|
Merhaba arkadaşlar ocak 2026 da tecilim bitiyor, tekrar bi süre daha tecil ettirme şansım var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Merhaba arkadaşlar ocak 2026 da tecilim bitiyor, tekrar bi süre daha tecil ettirme şansım var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yaş 26 hocam lisans bitti ocak 2024 te. Durum böyleyken ekstra tecil hakkım var mı ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seaside.1234 -- 28 Nisan 2025; 19:2:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 28 Nisan 2025; 19:4:47 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Tamamdır tesekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Aralık değil hocam 30 ocak 2026 yazıyor , mesela yazın değil de seneye ikinci dönem için yüksek lisansa başlasam yine ertelenir mi askerlik ? Bu sene şubatta başlamış dönem. Yani 30 ocakla şubatta ki başlayacağı tarih arasını soruyorum sıkıntı olur mu ki o kısım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Abi açıkçası şuan gitmek istemiyorum mümkün olduğu kadar da uzatmak istiyorum bu mümkün mü yüksek lisans dışı?. diplomayı ocak 24te aldım ama hâla işsizim. İş bulunca bedelli yapmak istiyorum 6 ay veya yedek subaylıktan ziyade çünkü en az 6 ay daha kaybedersem daha da zorlaşacak iş bulma sürecim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seaside.1234 -- 29 Nisan 2025; 14:32:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 29 Nisan 2025; 14:50:12 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Abi yok şuan gitmek istemiyorum zaten iş yerleri mühendislerin 1 ay bedelliye gitmesine okey diyor genelde benim bildiğim kadarıyla . Doğru anladıysam benim şuan 2027 ocak ayına kadar askere gitmeme hakkım var değil mi ama 2026 kasım- aralık gibi bedelli / 6 ay / yedek subay olarak başvurmak zorundayım ? Kusura bakma pek anlamıyorum bu askerlik işinden falan son 3-5 gündür aklıma takıldı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Hocam merhaba 2026 yılı içinde kpss gibi ösym sınavlarına girmemde bi engel var mıdır bi bilgin var mı? Ocak 2026 da bitiyordu benim tecil önceki mesajlarda söylemiştim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|