Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (537. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
918.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 535536537538539
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

@venom800: Hocam nerelerdesin? Hoş geldin diyelim, iyisindir umarım. Uzun zamandır yoktun. Bir ara organizasyon düzenleyelim. Çok oldu valla.

Hoşbulduk Cocker kardeşim bir süredir bu bölüme pek girmiyordum özlemişim vallahi Bir ara şöyle hepbirlikte gezi yapalım iyi olur gerçekten
  • şu benim sorunuda çözelimde bende geliyim aranıza
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULUSOY

bende oyunu tekrar kurdum şöyle bir hata veriyor map baktığım zaman nedendir ?

oyunun icinden bir dosya silinmiş bndede boyle yapıyordu
  • offf offff böyle birşey görmedim ben yaaa pufff. Olmuyor bir türlü.Oyunu sildim tekrar kurdum. Cd-key.txt dosyasını kaldırdım. 1.66 patch kurdum key'i girdim kabul etti, portları açtım falan hala aşağıdaki uyarıyı veriyor. Bağlanmıyor deli oldum. Venom yardım et nolursun :)

• @legolas165 dur dur telaş etme bu problem port ile ilgili falan değil senin yaşadığın sorunun aynısını vakti zamanında bende yaşadım. Şimdi Gamespy sitesinde açtığınız hesapta kullandığınız kullanıcı adı ve e-posta adresi oyunu açarken yazdığınız e-posta ve kullanıcı adı ile aynı olmak zorunda aksi takdirde oyun online moda girmiyor. Bende bu hata ile uğraştım bir süre ama sonra problemi çözdüm. Söylediklerimi dikkatlice uygulayın muhakkak sonuç alacaksınız.
  • Şimdi tekar kontrol ettim. Aynı kullanıcı adı, şifre, nick falan hepsi aynı. Yine aynı sorunu veriyor. Başka ne olabilir
  • Şimdi bu hatayı aldığım zaman kendi yaptığım şeyleri aklımdan geçiriyorum da isim karışıklığı dışında hiçbir şey yapmadım açıkcası. Peki şöyle yapın o zaman yeni bir kullanıcı hesabı oluşturun Gamespy'dan sonra da o hesapta ki kullanıcı isminiz ile oyun profili açın tabi e-posta adresinizi de Gamespy'da yazdığınız e-posta adresi ile aynı olmasına dikkat edin. Gamespy'dan gelen postalarınızı kontrol edin aktivasyon linkleri yollanıyor hesabınıza bunu da unutmayın o linklere tıklayarak hesabınızı aktifleştirmeyi unutmayın.
  • hemen deniyorum teşekkürler tekrar hatta kalırsan sevinirim
  • Tamam buradayım deneyin deneyin
  • kayıtlar kapanmış gamespy.com a iyimi
  • Nasıl yani bir süreliğine mi kapanmış?
  • evet. birkaç hafta içinde açılıcak diyor.

Benim şu anki mail adresime kayıtlı bir sürü kullanıcı adım çıktı listede login deyince. Onlarıda denedim sorun yine aynı

EDIT: ayrıca mail adresime gamespy ile ilgili haberler geliyor. yAni account onaylanmış

EDIT: aklıma birşey geldi. PC'de gamespy programı yüklü değil. Birde onu yükliyim bakalım nolucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mottcalem -- 4 Mart 2009; 23:49:40 >
  • Hayda bu nasıl iş ya? Neyse beklemekten başka çareniz yok, siz haftaya tekrar deneyin umarım sorun hallolur ama daha önce de dediğim gibi durumun port açmak ile ilgilisi yok aynı durum başıma gelmişti çünkü bende hemen port açma işlemi ile uğraştım ama sorun tamamen kullanıcı adı ve aktivasyon ile ilgili

NOT: İsterseniz kurun tabi ama ben online olamadığım zaman Gamespy Arcade hdd de kurulu idi. Sonra Gamespy'dan gelen bilgileri kontrol ettim ve aktivasyon bekleyen bir link olduğunu gördüm onu da geçtim kullanıcı adı farklı olduğu için giremiyordum yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 4 Mart 2009; 23:53:01 >
  • tamam teşekkürler tekrar ben biraz daha araştırıyım. Olmazsa üyeliklerin açılmasını bekliycez artık. Yoksa boşuna almış olurum bu cdkey'i
  • üye oldum yeni kullanıcı adı,e-mail-şifre ilede denedim ama yok. banamısın demiyor. Yine aynı hata. sanırım dua etmekten başka çarem kalmadı
  • Arkadaşlar bu oyunu MOMO ile oynayan aranızda kesin vardır.Bi zahmet options dan direksiyon ayarlarının bulunduğu yerin görüntüsünü verebilirmisiniz.Bir türlü istediğim gibi yapamadım ayarı.Birde titreşimi sadece virajlardan dönüşte arabayı hoplattıysam alabiliyorum.Normal midir?
  • @legolas165: Sorunun hala devam etmesine ben de anlam veremedim. Şu ana kadar bir kere bile TDU sunucularına bağlanamadın mı? Bunun dışında bilgisayarında AV ile trojan/virus taratmanı tavsiye edebilirim. Gamespy ise IGN'in artık. IGN'deki tüm kullanıcı isimleri ile Gamespy sunucularına bağlı kalınabiliyor. Zamanında IGN üzerinden aldığım hesap ile oynuyorum oyunu.
  • @Cocker

bir kere bile bağlanamadım. CD-keyi kabul ediyor fakat işte yukarda vermiş oldugum resimdeki hatayı alıyorum sürekli. Oyunu sildim baştan kurdum yine aynı.

Akşam eve gidince bir daha deniycem. IGN de bir hesap açıp falan

EDIT: IGN de şimdi bir hesap açtım daha önce gamespy'da açınca verification code göndermiyordu mail adresime. Bunda gönderdi. Onayladım bakalım inş bu sefer olur. akşam deniycem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mottcalem -- 6 Mart 2009; 14:06:02 >
  • Bu oyunu ne zaman oynucam ben ya
    Sistem de kurtarıyo ama oyunu bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 6 Mart 2009; 15:11:28 >
  • 
Sayfa: önceki 535536537538539
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.