Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (843. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: szm428
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
53.599
Cevap
1.387
Favori
3.558.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
81. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 841842843844845
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zaten çok satıyorum mantığıyla yapılmış zamlar görüyoruz maalesef. Bunun tek açıklaması budur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • altugbank kullanıcısına yanıt

Ariyorum da acmiyorlar ki... biz de stokta arac yok, kabul edilmeyen araclari basvuru sirasina gore veremiyorlar, sistemleri uygun degil, becerileri yeterli degil falan diye dusunurken... bayagi bayagi stokta arac varmis, sirayi da biliyorlarmis, %60'a cikarmayi bekliyorlarmis otv'yi. Stoktan urunleri cekip zam yapip sonra da urunu pazara vermenin bir adi var saniyorum ticaret kanununda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araçlar yandı beyler.

• Tesla kerizlemecesine dönmüş iyice. Satış öncesi ayrı rezalet, satış sonrası ayrı. Şimdi bir de fiyat rezaleti çıktı. Burada sırf stokçuluk yapmıyor, istediğimiz gibi sipariş verip araba alıyoruz diye kendini yırtanlar vardı. Alın size Tesla.

Biri de "halen uygun bence" demiş. Sen sabır ver ya rabbim. Model Y alıyorsun, EQE falan değil.

• jay jay justified kullanıcısına yanıt
    2400 e eqa suv elektrikli satışa açmış açmış Mercedes,ısı pompalı .İşler çok değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan04 -- 6 Ekim 2023; 12:6:15 >
  • Kuiksilvır K kullanıcısına yanıt

Hocam, benim araçta da durduk yere 1 gecede %10 gitmişti ve ertesi sabah kameralar doğru düzgün çalışmıyordu (otopilot, sinyal verilince açılan görüntü dahil fakat servis --> kamera önizlemesinden açınca düzgün görüntü veriyordu) araç içi ekran da iyice yavaşlamıştı. Wifi 'a bağlanması bile zorlukla oldu. 2023.32.6 yazılım güncellemesini zorlukla kurdum ve sonrasında sorunlar çözüldü. Şarj da gitmiyor artık günde %1 seviyesinin de altında şu an. Ama günlük tekrarlayan %10 'luk düşüşler sorun göstergesi olabilir. O durumda yabancı forumlardan okuduğum üzere RCM denilen beyninin değişmesi gerekebiliyormuş.

Bu durum başka kimsenin başına gelmedi mi bilmiyorum ama, eğer aynı sorunu yaşayanlar varsa fikir alışverişi yapmamız sağlıklı olur düşüncesindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flerokin -- 6 Ekim 2023; 12:7:27 >
  • altugbank kullanıcısına yanıt

₺2395 e Quicksilver vermediler hocam. %60'lık dilime girende boya farkı almadılar. ₺2600 dolaylarına vermiş oldular yine %60 ödeterek.

• darkshina D kullanıcısına yanıt

İstanbul'daysanız Akasya'ya uğrayarak şansınızı deneseniz mi acaba. Acayip sıkıcı bir durum oluşmuş gerçekten sizin adınıza. Araç atanması ile sizin onaylamanız arasında zaman geçmedi değil mi? Bunu da bahane yapamayacaklardır.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Tanıdık artık Tesla'yı :-)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tesla model y siparişi verip aracınızı bekliyorsanız, ya da sipariş verme aşamasındaysanız. ne zaman gelir kasko fiyatı ne olur, acil durumlarda ne yapmak gerekir vb durumlar için telegram kanalımıza gelebilirsiniz. Kullanıcı adımız :teslamodelykullanicilari Telegramda arama kısmına Tesla Türkiye de yazarsanız grubu bulabilirsiniz. 4770 üye sayısını geçtik. Grubu bulamayan mesaj yoluyla benden link isteyebilir.

• darkshina D kullanıcısına yanıt
    Hayirlisi olsun. Abdde indirim burada euro ayni kaldigi halde bindirim yaptilar.
    Ben de son zamdan sonra. rotayı mercedese kırdım. Nasıl olsa 5 sene sonra her yer elektrikli olacak. Bari son kez yildiza binelim. 2.700-2800e çıkınca artık orada D segment araçlar da var. Mercedes onlineda çok alternatif var an itibariyle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar en çok satılan model/donanım kaçla başladı satışa ve şu an kaç oldu acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt

hocam paylaştığınız video'nun pek bir geçerliliği yok zira 1 sene önceki modeller ile kıyaslama yapıyor (ki ona rağmen Tesla performansın tozunu yutuyor eleman :) )

bugünkü 2023 model 585 beygirlik Kia EV6 (modelin en üst sınıf konfigürasyonu) ile 2023 model Tesla performansı kapıştırsanız bile tesla yarışı alır. ama bu kıyaslamanın da bir anlamı yok kia ev6 fiyatı 3.800.000 tesla model y perf 2.800.000. arada 1.000.000 fark varken önünüze KIA mı Tesla mı diye koysalar ben yine Tesla perf derdim. Elbette ki zevk meselesi farklı bir tercihiniz varsa saygı duyarım.

Tesla'nın avukatı değilim ama Ionic 5, EV6 falan Tesla ile kıyaslanacak sınıfta arabalar değil.

Bunlar benim şahsi görüşüm değil bilimsel ve finansal gerçekler... Bugün için benzer fiyat mertebesinde, Türkiye'de alabileceğiniz en "performanslı ve verimli" elektrikli araç Tesla Model Y dir. Önümüzdeki sene itibariyle elbette bir çok şey değişecek, yeni model ve teknolojiye sahip çinli markalar vs piyasaya girdiğinde durum değişecektir ama bugünkü durum bu...

saygılar

• karakuar K kullanıcısına yanıt

EQE ₺4.335K den başlıyor. Arada çok fazla fiyat farkı var.

• Arkadaşlar gece fiyat teklifi gelmiş görmemişim. Şimdide fiyat 2.6 geçtiği için sipariş iptal ettim. 10.000 TL nasıl geri alıyorduk

• lenduhacafer L kullanıcısına yanıt
    Ben mavi kabloyu istanbul içinde avm lerde kullanıyorum. Çünkü DC şarj ile 20dk da araç başına gitmek, çekmek gerekiyor. Ama benim işim uzunsa, ki bir yemek yeseniz min 45dk, AC şarj a takıp bu sürede yavaş yavaş dolduğu kadar şarj ediyorum. Mavi kablo hep arabamda. Zaten epey bir saklama yeriniz var…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkerem -- 6 Ekim 2023; 14:3:51 >
  • Elektrikli araç konusunda dünya' nın en büyük firması olmasına rağmen İstanbul dışından 1 adet bile servisi bulunmaması gerçekten rezalet...

• Merhaba,

150 kWh bir DC istasyondan max 58 kWh sarj cekebilmemizin sebebi ne olabilir?

1 saatte sarj oldu 58 kW gecmedi.

Supercharger'a gidiyor gibi yapip kandirmak mi gerekiyor arabayi? (DC sarja hazirlamasi icin?)

• Togg alın millet yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikiştutmazsabri -- 6 Ekim 2023; 14:40:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RocketMode

Merhaba,

150 kWh bir DC istasyondan max 58 kWh sarj cekebilmemizin sebebi ne olabilir?

1 saatte sarj oldu 58 kW gecmedi.

Supercharger'a gidiyor gibi yapip kandirmak mi gerekiyor arabayi? (DC sarja hazirlamasi icin?)

‘e kadar ibaresi var :)

Kullanım saatine ve yoğunluğa göre çok değişiyor.

• 
Sayfa: önceki 841842843844845
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.