Şimdi Ara

Teslim Tarihi Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Kardeşimi nasipse askere teslim edecegim, ucakla gidecegimiz icin hazır indirimimde varken erkenden biletleri almak istiyorum. Sevk belgesi alma tarihi 6 Temmuz yazıyor Temmuz Celbinde gidecek. Bir gün öncesinden teslim edeceğim için biletleri 5 temmuzda almayı dusunuyorum. Sornak istedigin soru şu Sevk tarihi ayni zamanda son teslim tarihimi oluyor yoksa baska bir vakittemi teslim olacak? Yardımcı olursanız sevinirim:)




  • katılım tarihi yazar

  • Sevk tarihiniz 6 temmuz ama birliğe katılış yapmak için yol izni veriliyor. Birliğe mesafeniz, 800 km'ye kadarsa 1 gün (son katılış 8 temmuz); 800 km üstüyse 2 gün (son katılış 9 temmuz) yol izni veriliyor. Gün içinde saat 17.00ye kadar katılış yaparsınız. Yol izninizi kullanın, erken katılış yapıp fazladan 1-2 gün askerlik yapmaya değmez.

    Zaten 5 temmuzda birliğe gitmeyin, almazlar. Askerlik sevk tarihi, 6 temmuzla başlar.
  • Cevabınız icin teşekkür ederim hocam. O zaman 7 Temmuz a esnek bilet alayim ne olur ne olmaz diye. Zaten aksam 4.30 gibi teslim ederim o günde dolaşmış oluruz. Son teslimden bir gün once teslim çok rahat oluyor alışma açısından cocukta zorlanmamis olur :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.