Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (850. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: snomask , GoldPunch , cmkrcn
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 16 Misafir (4 Mobil) - 14 Masaüstü5 Mobil
5 sn
53.795
Cevap
1.389
Favori
3.577.900
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 848849850851852
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eve tesla wall connector kurduracağım bu hafta, ama memlekete falan gidince kullanmak için bir de mavi kablo almak istiyorum. Bunların orijinali çakması falan var mı?

Varsa orijinali için bir link atar mısınız rica etsem?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KUTTA44 kullanıcısına yanıt

Otomobil sektörünün iphone’u oldu Tesla. Şase yapısı ve üretim şekli de öncülük konusunda lider. Performans ve sağlamlığa hiç girmiyorum. 40 küsür yaşındayım yıllardır mevcut otomobil firmaları aynı araçları üç beş görsel değiştirip yenilik yapmadan para kazanıyorlardı. Devir değişiyor iyiki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

Mavi adaptörün takılacağı soket hangi avm de mevcut ve kullanım ücreti nedir bu prizlerin?

Arkadaş normal AC şarj kablosunu kastetmiş.

Mavi adaptör değil.

• -YağmurAdam- - kullanıcısına yanıt

O kadar uzun ise 2. El bakardım .Şu an yığılma var 2.elde illa ki düşük fiyat çıkar.

Bir sene sonra eylül-ekim’de dolar 42-43 civarı olduğunda makyajlı kasa bekleyen arkadaşlar 4.5₺’ye alırlar artık.

• altugbank kullanıcısına yanıt
    Elindeki araç usd/faizdeki miktarda ona göre değerlencektir. Mantığınız yanlış.

• nurullahkrks N kullanıcısına yanıt
    Aracın fiyatı 1.8den 2.8’e çıktı diye dünya kadar tatava yapıldı burada. Seneye fiyatlar 4.5-5 arası olunca burada neler yazılacak az çok hayal ediyorum :) Özellikle makyajı bekleyen arkadaşların serzenişlerini okuyor olacağız.

• _Wyatt_ _ kullanıcısına yanıt

Sanırım kargo ve paketleme ücreti ile ilgili bir düzeltme olabilir diye söyledi. Belki gönderici mi talep etmez, bilemiyorum hocam sistemlerini.

Aracın fiyatının artması ve ulaşılabilirlikten çıkması kullanıcılar için avantaj değil. Oturup her gün bugün teslama zam geldi diyemi bakıyor kullanıcıları garip :) Zaten satamıyoruz ne servisi diyip çekilirse görürsünüz durumu :) Tek arabada tesla değil.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şu an liste fiyatından almak pek mantıklı değil artık 2. eller liste fiyatından 100-150 k aşağısına bulunabiliyor. Yavaştan envanterde de araç birikmeye başladı orada da indirim söz konusu olur önümüzdeki günlerde. Tabii 2600 aşağısına düşeceğini sanmam malum %60 ötv sınırı. 30 eylülde kampanyalı fiyattan 2395 e quicksilver 20" long range teslim aldığım aracımı geçtiğimiz cuma 2810 dan sattım benim için iyi bir ticaret oldu. Tesla önümüzdeki günlerde yine böyle bir fırsat sunacaktır ki zaten 2024 başında makyajlı kasa bekleniyor hw4 ile birlikte. Ayrıca yapılan fiyat güncellemesinde 2 çekerli modele indirim uygulamaları 2 çekere yönlendireceklerini gösteriyor. Bakalım ilerki dönemde neler bekliyor bizi. Şu an bile baz model envanterde mevcut. Özellikle performans modelin 2. eli zorda olacak gibi baya bir araç birikmiş stokta satılmıyor da.

2.eli aşırı durgun satış yok.

şu an sıfır araç almak mantıksız,

2.elde liste fiyatının 150-200bin altına araç bulunabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barısarses -- 7 Ekim 2023; 22:12:30 >
    Ne ulaşılabilirliği hocam. 2020’de 500 bin ₺’ye satılan arabalara bu sene 3.5milyon ₺’ye kuyruk vardı. 2020’de 500’lük arabalar 3.5 olacak deselerdi ne derdiniz? Millet 200-300₺ sakal veriyordu bayilere alabilmek için. Tesla kurdan dolayı 4.5₺ olunca ulaşılabilir olmayacak mı yani? Enflasyon dan haberiniz var değil mi? Gene satılacak sadece tesla değil her marka için diyorum bunu.

atladığınız kısım teslanın arz sıkıntısının olmaması audi bmw mercedes gibi araçların 1 yılda getirdiği aracın belki 100 katını getirebilecek potansiyelde ve bu 2. elini gerçekten derin etkiliyor önümüzdeki günlerde bunu daha iyi anlayacağız %60 dilimde talepler çok düştü

• İyi Akşamlar
    Tesla’nın araçla verdiği mavi type 2 şarj kablosunun kısa 2m olanını arıyorum, bilgisi olan yazabilirmi lütfen

• kutii361 K kullanıcısına yanıt
    Düşsün hocam benim için sıkıntı yok. Ben al satçı değilim. Ben biniciyim. Aldım biniyorum ve inanılmaz memnunum. Alacak olan arkadaşlara da tavsiye ederim. Makyajlı kasası çıkarsa da beğenirsem gerek görürsem eğer elimdekini satarım makyajlısını alır geçerim. Benim için sıkıntı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altugbank -- 7 Ekim 2023; 22:24:50 >
    22kw olan istasyonlar kendi kablonuzu kullanıyorsunuz bu kablo 5m 4kg civarında kullanışı pratik değil ağır kısa olanını 2m kadar arıyorum konut otoparkında kullanacağım

20-22kw AC istasyonların hepsinde kullanırsınız

• tunatek kullanıcısına yanıt

Dh foruma da ekrandan girelim 😊

Ben 3012 k olan araci 2867tl ye aldım indirimli kampanyali olarak.. beyaz harici hepsinde indirim vardi bilginiz olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 848849850851852
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.