Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (215. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
615.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mercedes e200

quote:

Orijinalden alıntı: akt02

online olanlar varsa buluşma yapabiliriz arkadaşlar nickim akt02 isteyen ekleyebilir adada turlarız

ben ekledim haberin olsun

peki . Adada buluşup turlayalım diyeceğim ama nerde buluşacağız haberleşme gibi bir imkan varmı
  • Oyunu daha oynamadım.. Nasıl oyun .. sıf arabamı sürüyoruz ???
  • Arkadaşlar bir inceleme daha geldi puanlar gayet güzel.Tekrar ediyorum bazı arkadaşların bu oyun berbat sakın almayın gibisindin yorumlarına kulak asmayıp en azından bir denemenizi tavsiye ediyorum.Siz de belki oyunu beyenmeyeceksiniz ama belki de benim gibi başından kalkamayacaksınız.

GAMESTATS=100/84

http://www.gamestats.com/objects/018/018327/
  • quote:

Orijinalden alıntı: [LL]

Oyunu daha oynamadım.. Nasıl oyun .. sıf arabamı sürüyoruz ???

Yarış Oyunları-Test Drive Unlimited 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::
    Tamamdır hocam bende aldım keyleri steamin keyleri bize göstermesi iyi olmuş.Bazı oyunlarda cd key öğrenemiyoruz çünkü.

Ben daha önceden Steam'den NBA 2K11, F1 2010 oyunlarını almıştım, ayrıca Dirt 2'yi de hediye olarak vermişti ekran kartım. Hepsinde CD-KEY gösteriyor ama dediğin gibi bazı oyunlarda CD-KEY göstermiyormuş.

Redeem bölümünden Pagani şifreni yazarak arabanı aktif hale getirebilirsin. (Kullanılmış araç satan dükkanda bulunacakmış.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akın Özdemir

quote:

Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::
    Tamamdır hocam bende aldım keyleri steamin keyleri bize göstermesi iyi olmuş.Bazı oyunlarda cd key öğrenemiyoruz çünkü.

Ben daha önceden Steam'den NBA 2K11, F1 2010 oyunlarını almıştım, ayrıca Dirt 2'yi de hediye olarak vermişti ekran kartım. Hepsinde CD-KEY gösteriyor ama dediğin gibi bazı oyunlarda CD-KEY göstermiyormuş.

Redeem bölümünden Pagani şifreni yazarak arabanı aktif hale getirebilirsin. (Kullanılmış araç satan dükkanda bulunacakmış.)

Yani oyunun sitesinden giricez arabanın keyini

• Oyun muhteşem olmuş.Xbox 360 koluyla oynuyorum hiç ayar yapmama gerek kalmadı.1. oyunun başarısını tekrarlayacak diye düşünüyorum.Hikaye de fena sayılmaz.

Bu arada ilk arabanız nedir? Ben Lotus'u seçtim ucuz diye.Mustang alacaktım 3 vites çıktı.
  • Evet evet oradan. Ama sitedeki kullanıcı adın ile oyundaki kullanıcı adın yani Atari hesabın aynı olmalı, dikkat et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akın Özdemir -- 8 Şubat 2011; 23:12:54 >
  • Adada iki tane Türk görüyorum biri Yiğit diğeri de Kerem Bu arkadaşlar forumdan mı? Az önce Kerem adlı arkadaşın yanına gittim ama bağlantısında sorun vardı takıla takıla ilerliyordu, başka online oyuncuları görmede sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar hatta bir iki Alman ile turladığımız bile oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom800

Adada iki tane Türk görüyorum biri Yiğit diğeri de Kerem Bu arkadaşlar forumdan mı? Az önce Kerem adlı arkadaşın yanına gittim ama bağlantısında sorun vardı takıla takıla ilerliyordu, başka online oyuncuları görmede sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar hatta bir iki Alman ile turladığımız bile oldu

ben aradım seni adada bulamadım.nickin venom diye mi geçiyor sadece?
  • Arkadaslar bende betada ilk kez oynarken araci kontrol etmekte zorlaniyordum. Ama sonradan alisiliyor.
  • Mercedes bayi haritanın neresinde bilen varmı ?

Bu arada kuzey doğu uç tarafta böyle arnavut kaldırımlı ufak bir mahelle var orda bir ev buldum muhtemelen oyunun en güzel manzaralı evidir 285.000 dolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 8 Şubat 2011; 23:16:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

quote:

Adada iki tane Türk görüyorum biri Yiğit diğeri de Kerem Bu arkadaşlar forumdan mı? Az önce Kerem adlı arkadaşın yanına gittim ama bağlantısında sorun vardı takıla takıla ilerliyordu, başka online oyuncuları görmede sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar hatta bir iki Alman ile turladığımız bile oldu

Benim online kullanıcı adım ilk oyunda ki gibi venom800bb Players kısmında görünüyor olmam lazım ama.

• quote:

quote:

quote:

Benim online kullanıcı adım ilk oyunda ki gibi venom800bb Players kısmında görünüyor olmam lazım ama.

ben ilk oyunda yoktum.yeni dahil oldum tamam ekleyeyim,benimki thermae3

• Arkadaşlar bir yere bölüm açsak ve oyundaki nicklerimizi belirtsek? Hem kurulacak kulübü de belirleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akın Özdemir

Arkadaşlar bir yere bölüm açsak ve oyundaki nicklerimizi belirtsek? Hem kurulacak kulübü de belirleriz.

Haklısın Akın bu iş burada olmayacak, ben bu bölüme TDu2 Online konusu açayım o zaman.
  • venom seni recent player menüsünde göremedim.ama arkadaşlık isteği gönderdim
  • benim nickim akt02 beyler yalnız haritada arkadasımın yanına gitmek icin join dedigimde yolda göremiyorum
  • Arkadaslar bende betada ilk kez oynarken araci kontrol etmekte zorlaniyordum. Ama sonradan alisiliyor.
  • quote:

venom seni recent player menüsünde göremedim.ama arkadaşlık isteği gönderdim

Ben de Sorceress
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.