Şimdi Ara

Çıkma teklifi ve süpriz hakkında yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
11.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevdiğim kıza çıkma teklifi edeceğim, büyük ihtimal buluşuruz öyle ederim veya tatilden geldiğinde evine hediyeyle birlikte not falan bırakırım öyle bir şeyler düşünüyorum. Ancak çok sade olmaması gerekiyor, çok abartı ışıl ışıl bir şeyde olmaması gerekiyor. 2 plan var;

1. Buluşup yüz yüze teklif edeceğim

"Benimle çıkar mısın?" dememin çok sade olacağını düşünüyorum, etkileyici ama ufak kelimeler ekleyebiliriz, çok ufakta bir süpriz ekleyebiliriz (1 tane gül benzeri)

2. Kapısına bir hediyeyle birlikte not olarak

Tatilden geldiğinde kapısına üzerinde not olan bir hediye bırakmayı düşünüyorum. Ancak bu şekilde teklif edersem hem masraf olacak hemde yüz yüze etmediğim için hakkımda yanlış düşünecek.

Siz değerli abilerin değerli fikirlerine sığınıyorum. (yalaka mod on/off)

• Seni snowor'a emanet ediyorum :)

Ama bazı kızlar vardır hediye der baska bıse demez alıştırma 1 gül yeter :d

Orijinalden alıntı: LOCOO

bence yüz yüze buluş 2.planı çok denedim başarılı olamadım yüzüne sole kız arkadaşın varsa fikir al mutlaka buluş dicek

Ama bazı kızlar vardır hediye der baska bıse demez alıştırma 1 gül yeter :d
    Arkadaşlar kıza çıkma teklifi ediyim, kabul ederse dünyalar onun zaten hele bir çıkmayı başarayım :) Bana çıkmamı sağlayacak bir şeyler söyleyin <3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darci

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yazdıklarınızı okudum çoğuna katılıyorum, katılmadığım veya bana zıt düşen bir kısımlarına cevap vermek istiyorum. Benim hediye almaktaki amacım "al sen şunu, kabul et teklifimi" değildir. Onu etkilemek veya bu teklifi sadelikten kurtaran bir hale getirmektir. Birde şu konuya değinmek istiyorum;

"Sen sanıyormusun ki, senin şu artistlik hediye alman , kapısına not bırakman, seni kabul etmesini sağlayacak. Bu gördüklerin filmlerde olur" tamam kız her hediye alıp çıkma teklifi edenin teklifini kabul etmez ama kendisinden hoşlandığımı ve ona çok değer verdiğimi biliyor.

İstesem bu ince konular üzerinde çok dururum ancak 4-5 ay gibi bir süredir bu kızdan felaket şekilde hoşlanıyorum (aşığım demeye çekiniyorum çocuksu olacak diye, anlayın) ve bir anda bütün geçmişimi, samimiyet düzeyimi, olasılıkları kafamdan çıkarıp; "evet" cevabını vereceği umuduyla o çıkma teklifini etmek istiyorum.

tamam hediye işini kapatalım, sözlü çıkma teklifi konusunda sizden yardım istiyorum. tek istediğim bir kaç ufak etkileyici kelime, tatlım canım hayatım gibi yılışık laflar değil, aşırı edebiyat içeren kro laflar da değil. ama sanırım o ikisinin arasınıda kendim bulmam gerekiyor, yinede sizin yardımlarınızı bekliyorum.

• aynen şunları söyle
    senden çok hoşlanıyorum.seni bir arkadaştan farklı görüyorum.benim için çok degerlisin.birbirimize bir şans verelim mı?
    benimle çıkar mısın sakın deme.
    Daha Fazla Göster
  • Bencede liseliler usulü benimle çıkarmısın mı diyecen?Bence bu daha çocuksu.Onu deme kabul etmezse dalga bile geçebilir.örn benimle çıkarmısın? Eee zaten dışardayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W01fMaNT3am -- 24 Haziran 2011; 9:18:05 >
    HARPTEN KAÇAN ALÇAKTIR!
  • Asigim demeyecek kadar olgun ama cikma teklifi edecek kadar cocuksun oyle mi ?

Cikma teklifinin amacini bana soyleyebilir misin ? Sizin amaciniz sevgili olmak mi yoksa beraber bir yerlere cikmak mi ?

Ince dusunmuyosun,bos dusunuyosun. Inan bana hicbir kiz boyle bir tekliften etkilenmez.

Bunlari sana, teklif etmeden,hoslandigi kizla sevgili olan birisi soyluyo. Liseli isen karismiyorum ne yaparsan yap,ama liseli degilsen unut su teklif olayini.

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Asigim demeyecek kadar olgun ama cikma teklifi edecek kadar cocuksun oyle mi ?

Cikma teklifinin amacini bana soyleyebilir misin ? Sizin amaciniz sevgili olmak mi yoksa beraber bir yerlere cikmak mi ?

Ince dusunmuyosun,bos dusunuyosun. Inan bana hicbir kiz boyle bir tekliften etkilenmez.

Bunlari sana, teklif etmeden,hoslandigi kizla sevgili olan birisi soyluyo. Liseli isen karismiyorum ne yaparsan yap,ama liseli degilsen unut su teklif olayini.
    "Sevgilim olup sonsuza kadar birbirimize ait olmayı kabul eder misin?" ideal.
  • Ben burda aşığım dersem "aha liseli detected" "adam ılık beyler" gibi tepkiler gelmeye başlayacak, o yüzden hoşlanıyorum diyerek ifade ediyorum. Olgunlukla alakası yok burdaki ifademin. Çıkma teklifini merdivenden çıkmak için demiyorum, günümüzde çoğu teklif o şekilde yapılıyor. Artık bu teklife "gönülleri birleştirme" falan mı denir bilemiyorum, amacım sevgili olmak. Ayrıca ben ince düşünüyorum demedim, istersem ince düşünebilirim ancak artık teklif etmek istiyorum dedim.

Gerekli yardımı aldım, yardım eden herkese teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Asigim demeyecek kadar olgun ama cikma teklifi edecek kadar cocuksun oyle mi ?

• Birşeyi duzelticem çok gözüme battı Moruk .
    Supriz degil Sürpriz

quote:

Orijinalden alıntı: VitoScalatte

Birşeyi duzelticem çok gözüme battı Moruk .
    Supriz degil Sürpriz

Yasin ilerleyince anlayacaksin ne demek istedigimi,aslinda bir kafeye,yemege,sinemaya gitmenin cikmak oldugunu. Sevgililigin ayri bir sey oldugunu buyuyunce anlayacaksin.

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Liseliysen istedigini yapabilirsin demistim,istedigini yap. Git ve benimle cikar misin de kiza ;)

Yasin ilerleyince anlayacaksin ne demek istedigimi,aslinda bir kafeye,yemege,sinemaya gitmenin cikmak oldugunu. Sevgililigin ayri bir sey oldugunu buyuyunce anlayacaksin.
    Abi tamam liseliyim diyede git istediğini de demek saçma oluyor. Sonuçta oyun değil, seksek oynayıp saçlarımızı çekiştirmiyoruz bu yaşta.

Orijinalden alıntı: Magallanes

Abi tamam liseliyim diyede git istediğini de demek saçma oluyor. Sonuçta oyun değil, seksek oynayıp saçlarımızı çekiştirmiyoruz bu yaşta.

Alıntıları Göster
    dostum bence yap. hiçbirşey yapmamaktansa hata yapmak daha iyidir. bunu kabul etmezse, ki %99 ihtimal veriyorum, biraz eziklik dönemi yaşarsın ondan sonra koyver moduna bağlarsın.

ama ne kazanıcam dersen??? tabi ki tecrübe

• Hadi DH hediyelerinizi alın götürüp restorantlar da yemek yedirin bizim kızların hiç biyerleri kalkmamıştı biraz daha kalkmasın.

Orijinalden alıntı: Bayraktar.

Hadi DH hediyelerinizi alın götürüp restorantlar da yemek yedirin bizim kızların hiç biyerleri kalkmamıştı biraz daha kalkmasın.
    Sana karşı olan duygularımın arkadaşça olduğuna emin değilim diyebilirsin. Zaten herşey yolundaysa birşeylerin olacağından ikinizde eminseniz sorun yok :) Böyle mesaj yada telefonda iyice işini garantiye al hadi buluşalım sana bir sürprizim var de sevine sevine gelirse zaten sende acaba red mi edilirim korkusunu aşmış olursun :) dereyi görmeden paçayı sıvama birde yaş tahtaya basma tamamdır. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun mutlu olursunuz umarıım:)

Orijinalden alıntı: -öglena-
    dostum bence yap. hiçbirşey yapmamaktansa hata yapmak daha iyidir. bunu kabul etmezse, ki %99 ihtimal veriyorum, biraz eziklik dönemi yaşarsın ondan sonra koyver moduna bağlarsın.

ama ne kazanıcam dersen??? tabi ki tecrübe

Ne olacak ustat bu genclerin hali :) tecrube falan derken kizi kaciracak elinden. Oysa 1-2 taktikle isi baglayabilir,teklif etmesine gerek bile kalmaz

Orijinalden alıntı: Av.Asilkan

Sana karşı olan duygularımın arkadaşça olduğuna emin değilim diyebilirsin. Zaten herşey yolundaysa birşeylerin olacağından ikinizde eminseniz sorun yok :) Böyle mesaj yada telefonda iyice işini garantiye al hadi buluşalım sana bir sürprizim var de sevine sevine gelirse zaten sende acaba red mi edilirim korkusunu aşmış olursun :) dereyi görmeden paçayı sıvama birde yaş tahtaya basma tamamdır. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun mutlu olursunuz umarıım:)

Alıntıları Göster
    Dostum sakın ola "benimle çıkar mısın" gibi saçma sapan bir kalıp kullanma. "Sevgilim olur musun" diyebilirsin bence. Böyle bir kullanımdan hoşlanan birçok kız gördüm. Bunun yerine başka alternatifler de kullanabilirsin ama o "çıkma" kelimesini kesinlikle kullanma.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.