mail mi attınız acaba? envanterde bir indirim mevcut değil |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (851. sayfa)

-
-
Benim aldığımda envanter listesi yoktu özel olarak aradılar indirim teklif ettiler. Renk farkı kadar indirim veriyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orchidem -- 7 Ekim 2023; 22:54:58 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o paraya daha iyisi olmaz zaten.
bence yeterki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eldeki araç ne olursa olsun 0km ile farkı kapatamıyor. Modeli de eskidiği için makas açmaya devam ediyor. Ayrıca parayı başka bir yerde değerlendirebilmek için ya araç ihtiyacınız olmamalı ya da başka aracınız daha olmalı. Bu da evdeki hesap çarşıya uymaz, araç yatırım aracı değildir tümcesini teyit etmektedir. Saygılar :-)
2mt lik type 2 kablo hiç görmedim. 3mt olan var amazon.com.tr de. alternatif olarak bir elektrikçiye kestirebilirsiniz orjinal kabloyu ama o kabloya yazık olur. Tesla'dan çıkan Type 2 kablo "Type 2" konnektöri icad edip adını veren firmanın ürünü "Mennekes" ;)
-
Elektrikçinin yapacağı bir iş değil gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Togg en az iki sene alınmaz mevcut hatalar giderilmeden kasa makyajlanma dan üretim kapasitesi artması ve oturması lazım ayrıca arabada akıllı özellik namına bir şey de yok güya akıllı araç yersen
-
yok hocam yapar da uğraşacak elektrikçi bulmak zor. ama dediğim gibi yazık o kabloya.
daha hafif olan amazondaki 3mt lik kablo da arkadaşın işini görür. ama şahsen denemedim, iyimidir kötümüdür bilemem.
-
Birkaç aydır ülkeye giren aracın ikinci el piyasası olmaz zaten. 2-3 ay önce dolar bazında belki 15-20 bin dolar ucuza aldılar şimdi kar etme peşindeler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vires -- 7 Ekim 2023; 23:40:22 >
Ses direksiyondan geliyor gibi full rejen esnasında. Hani eski arabalarda direksiyonu tam sağa veya sola çevirince tam bilmiyorum ama kayış sesi gibi hafif bi GIJLAMA sesi gibi bir ses
Araç fiyatları da ses desibeli gibi. Belli bir fiyatı aştıktan sonraki artış rakamla az görünse de etkisi daha büyük oluyor.
Hazır araçlara baktım , 2900 altında araç yok. Eylül satışı gibi mükemmel bir satış başarısı , mevcut fiyatlarla olmaz ama şu olacaktır eminin , arkadan itiş 2,1m fiyatla dağıtıldığında rekorunu tazelemesi çok olası.
Herkese çok teşekkür ederim sorunu çözdüm durduk yere şarj gitme olayı bende şu şekilde çözüldü
Araç güncelleme yapmaya çalışıyor ancak Wi-Fi koptu için güncellememiş ve o şekilde sürekli zannediyorum ki güncelleme yapmaya çalışıyor bundan dolayı da uyanıyordu güncelleme yaptıktan sonra sorun çözüldü
Bu arada yeri değil ama bilinse bilinse burada bilinir diye soruyorum
İx3 tecrübeden oldu mu nasıl bir arabadır? 20 ve 30 olanı
20’si kaplumbağadan hallicedir :) 30’u bi nebze daha iyidir.
Günaydın Sağolun cevap için mennekes Tesla’nın verdiği mavi kablo 5m ancak 4m de var, Type2 2m bir İngiliz firmasında buldum gümrükte sorun olacağından ısmarlamadım
-
Malzeme kalitesi nasıl tesla fiyatına değer mi yoksa tesla varken hiç değmez mi ikinci elde 3 milyonu geçmeyecek şekilde bir adet düşüncemiz var da
çok dolu arabalar çünkü aklımızı çeldi
Selamlar, En son dusuneceginiz arac olsun. ix1 bile onun yaninda cok daha mantikli su an. Tesla varken onlara hayatta bakmazdim.
Gönderdiğiniz resimde en alttaki trifaze adaptörü bize verilen Mobile Connector ile kullanamazsınız (Kılavuz: https://www.tesla.com/sites/default/files/pdfs/charging_docs/gen_2_umc/Gen2_Mobile_Connector_en_EU.pdf)
Ancak Mavi Adaptör ile Wall Connector'e yakın bir değerde doldurursunuz, ben öyle yapıyorum ve memnunum.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156840481
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X