Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (845. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 21 Misafir (7 Mobil) - 18 Masaüstü9 Mobil
5 sn
53.614
Cevap
1.387
Favori
3.560.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 843844845846847
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesla stokları eritti zamı yaptı. Demek ki artık yeni kasa yada makyajlı için fiyatlar zamlandırıldı. Ben olsam şu an araç almam makyajı beklerim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pendergast kullanıcısına yanıt

haklısınız ben yanlış atmışım. gereksiz mesajları siliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balcis -- 6 Ekim 2023; 19:34:6 >
    Arkadan itiş standart range

• Radiologist R kullanıcısına yanıt
    Aracın navigasyonundan bahsediyorsanız sesli komuttan ‘navigasyon uydu modunu aç’ dediğinizde harita uydu moduna geçiyor ama çook zum yapınca harita moduna dönüyor

• dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt

Nereden alındığını çözmeye çalışıyoruz TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

MYLR'de WLTP 565 km için 19 inç jantlı LR'in bataryasının %100 şarj edilmesi gerekiyor. Tesla, MYLR araçlarda lityum-ion batarya kullanıyor. Uzun yol dışında batarya sağlığı için aracı %20-80 arasında kullanmanızı öneriyor. Dolayısıyla pratikte şehir içinde kapasitenin %60'ını kullanıyorsunuz.

RWD modellerde menzil 19 inç jantta 455 km. Ancak yeni tip LFP (lityum-demir-fosfat) batarya olduğu için çok uzun ömürlü, ısınma sorunu düşük ve günlük kullanımda %10-100 arası kullanım zarar vermiyor.

Lityum ion daha ucuz ve daha verimli, LFP ise daha güvenli ve uzun ömürlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gukidoki -- 6 Ekim 2023; 21:12:37 >
  • 8 Eylül itibariyle lr mavi 19 inç siparişi olup vin atanan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son iki zamdan sonra Tesla’dan soğudum resmen. Mercedes daha ucuza SUV satıyor. 6 ayda iki katına geldi Tesla fiyatları. Ama satayım desen alıcı yok ikinci el Model Y dolu. Dünyanın her yerinde indirime giren modele bizde zam yaptılar. Artık yeni kasasına garanti bakılan, daha ucuza Model 3’ün gelmesiyle iyice eski görünecek bir arabaya para bağlayıp nikahlanmaktansa servis ağı geniş, daha az sorunlu bir markanın elektriklisine mis gibi kampanyadan girerim kafam rahat eder. Tesla güzel başladı ama artık hiçbir cazibesi kalmadı.

• aynen. my'leri 1m tl'ye zor satarız artık.

(anlayamayacaklara peşinen söylüyeyim, ironidir.)
  • Adabeyi A kullanıcısına yanıt
    grubun adını değiştirelim model y kullananlar yerine , model y kullanmakdan vazgeçenler ya da model y kötüleyenler grubu yapalım. insanlar arabayı almış , anın keyfini çıkartıyor . bazıları da yok şöyle yok böyle fikirlerini kendilerine saklıyacağına , arabayı kullananların şevkini kırmak istermiş gibi davranıyorlar .

• pc-se7en kullanıcısına yanıt
    Biraz da Performans degerlerinin hatrina satış rakamları yuksek diye düşünüyorum. Üstüne bir de marka etiketi hala revaçta.. 2022 cla 200 kirmizi renk aracimi dikkat cekiyor sanırdım ama Tesla Y pf aracimin suan ondan 3 4 kat daha fazla dikkat çektiğini farkettim kullandıkça... bu da araca olan ilginin hâlâ devam ettigini gösteriyor şahsi fikrimce...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orchidem -- 6 Ekim 2023; 23:5:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pc-se7en kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Mercedes’in daha ucuz dediğiniz suv’ları eqa eqb Tesla ile aynı sınıf değiller. Tesla ile aynı sınıf Eqc o da 3.80₺ civarı. İkinci olarak 6 ayda iki katı olmadı. Nisanda 1.9 olan araba şuanda 3₺. Tesla nası zamlandıysa diğer araçlar da aynı oranda zamlandı. Satayım desen alıcı yok diyosunuz şuan ikinci el sadece tesla nezdinde değil her markada durdu. Burası Tesla Model Y kullananlar kulübü. Ben araçtan gayet memnunum ve cazibesini kaybettiğine inanmıyorum. Başka marka konusunda size bol şanslar diliyorum.

• tunatek kullanıcısına yanıt
    Cidden muhtemel servis sıkıntıları dışında neredeyse hiç bi problemi olmayan bi durumda bu kadar kötüleme bana pek mantıklı gelmiyor. Hele ki bi sene teslanın resmi hiçbir desteği yokken 3milyon olan araçlar bugün 2.600lere satılırken. Çeki demiri ekran problemi yaşayan dostlara lafım yok onların ki cidden can sıkıcı bir durum umarım onların sorunuda hızlıca kolaylıkla çözülür. Kendi adıma şu anda benim en canımı sıkan durum togg a karşı haksız bi rekabet sağlamak için yaratılan ötv ve mtv durumu. Bu arada üretildiği almanyada ynı araç 1.600m tl iken bizde zamlı haliyle 1.385m tl vergisiz satılıyor

• 
Sayfa: önceki 843844845846847
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.