< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (847. sayfa)

-
-
Standart Model Y gayet iyi indirim gelmiş ayrıca :) Kasım teslimatlı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kış lastiği araştıran oldu mu arkadaşlar. 19 inch LR. Istanbul da gerekir mi acaba.
Beyler geliştirilmiş oto pilot olan aracta ulkemizde gecerli suan aktif kullanilabilen bir ozellik var mi? Aracima ekletmeye deger mi sonradan ekleme yaptiracagim tanıtımdaki ozellikler geliyorsa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gunaydin,
Bence evet. İstanbul’da yollarin cogunlugu camur zaten. Ki bazen kis lastigide olsa duzgun tutmuyor. Yinede belli oranda yagan yagmur, kar ve dusuk hava sicakliklarinda bence gerekli. Cunku bazen oyle anlar geliyor ki hayat kurtariyor. Bu arac ne kadar 4 ceker olsada dogasi arkadan itisli. Yani 4 cekere gececegi zamanlar on bolume butun torku verebiliyor. Kis aylarinda kontrolu daha zor olacaktir. Ben riske etmeyip kislik set almaktan yanayim. Pirelli olabilir. Aslinda Otomol kislik jant- lastik setlerinden getirecegini soylemisti. Bir soralim bakalim. Hatta 20 kullanlara 19 alin diye onermistim. Hic olmazsa biraz daha konforlu olur. Hem menzilden de kazanilir. Kisin bizim icin en onemli sey menzil ve konfor. Elinde 19 olanlar icin sikinti yok zaten. Guzel bir lastik almalari yeterli. Michelin, Pirelli , Conti. Hepsi mutlu edecektir. Tesla genellikle Pirelli ile calisiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 7 Ekim 2023; 8:11:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam performans olanlar için kışlık set ne düşünüyorsunuz? 21’e devam mı yoksa 20’lik sete düşürsek sorun olur mu?
Gunaydin, Bu guzel bir soru. Performans daha guclu. O lastiklerin tutunma kabiliyeti artiyor. Yani 21ler ile gelmesinin bir sebebi var. Bence onlarla devam etmek mantikli. Sadece sunu bilmek lazim. 20lik set sizin araclara uyuyor mu? Bunu bilmiyorum. Eger oyle bir durum varsa servisten 20 alipta gecilebilir. Hem biraz konfor artar hem de menzil. Yani iyi karar vermek gerek. 21 jant lastigin bakimi 20lere gore daha zor. Ancak yol tutusu tabii ki daha basarili. Tahminim bu ay sonu veya Kasim basi servise hem lastik hem de setler gelecektir. Pazartesi bir arayip sorarim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kauçuk Paspas olarak memnun kaldığınız bir model mevcut mudur? Amazon'dan paylaşılan Gafat'ı sipariş etmek istedim ama öde kısmına geçtiğimizde vergiler ve teslimatla rakam ₺11k e yaklaşıyor. Ben mi çözemedim acaba, herkese mi böyle bir maliyetle görünüyor gönderisi?
Gunaydin, 11e paspas mi varmis?
Ben valla araca binenlerin ayakkabilari cikartirdim.
Teşekkürler 🙏
-
Bende de aynı şekilde. Uygun fiyatlı, kaliteli ve koku yapmayan paspas önerisi olan varmı?
-
Ben bunu aldım evet biraz ince ama araca uyuyor çok kaliteli bişey beklemeyin ancak fiyat performans ürünü 11k vermekten iyidir bence
Ben de bunu aldım ama memnun değilim. İnanılmaz toz tutuyor ve gösteriyor. Aracı iç görüntüsü de Doblo'ya döndü.
Bunları ekstrem ortamlar için bir köşede tutup lastik yerine halı paspas alacağım.
-
Otopilotta hız ayarını sağdaki kaydırma düğmesi ile düşürebiliyorsunuz, ama tabeladan azami sürat olarak algıladığı değerin üzerine çıkaramıyorsunuz. Eğer gaza basarak artırmaya çalışırsanız kısa süre sonra kırmızı bir uyarı ile otomatik pilottan çıkarıyor. Park konumuna alıp yolculuğa tekrar başlamanız gerekiyor.
Aslında onunla uğraşmadan otopilota aldığınızda azami hızın ne olacağını seçebiliyorsunuz: Ya mevcut hızınızı ya da o yolun azami hızını alabiliyor.
Adaptif hız kontrolünde ise azami hızın üzerine sağdaki kaydırma düğmesi ile çıkabiliyorsunuz.
-
Ekrandaki araç görüntüsünün altında dinlediğiniz radyo veya spotify bilgisini gösteren bir panel bar var. Sağa bir kez kaydırınca yol bilgisayarı, bir kez daha kaydırınca da lastik basınç bilgisini veriyor. Sehven aşağı kaydırdığınızda ise kayboluyor ve sağ tarafa geçiyor...
Bir süre aradım dol tarafa geri nasıl getireceğimi: Altta müzik ikonuna dönüşüyormuş, basınca geri geliyor. Kaybedip arayan varsa bu bilgi burada dursun.
-
-
Youtube’da ülkemizde kullanan kişilerin videoları, yorumları var. İzlediğim kadarıyla gelişmiş otopilot özelliği için para vermeye hiç gerek yok. Sadece sinyal verince sinyal verdiğiniz tarafa dönüyor o kadar. Summon özelliği güzel ama o ayrı satılsa alınırmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vires -- 7 Ekim 2023; 11:56:41 >
Boşta gibi gitmiyor ama rejenetif fren baya düşüyor arabayı durdurmadığı için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X