Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (535. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
917.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 533534535536537
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Cocker

Gamespy üyeliğinde bir sorun olmuş olabilir mi? Bunun için ikinci bir hesap açıp denedin mi? Serial-key ile ilgili sorunlar için bir mail ile yardım talebinde bulunmuştum ve gerçekten yardımları olmuştu. Ancak bağlantı hatası farklı birşey olsa da aynı yöntemi izlemeni tavsiye ederim. Öncelikle oyunu temizce silip (regedit'ten de silinmesi lazım) tekrar kurup öylece denemeni tavsiye ederim. Oynadığım dönemlerde benzer sorunlarla ben de karşılaşmıştım ama en fazla bir veya iki saat sonra düzelmişti.

3 tane ayrı hesap açtım ama regedit ten silmeyi denememiştim teşekkürler
  • Arkadaşlar şu trainer hk. bana yardımcı olabilecek birisi var mı ? Bi türlü düzgün çalıştırıp, kendisinden yararlanamadım. Yardım olabilecekler varsa bana pm'den ya da msn'den ( yaskaa_87@hotmail.com ) 'den ulaşsın lütfen.

Trainer'in ismi -- TestDriveUnlimited-1.66A-Trn --

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)
  • Güzel bir oyuna benziyor,daha önce DRIVER adında bir oyun oynamıştım PS1 de
  • senin oyunun versiyonu 1.66 a mı ? eğer değilse calısmamasına sebep olabilir.
    bi bakarmısın oyununun versiyonuna

bu arada oyundaki fren sesi iptali için yardımcı olabilecek biri varmı common.bnk dosyası değişimi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 21 Şubat 2009; 22:09:54 >
  • Bu oyunda trafiği arttırıcı bir yama yok mu ya trafik çok az
  • Arkadaşlar oyunun kontrollerine girdiğimde çoğu tuş unsighed diyo neden?
    Bi de sinyal yuşları var mı hangileri?
    Ve nasıl multiplayer oymayabilirim?
  • Multiplayer oynayabilmek için orijinal oyuna ihtiyacın var dostum. Oyuna girerken Gamespy Id oluşturup orijinal oyun şifrenle girebiliyorsun. Ben de Logitech Momo aldıktan sonra orijinal Tdu da almayı düşünüyorum. Tuşların bazıları neredeyse hiç kullanmayacağın tuşlar ve zaten oyunda 10larca tuş varken klavyede daha fazla yer tutmak istememiş olabilirler. Sinyal tuşu sadece selektör yapma var diye biliyorum o da sokaktaki başka araçlarla yarışmak içindi sanırım. Enter tuşuyla oluyordu. Umarım yardımcı olabilmişimdir

Saygılar...Gökhan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::Battousai::

Multiplayer oynayabilmek için orijinal oyuna ihtiyacın var dostum. Oyuna girerken Gamespy Id oluşturup orijinal oyun şifrenle girebiliyorsun. Ben de Logitech Momo aldıktan sonra orijinal Tdu da almayı düşünüyorum. Tuşların bazıları neredeyse hiç kullanmayacağın tuşlar ve zaten oyunda 10larca tuş varken klavyede daha fazla yer tutmak istememiş olabilirler. Sinyal tuşu sadece selektör yapma var diye biliyorum o da sokaktaki başka araçlarla yarışmak içindi sanırım. Enter tuşuyla oluyordu. Umarım yardımcı olabilmişimdir

Saygılar...Gökhan...

Sağolasın..
  • Laptopda oyunun keyfine tam varamıyordum...

Bugün yeni aldığımız masaüstü pc ile full ayarlarda oynadım. 22 inc lcd monitör ile

Ulan sanki gerçek araba sürüyom heee Q6600 , Geforce 8800 Gts ve 2 Gb Ram ile hiç takılma yok.

1-2 hafta içinde orjinalini alıcam İnşallah.

Başta Venom olmak üzere online oynayan arkadaşlara katılırım bende.
  • Bugün oyundan daha önce hiç almadığım hata almaya başladım. Haritayı açıyordum bayağı bir sürdüm. Bir anda masaüstüne attı oyun ve Test Drive Unlimited çalışmayı durdurdu hatası verdi. Bir daha denedim yine aynı yine aynı. Sorun nedir bir tahmini olan var mı. Çok canımı sıktı bu durum. Daha önce hiç hata vermiyordu onlarca kez oynadım. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Saygılar...Gökhan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::Battousai::

Bugün oyundan daha önce hiç almadığım hata almaya başladım. Haritayı açıyordum bayağı bir sürdüm. Bir anda masaüstüne attı oyun ve Test Drive Unlimited çalışmayı durdurdu hatası verdi. Bir daha denedim yine aynı yine aynı. Sorun nedir bir tahmini olan var mı. Çok canımı sıktı bu durum. Daha önce hiç hata vermiyordu onlarca kez oynadım. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Saygılar...Gökhan...

Oyuna ait dll dosyalarında veya oyun için gerekli olan dosyalarda bozulma olmuş olabilir. Eğer bir trojan ve virüs bulaşıp sonrasında bir av yardımıyla temizlediğinde dosyaların da trojanlarla beraber uçmuş olabilir. Oyunu silip tekrar yüklemeni öneririm. Elbette save'ini yedekleyerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cocker -- 25 Şubat 2009; 14:25:11 >
  • Çok teşekkür ederim. Hemen deneyeyim.

Edit: Reinstall dan önce oyuna gireyim belki düzelmiştir dedim farklı yerlerde 200km ye yakın sürdüm donma olmadı ama oyunun daha önce masaüstüne attığı bölgeye gelip tekrar arabayı sürmeye başladığımda oyun yeniden dondu. Sanırım bazı dosyalar bozuk. Oyunun dvdsini biryerlerden bulabilirsem tekrar kurmayı deneyeceğim. Teşekkürler yardımlar için...

Edit#2: Oyunu yeniden kurdum sorun çözüldü yalnız Mega Car Pack'i kurduktan sonra Ferrari galerisinde Enzo'yu bulamadım. Yerine Stradale gelmiş. Başka bir Ferrari galerisi daha mı var acaba. Enzo alacağım bulamıyorum :S:S:S

Saygılar...Gökhan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Battousai:: -- 25 Şubat 2009; 19:21:15 >
  • unlimitedi 2 ekranli oynayabilirmiyim yani oyun destekliyomu bunu??
  • Arkadaşlar bana acil bi yardım edin :D oyunu yüklüyorum carack yapıyorum ama sonra oyuna girerken atari logosu çıkıyor ve ardından beni oyundan atıyor neden olabilir çok sevdiğim oyunu oynayamıyorum lütfen yardımcı olun..
  • Gelen mesajları nasıl açıyoz?
  • Oyunu orijinal almayı düşünüyorum.Online oynayan kişi sayısı yeterli mi?
    Ayrıca orijinal aldıktan sonra mega pack de ayrı olarak mı alıcaz ?
  • Sadece donanımhaberde 5-6 kişi var diye biliyorum. Hatta önceki sayfalarda online oyunlardan kareleri bile görebilirsin. Kesinlikle boşuna almış olmazsın yani. Mega Car Pack durumunuysa hiç bilmiyorum.

Saygılar...Gökhan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alper1907

Oyunu orijinal almayı düşünüyorum.Online oynayan kişi sayısı yeterli mi?
    Ayrıca orijinal aldıktan sonra mega pack de ayrı olarak mı alıcaz ?

Özellikle Polonyalı ve Rus'lar online'de oldukça fazlalar. Forumda ise şu an için TDU'ya girip de online takılan kişi sayısı çok çok az. Bu işin asıl meraklısı olan Venom800b yarış organize eder öylece takılırdık ama o da foruma girmiyor. Ben de bir ay aradan sonra tekrar bugün yükledim ama öncelikle COd4'ün multisinden vazgeçmem lazım bunu oynayabilmek için. Olmazsa bir ara online yarış günü tertipleriz, sorun olmaz.

Megapack için ayrıca satın alman lazım. Orijinal oyun üzerine korsan megapack kurulursa sunuculara bağlanamazsın.

Megapack'te Enzo bir yere gitmiyor. İki tane Ferrari galerisi var. Stradale ve Enzo hatırladığım kadarıyla farklı galerilerde.

@özbolu: Sanırım kullandığın ilaç sorunlu, bir başkasını deneyip sorunu çözebilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: tsfirtina

Gelen mesajları nasıl açıyoz?

Hocam oyunda evine gidince açılan menüdeki seçeneklerden okuyabiliyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emilll

slm arkadaşlar ben oyunu yükledim ama tam yarışa girecem oyun donuyor ve oyunu kapatmam gerekiyor duyduğuma göre bunun bir çözümü varmış ama ben bulamadım bana yardımcı olursanız çok sevinirim
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

arkdaşlar arada kaynadı galiba çözümü bilen yok mu ?
  • 
Sayfa: önceki 533534535536537
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.