Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (522. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
918.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 520521522523524
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Susturucu10Şanlı

TEST DRİVE UNLİMİTED 2 NE ZAMAN ÇIKACAK ARKADAŞLAR SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM DA =??????????????

Birkaç saat önce Trgamer'da bir haber ararken şöyle birşeyle karşılaştım. Ben de umudu kesmişken tam da iyi oldu bu haber.

http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=14954
  • şimdi orjinal alırsam benim save game gidicekmi oyuna tekrardan mı başlamam gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

şimdi orjinal alırsam benim save game gidicekmi oyuna tekrardan mı başlamam gerekiyor

eğer Online oynayacaksan evet tüm saveler gidiyor, oyunu baştan başlıyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Orjinalden alıntı: nocturneox

arkadaşlar bende dayanamayıp tekrar yükledim.

bu megapack oyuna ilave araç mı ekliyor yoksa olanlardan değişiklik mi yapıyor?
    ferrari shop taki enzo nun yerine başka bir araç gelmiş.ama enzo kayıp????

olan araçların yerine mi başka araba ekliyor?

edit: bu arada 1.66paTCH arasıra donma olayını halletmiş. çok az ekran donması ile karşılaştım.
    eskisine göre çok akıcı oynanıyor. (bende işlemciden kaynaklanan anlık donmalar oluyordu)

Mega araç paketi oyuna 44 adet yeni araç ekliyor. Varolan galerilere yeni araçlar geliyor bunun haricinde yeni galeriler oluşuyor. Ben bahsettiğiniz gibi bir değişiklikle karşılaşmadım hiçbir zaman. Adada bir kaç tane Ferrari galerisi var galerileri karıştırmadığınıza emin olun

evet karıştırmışım galeriyi. diğer galeride bekliyormuş meğer enzo

• quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

şimdi orjinal alırsam benim save game gidicekmi oyuna tekrardan mı başlamam gerekiyor

Aslında Atari'nin forumlarında offline bir savegame'i (hesabı yani) nasıl online hale getirileceği ile ilgili bir başlık vardı. Bulursam buraya eklerim, normalde yeniden oyuna başlaman lazım biraz araştırırsan dediğim gibi offline oyunu online yapabilirsin.
  • Oyun bende bu aralar iyiden iyiye sapıtmaya başladı. Önceleri 1280*1024'te 16 AF (ATI CCC'den aktif) ile sorunsuz oynatırken şimdilerde oyunda yarım metre önüm bile bulanık. Ne denediysem de bahsettiğim çözünürlükte AF'yi 16x olarak görmüyor. O yüzden 1280*960'da oynamak zorunda kalıyorum şu iki gündür, yeni ATI sürücüsünü bekliyorum o yüzden. Derken biraz önce oyun hiç görmediğim bir hata mesajı çıkardı; Mercedes CLS 55 AMG ile geziyordum ki bir anda kokpit kamerasından çıkıp dış görünüme aldı, araba değişmişti; Lamborgini Gallardo Coupé'ydi altımdaki, üstüne üstlük nickim de arabanın üstünde yazıyordu. Online oyunlarda herkesin arabasının üstünde nicki ve rütbesi görünür ama kendi aracınızda nickinizi ve rütbenizi göremezsiniz haliyle. Ondan sonra da aşağıdaki görüntü meydana geldi.

Türkçesi şu: Oyun verilerindeki tutarsızlık sebebiyle bağlantınız kesildi.

• ark lar manuel araçlarda vites e baktığımızda vitesin değişriğini görebiliyormuyuz mesela g25 la araç duruor diyelim biz vites deiştirioz 1 den 3 e mesela aynı yerlere geçiriyor mu oyundada
  • Could not write license data!

Diye hata vermeye başladı oyun. 1 aydır felan girmiyordum oyun orjinal az momoyla turlayayim dedim taktım dvdyi bu hatayı verdi. Sorun nedir acaba
  • Arkadaşlar oyunu tekrar edinicem ama bu Mega araç patch i bulamadım.Elinde olan adresi verebilir mi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mk4ever

ark lar manuel araçlarda vites e baktığımızda vitesin değişriğini görebiliyormuyuz mesela g25 la araç duruor diyelim biz vites deiştirioz 1 den 3 e mesela aynı yerlere geçiriyor mu oyundada

Araç içinde vites yerinin değişimi diyorsan, sanırım geçmiyor... Elini uzatıp vites atıyor da, 6 vites ayırt edilecek şekilde değildi galiba...

Ama G25'le dururken de hangi vitese takarsan, o vitese geçiyor o ayrı.
  • yaw bu tdu yu yeniden oynayayım dedim

ama bu sefer megapackide kurdum

ama nedense ilk yarışa geldiğimde

sol üstte tdu servers unavaible gibi bi yazı çıkıyo

neden olabilir bu

seriali girmmiştim ama oyun açıldığındada sormadı
  • nassın eyisin eyisin gine dipçik gibisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreamboat

nassın eyisin eyisin gine dipçik gibisin

• arkadaşlar şu mega pack i bulamadım.

bir hayırsever bana sadece RUF arabaların dosyasını upload edebilir mi Vehicles klasörünün içinden sırf porsche için istiyorum valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus348

arkadaşlar şu mega pack i bulamadım.

bir hayırsever bana sadece RUF arabaların dosyasını upload edebilir mi Vehicles klasörünün içinden sırf porsche için istiyorum valla

Eğer PM almayı aktifleştirirsen yardımcı olabilirim.
  • aktifleştiremiyorum malesef eski binbaşı hesabım banlandı :( şu mail e yollasan olur mu ? alma_mater_88@hotmail.com

bir de sadece klasöre atsam kullanmam mümkün olucak mı?
  • beyler yardım edecek kimse yok mu :( bi rufların bnk dosyaları lazım, heralde başka arabalarınkiyle değiştircem
  • quote:

beyler yardım edecek kimse yok mu :( bi rufların bnk dosyaları lazım, heralde başka arabalarınkiyle değiştircem

Verdiğin adrese e-posta attım.
  • cocker teşekkürler ama bu pack in tamamı :) kotalı olduğumdan indiremiyorum, eğer bunu yüklediysen içinden sadece C:\Program Files\Atari\test drive\Euro\Bnk\Vehicules klasöründe Ruf marka arabanın *.bnk dosyaları olcak onları bi upload edebilirsen sevinirim valla kardeş
  • quote:

cocker teşekkürler ama bu pack in tamamı :) kotalı olduğumdan indiremiyorum, eğer bunu yüklediysen içinden sadece C:\Program Files\Atari\test drive\Euro\Bnk\Vehicules klasöründe Ruf marka arabanın *.bnk dosyaları olcak onları bi upload edebilirsen sevinirim valla kardeş

Birazdan e-posta ile yollarım.
  • 
Sayfa: önceki 520521522523524
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.