Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (849. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: orhan528 , skymoonraider , earthfrost
3 Kayıtlı Üye ve 16 Misafir (1 Mobil) - 18 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53.791
Cevap
1.389
Favori
3.577.574
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 847848849850851
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de oradan bakmayı düşünüyorum hocam. Amazon'a not bıraktım. 7 gün sepette tutun dediler. Akıbetini bekleyeceğim öncelikle. Oluksuz modelde kargo ve paketleme farkı yokken oluklu modelde ürün fiyatından daha fazla olması çok ilginç. Ağırlık , paket farkı olabilir diyorlar. Alakası yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Wyatt_ _ kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Sert bir dokusu var, plastik de denemez ama Amazon ya da diğer satıcıların sitelerinde 3 katmandan oluşan bir malzeme olduğu yazıyor. Görsel olarak araca uygun ve hiç sırıtmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Evet hocam Prime üyesiyim, ona rağmen böyle.

Sorun ne anlayamadım; tekrar ekledim sepete.

Kargo ücreti çıkmaması lazım:

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 7 Ekim 2023; 15:58:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Adabeyi A kullanıcısına yanıt
    Evet hocam doğru Max 11kW MY
    Sorun olacağını sanmıyorum aslında ama bu istasyona bağlasam bir zarar olur mu diye de aklımdan geçti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • afigen kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Hocam

• rz line paspas ve bagaj havuzu aldım

kesinlikle parasını son kuruşuna kadar hak ediyor.

fazla para vermeye gerek yok

• tanriseven T kullanıcısına yanıt

Diğer iki modeli de kontrol edebilir misiniz hocam ? Sizde farklı çıkıyorsa bu paylaştığınız görseli Amazon'a mail atarak ileteyim.

3 model var, Siyah1 olan için sizin paylaştığınız gibi görünüyor evet. Prime Ücretsiz diyor. Haklısınız. Ben oluklu modellere baktığım için farklı görünüyormuş. Siyah olarak belirtilen model de şu şekil görünüyor "öde" dediğimizde.

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Paspas iyi hocam da bagaj havuzu dandik bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LORS paspas diye bir firmadan aldım ön arka frunk ve trunk için gayet şık tok bir ürün kaliteli duruyor

• araçda web browser da varmış yeni keşfettim . uygulama indirilebiliyor . sabahları bazem araba inde beklerken dev ekrandan ipad gibi açıp haberlerimi okuyorum rahat rahat

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

3 model var, Siyah1 olan için sizin paylaştığınız gibi görünüyor evet. Prime Ücretsiz diyor. Haklısınız. Ben oluklu modellere baktığım için farklı görünüyormuş. Siyah olarak belirtilen model de şu şekil görünüyor "öde" dediğimizde.

Haklısınız; o modelde ücret çıkıyor.

Ben düz modeli aldım; yok gibi duruyor.

Kesinlikle tavsiye ederim…

Amazon prime üyesi iseniz kargo alınmıyor ancak Amazon satıcı değilse kargo ücreti çıkabilir

• Üç modelin de satıcısı aynı hocam. Modeller arasında farklı bir ücretlendirme durumu var ilginç bir şekilde. Siyah1'de Prime Ücretsiz teslimat, Siyah ve Kenarları Yeşil Siyah için üründen fazla teslimat çıkıyor.

• vanquash V kullanıcısına yanıt
    Dolar nasıl artmadı hocam? Nereden alıyorsunuz doları? Söyleyin de biz de oradan alalım.

• Teslaya geçen hafta cuma günü mail atmıştık indirimli araç için. Envanter kısmından sipariş oluşturabilirsiniz diye mail gelmişti. Bugün tekrar satış temsilcisi mail attı. Tesla siparişiniz konusunda yardımcı olabiliriz diyerek. Cevap olarak Ufak zam ile ötv üst dilime sokmaları sebebiyle 2024 Tesla Y bekleyeceğimi belirttim :) Zaten %60 oldu hiç değilse yeni kasa alırız. İndirimli kampanyalı araç var ise ilgilenirim diye belirttim bakalım.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Hocam 7 gün sepette kalınca ne olacak ki neden öyle dedi Amazon ?

• avkatbey A kullanıcısına yanıt
    Ya yok hocam bilerek kasıtlı yapılan yorumlar bunlar kaale almayın. Buraya gelip ileri geri atıp tutuyorlar sonra gidiyorlar. Boş muhabbetler.

• bkerem kullanıcısına yanıt

Mavi adaptörün takılacağı soket hangi avm de mevcut ve kullanım ücreti nedir bu prizlerin?

• Marksman84 M kullanıcısına yanıt

İyi de makyaj için 1 yıl beklenir mi güzel soru. 2024 Eylül Ekim gibi gelir makyaj ve adı üstünde makyaj büyük değişiklik beklenmiyor.

• 
Sayfa: önceki 847848849850851
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.