Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (536. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
918.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Saygılar...Gökhan...
  • Oynadığım en güzel oyunlardan biri, tekrar yüklemenin zamanı gelmiş
  • Bu sefer adam akıllı başladım oyuna. Yarış yapmaktan ziyade öncelikle tüm yolları gezmeyi planlıyorum. Sonra tüm araba ve koli taşıma görevlerini yapıp para yapacağım. Sonra da araç koleksiyonunu genişlettikten sonra yarışlara başlayacağım. Doğrudan yarışlara başlayınca can sıkıcı oluyor. Şehirde gezinmek daha eğlenceli geliyor. Hele bir de Ruf RTurbo varken. Tadından yenmiyor vallahi. Bir Logitech Momo bir de orijinal TDU almanın vakti geldi vallahi.

Saygılar...Gökhan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::Battousai::

Bu sefer adam akıllı başladım oyuna. Yarış yapmaktan ziyade öncelikle tüm yolları gezmeyi planlıyorum. Sonra tüm araba ve koli taşıma görevlerini yapıp para yapacağım. Sonra da araç koleksiyonunu genişlettikten sonra yarışlara başlayacağım. Doğrudan yarışlara başlayınca can sıkıcı oluyor. Şehirde gezinmek daha eğlenceli geliyor. Hele bir de Ruf RTurbo varken. Tadından yenmiyor vallahi. Bir Logitech Momo bir de orijinal TDU almanın vakti geldi vallahi.

Saygılar...Gökhan...

Logitech MOMOyu kesinlikle tavsiye ederim daha önce TDUyu klavyeden oynamıştım MOMO aldım artık oyunun başından kalkamıyorum.Her akşam en az 1-1,5 saat oyundayım.Görevler bitti araba değiştirip yollarda makas atıyorum.Birde manuel vites dehşet oluyor

• Klavye ile bile hiç sıkılmadan saatlerce sürüyorsam Momo'yle zevkin kat kat artacağından eminim. Para biriktiriyorum 2 aya elimde wheel.

Saygılar...Gökhan...
  • arkaaşlar oyunu orjinal aldım. gamespy id aldım. giriyorum. ama nasıl online oynanacak bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzuncu

arkaaşlar oyunu orjinal aldım. gamespy id aldım. giriyorum. ama nasıl online oynanacak bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.

Gamespy'dan zaten bir hesap alıp oyuna girdiysen online moddasın demektir. Oyundayken ekranın sağ veya sol üst köşesinde TDU Servers Available gibi bir yazı görüyorsan sorun yok demektir. Oyuna ilk girdiğinde hesaba bağlanamayıp ana menüde kalıyorsan offline moddasındır ve yarışmana izin vermez.
  • Bu PS2 `deki yarış vs oyunların bir şekilde PC`de oynanması olası mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzuncu

arkaaşlar oyunu orjinal aldım. gamespy id aldım. giriyorum. ama nasıl online oynanacak bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.

oyunu nerden buldun
  • Arkadaşlar merhaba,

elimde korsan dvd vardı. Netten Cd-key satın aldım orjinal. Patch falan kurdum. 1.66 patchi. Sanırım son patch bu. Ama online için girdiğim zaman benden yine oyunu update yapmamı istiyor. Yap o zaman diyorum tarayıcıda boş bir sayfaya yönlendiriyor beni. Ama dışarıdan patchi kurup oyunu update yapıyorum sorun yok. Online kısmına girerken böyle bir sorun çıkartıyor. Yardımcı olabilir misiniz_?
  • Oyunda en sevdiğim görev araba taşıma görevi.

- Hem parası yüksek oluyor ( Perfect yaparsan daha fazla para alıyorsun )

- Hem adayı geziyorsun

- Hemde güzel araba veriyorlar , onu sürmenin keyfini yaşıyorsun

30 tane bu görevden var . Her zaman çıkmıyor maalesef...
  • şu konuyu üstlerde gördükçe tekrar kurup oynayasım gelio

pc deki en güzel araba yarışıdır bana göre

2.sinden bi haber yok ama 4 gözle bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: legolas165

Arkadaşlar merhaba,

elimde korsan dvd vardı. Netten Cd-key satın aldım orjinal. Patch falan kurdum. 1.66 patchi. Sanırım son patch bu. Ama online için girdiğim zaman benden yine oyunu update yapmamı istiyor. Yap o zaman diyorum tarayıcıda boş bir sayfaya yönlendiriyor beni. Ama dışarıdan patchi kurup oyunu update yapıyorum sorun yok. Online kısmına girerken böyle bir sorun çıkartıyor. Yardımcı olabilir misiniz_?
  • Direksiyon ile 40-100 kmh arası hızla slow şarkılar eşliğinde gitmek harika oluyorBi ara videoda çekicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: legolas165

Arkadaşlar merhaba,

• ya arkadaslar bnm bi problemim varhttp://forum.donanimhaber.com/m_30101751/mpage_1/key_//tm.htm#30101857 bu linkte konusu zahmet olmassa bi cvb larmısınz

mmged'den nameler
  • @seF[o] videonu merakle bekliyoruz

@mmged_jan yüklediğiniz TDU kopya olmasından ötürü çalışabilmek için ilaca ihtiyaç duyuyor ama bunu forumda paylaşak ve üzerine konuşmak yasak olduğu için google kullanarak TDU ilacına ulaşmanızı önereceğim. İşlemi halettikten sonra oyuna rahatlıkla girebilirsiniz

@legolas165 size mail aracılığı ile cevap verdim diye hatırlıyorum eğer sorun devam ederse buraya yazabilirsiniz bu sayede daha fazla kişi sorunuza cevap verebilir.

@glaxi sorunuzun bu konu ile bir alakası yok ama yine de cevaplayayım Ps2 oyunlarını emüle eden programlar var ama bunları pc de verimli bir şekilde çalıştırmak mümkün değil. Çok güçlü bir pc niz olsa bile oynamaya çalıştığınız Ps2 oyunu en fazla 5-10 fps ile çalışacaktır.

• TDU da olması gereken ama son anda oyundan çıkartılan (lisans problemleri)arabalar
    1963 Corvette C2 Sting Ray
     Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)

1981 Ferrari 308 GTB QV

Lotec sirius(duvarda logosu var ama lisans problemleri yüzünden)

Yamaha ve Suzuki çıkartıldı

Bmw honda çıkartıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRNclk777 -- 4 Mart 2009; 0:07:56 >

• @venom800: Hocam nerelerdesin? Hoş geldin diyelim, iyisindir umarım. Uzun zamandır yoktun. Bir ara organizasyon düzenleyelim. Çok oldu valla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

@legolas165 size mail aracılığı ile cevap verdim diye hatırlıyorum eğer sorun devam ederse buraya yazabilirsiniz bu sayede daha fazla kişi sorunuza cevap verebilir.

evet mailinizi gördüm teşekkürler cevap için. Bu akşam deneyip buraya yazarım. Bakamadım birkaç gündür. Teşekkürler ilgin için tekrar
  • 
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.