Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (216. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
615.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekostros

haritayı gezerken bi anda ekranın solunda puzzle parçası üstünde araba resmi olan uyarı yanıp sönmeye başladı ne anlama geliyor acaba ?

Bu arada oyunu alt-tab yapıp winamp veya herhangi bir media oynatıcısından hazırladığınız listeyi açıp oyuna dönün radyoyu kapatın böylece custom müzik sorunu halloluyor

Hurda araba parçasına yakın olduğunu gösterir. Hani kemer saklayıp sıcak soğuk olayı gibi :) Parçalardan 10 tane toplarsan 2. el satan adam sana araba hediye ediyor. Parçaların belli bir yeri yok.
  • Steam saldı boğayı sonunda..
  • Ben de bi online account oluşturayım, ama crackli benim ki oynayabilecek miyim?
  • Araba yı nasıl satıcaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: American_Muscle

Ben de bi online account oluşturayım, ama crackli benim ki oynayabilecek miyim?
    Oynayamazsınız,orginal oyun gerekli online için.
  • Ben nasıl offline oynayabilirim bu oyunu serialı yazıyorum kabul etmiyor. Yeterince açıklama yapamıyorum burada, bilgisi olanlar PM atsın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Budfox

Steam saldı boğayı sonunda..

Hemen indirmeye başladım
  • adada müthiş bir yagmur var beyler dikkatinize
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::

quote:

Orijinalden alıntı: American_Muscle

Ben de bi online account oluşturayım, ama crackli benim ki oynayabilecek miyim?
    Oynayamazsınız,orginal oyun gerekli online için.

sağlık olsun alırsam oynarım artık
  • 40$ kaç tl yapıyor?
  • ilk oyun çıktığında save sorunu saç baş yoldurtuyordu, boşu boşuna oynamış oluyorduk sorun halledilene kadar...
    Bunda en azından o kdar büyük bir sorun çıkmadı...ufak efek sorunlar var tabi ama bu tdu serisi sanırım sorunlarıyla kendini sevdirebilen bir oyun olacak hep...3. oyun çıkarsa tabii...
  • @-ALA- oyunu offline oynamak için yeni bir profil oluşturun ve online olarak yazan kısma bir kere tıklayın bu şekilde offline yazısını görmüş olacaksınız ve e-mail, password seçenekleri pasif konuma gelecek. Ok dediğiniz zaman oyuna offline olarak başlamış olursunuz.

Bu arada @akt02 dediği gibi İbiza'da şu an yağmur var ve ilk oyunda olmayan bir olaya daha tanıklık etmiş oluyoruz bunu söyleyerek. Oyunda ki hava şartları online oyuncuların hepsinde aynı şekilde işliyor yani server a bağlı olan oyuncuların hepsi o anda aynı hava koşullarını görüyor. İlk oyunda böyle değildi, online gezilerimizde bir ara manzaranın harika olduğunu söyleyim konvoyu durdurdum ve havanın karardığını, güzel bir görünümün oluştuğunu belirttim ama bazı arkadaşlar biz de güneş var dediler

• Şöyle 3 tane artislik amatör foto aldım

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU]

• @F@ruk gayet profesyonel çekimler olmuş, kendine haksızlık etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 9 Şubat 2011; 0:51:19 >
  • microsoft sidewinder kullanan varmı aramızda ben ayarları yapamadım tanımıyor oyun microsoft sidewinder direksiyonumu lütfen yardım lütfennnnn
  • @venom800 hocam teşekkürler, kendi çapımızda yaptık birşeyler işte Aslında böyle artislik foto paylaşımlarıda yapsak fena olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

@venom800 hocam teşekkürler, kendi çapımızda yaptık birşeyler işte Aslında böyle artislik foto paylaşımlarıda yapsak fena olmaz.

Valla yanlış hatırlamıyorsam bunun için TDU'ya özel bir konu açılmıştı, herkes çektiği fotoğrafları paylaşsın tarzında bir konuydu galiba. Daha sonraları biz online gezilerde ki çektiğimiz fotoları da tek başımıza gezerken çektiğimiz fotoları da resim için açılmış konuyu unutup ana TDU konusuna attık orası ayrı bir konu ama TDU2 için böyle bir başlık açılabilir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

40$ kaç tl yapıyor?

63.120
  • bence online bölümü açalım orda isimleri falan ekleriz. ayrıca ben bu olayı anlamadım. mesela chat e bişiler yazdıgımda kim görüyor yazdıklarımı. birine tıklayıp join diorum harita oraya gidiyoo adam yok. muhtemelrn yarış yapıyodur kendi çapında bide bu yabancılar klup kurmuşlar biz nie kurmuyoruz... yarın veyron alıyorum inş foto ve top speed videosu geliyooor
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom800

quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

@venom800 hocam teşekkürler, kendi çapımızda yaptık birşeyler işte Aslında böyle artislik foto paylaşımlarıda yapsak fena olmaz.

Valla yanlış hatırlamıyorsam bunun için TDU'ya özel bir konu açılmıştı, herkes çektiği fotoğrafları paylaşsın tarzında bir konuydu galiba. Daha sonraları biz online gezilerde ki çektiğimiz fotoları da tek başımıza gezerken çektiğimiz fotoları da resim için açılmış konuyu unutup ana TDU konusuna attık orası ayrı bir konu ama TDU2 için böyle bir başlık açılabilir bence.

Bencede güzel olur.Oyunda modifiye gibi olanaklar da olduğu için ilginç çalışmalar çıkabilir ortaya

• 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.