Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (534. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
918.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben %57ye geldim ve bütün yarışları bitirmeme ragmen yeni yarışlar cıkmadı.daha oncedende %30-35 gibi böyle yaptı ama araba kolleksiyonu yapınca açılmıştı ama bu defa olmuyor.
  • ya arkadaşlar ben oyunu yeni yükledim ama kontrol sıfır bi sağ yapıyorum 3 tur sıfır çiziyo problem ne
  • Arkadalar oyunu orjinal alabileceğim internet üzerinden alabileceğim biryer biliyormusunuz ayağımı kırdım geçmiyo günler bu oyunuda ne zamandır oynamak istiyordum fırsatı değerlendirelim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CooperCrew

arkadaşlar bende orjinal key var ama ben sürekli check your connection hatası alıp oyuna giremiyorum çözümünü bilen varmı ?

???
  • Beyler bende imzadaki sistem mevcut fakat Alt+tab yapınca kitleniyor ayrıca gene oyundan normal şekilde "quit" ile çıkmaya çalıştığım zaman ati mvda bilmemne hatası alıyorum ve ekran sanki driver yüklememişim gibi 16 renk ve 640*480'e iniyor. Anormal bir sorun hakkaten, birde bir sorum daha var bu oyunda ben mouse kullanmak istiyorum, yani mouseyi ileri sürünce hızlanmasını geri sürünce yavaşlamasını ve sağ sol yapıncada ona göre dönmesini istiyorum "axis" diye 1-2 ayar gördüm ama beceremedim varmı bilen klavye ile gaz ve fren dozajını kontrol edemiyorumda ya tam gaz ya tam fren yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 16 Şubat 2009; 20:28:32 >
  • Özledim valla oyunu, bu akşam yeniden kurcam araç paketiyle felan. Tabi ki venom800'ün destekleriyle...
  • @Pir online oynuyor musun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

Beyler bende imzadaki sistem mevcut fakat Alt+tab yapınca kitleniyor ayrıca gene oyundan normal şekilde "quit" ile çıkmaya çalıştığım zaman ati mvda bilmemne hatası alıyorum ve ekran sanki driver yüklememişim gibi 16 renk ve 640*480'e iniyor. Anormal bir sorun hakkaten, birde bir sorum daha var bu oyunda ben mouse kullanmak istiyorum, yani mouseyi ileri sürünce hızlanmasını geri sürünce yavaşlamasını ve sağ sol yapıncada ona göre dönmesini istiyorum "axis" diye 1-2 ayar gördüm ama beceremedim varmı bilen klavye ile gaz ve fren dozajını kontrol edemiyorumda ya tam gaz ya tam fren yapıyor.
  • sf 179 olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayeramg

@Pir online oynuyor musun?

Yok...
  • arkadaşlar bu oyunda v sync ayarı yok ya çok rahatsız oluyorum, ya da ben mi göremedim bu sync olayını oyun dışından da halledebilir miyiz acaba cevaplarınız için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: kimiferhat

arkadaşlar bu oyunda v sync ayarı yok ya çok rahatsız oluyorum, ya da ben mi göremedim bu sync olayını oyun dışından da halledebilir miyiz acaba cevaplarınız için teşekkürler

grafik kartı ayarlarından vsync yi aç
  • Oyunu uzun süredir oynamıyorum. Üstünden bir çok oyun oynadım. Ama gördüm ki, hiç biri TDU tadı vermiyor. Oyunu tekrar kurmaya karar vermeden önce yapmam gerekeni yapacağım. Gidip hemen bi G25 alıp geleyim.
  • Arkadaşlar yokmu yardım edebilecek biri?
  • quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

Arkadaşlar yokmu yardım edebilecek biri?

En son yamasını yükle düzelebilir belki... Mouse ile kontrol yok bildiğim kadarıyla, gamepad ile rahat oynayabilirsin oyunu...
  • slm arkadaşlar ben oyunu yükledim ama tam yarışa girecem oyun donuyor ve oyunu kapatmam gerekiyor duyduğuma göre bunun bir çözümü varmış ama ben bulamadım bana yardımcı olursanız çok sevinirim
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar şu magapack in linkini verebilirimisiniz lütfeen benim vardıda yanlışlıkla silindi şimdi lazım bulamıyorum lütfen yardım edin
  • arkadaşlar bana su fren sesini iptal edicek dosyayı yollayabilecek biri varmı :( formattan sonra uctu daha önceden paylastığım yerdeki link ölü
    http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=6539
  • quote:

quote:

arkadaşlar bende orjinal key var ama ben sürekli check your connection hatası alıp oyuna giremiyorum çözümünü bilen varmı ?

???

yardım edecek yokmu
  • quote:

quote:

quote:

???

yardım edecek yokmu

Gamespy üyeliğinde bir sorun olmuş olabilir mi? Bunun için ikinci bir hesap açıp denedin mi? Serial-key ile ilgili sorunlar için bir mail ile yardım talebinde bulunmuştum ve gerçekten yardımları olmuştu. Ancak bağlantı hatası farklı birşey olsa da aynı yöntemi izlemeni tavsiye ederim. Öncelikle oyunu temizce silip (regedit'ten de silinmesi lazım) tekrar kurup öylece denemeni tavsiye ederim. Oynadığım dönemlerde benzer sorunlarla ben de karşılaşmıştım ama en fazla bir veya iki saat sonra düzelmişti.

• 
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.