid cok daha iyi
  • Araçların mağaza haritası yok.Nereden bulup nereye yükleyebilirim?
    Birde bu mağazalar birbirine yakın ise, arayarak açtırabilirim de.
  • artık foruma kımse ugramıyo galıba???
  • Oyun gerçekten hoş.Yani benim gibi uzun yol yapmak isteyen sürücüler için birebir.
    Şu an takıntılı biçimde tüm haritayı gezerek açmaya çalışıyorum.
    Elimde F430, Lamborghini Countach, Klasik bir araç ve yarış motoru var.

Yalnız kendimce tespit ettiğim ve bir sonraki oyununda olmasını istediğim özellikler şunlar.

1) Çarptığımız araçların çok güzel biçimde parçalandıklarını görüyorum.Yani TDU' ya bu gerçek efektleri verebilmişler fakat kendi arabamızda bu yok.
    Kaza yaptığımızda bizimde hasar almamız iyi olurdu.

2) Aracın benzini azalmalı ve benzin istasyonları aracılığıyla depoyu doldurabilmeliyiz.

3) Harita gayet büyük ama daha büyük olabilir.Eksiklik olarak belirtmem gereken ise, haritadaki evlerin, dükkanların kullanılabilir olmaması.Sadece görüntü olarak varlar.Bu büyük bir eksiklik değil ancak olsa daha iyi olur.

4) Modifiye'nin geniş çaplı olmasını isterdim.

5) Bunun dışında 2. el araç satışının olması iyi olurdu.Ayrıca araç marka ve çeşitliliği daha çok olmalı.

6) Sürprizler olmalı.Aniden yol kenarından çıkan bir traktör yada karşı yönden hatalı sollama yapmış bir sürücü gibi...
    Polis takibi nfs gibi başarılı değil.Olursa süper olur.

7) Aracın farlarını daimi yakamıyorum.Sadece sellektör yapılıyor.Ayrıca radyonun içerisinde kısıtlı parça var ve bir süre sonra sıkabiliyor.Bu konuda bir geliştirme yapılabilinir.

8) Gran tourismo'daki gibi birçok lisans olmalı ve bu lisanslara göre gerektiğinde pist yarışlarına da girebilmeliyiz.

Aklıma gelenler şimdilik bublar.Eleştirilerim kesinlikle yerme amaçlı değil, sadece oyunun daha etkileyici olması amaçlıdır.
    Her araba yarışının iyi yönlerini içinde barındıran mükemmel oyuna ulaşma hayali benimkisi.

Bu arada arkadaşlar bazı konularda sorularım olacak.

1) Sellektör yapıyorum ve önümde yarışçı duruyor.Fakat yarışa bir türlü başlayamıyoruz.

2) Ferrariyi modifiye edemedim daha. Haritada varmı varsa yeri neresidir acaba ?

• 7 numaraya cevap veriyim; radyoda istersen kendi mp3lerini dinleyebilirsin...
  • 
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.