Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (64. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 20 Misafir (4 Mobil) - 23 Masaüstü5 Mobil
5 sn
48.549
Cevap
1.297
Favori
3.208.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

( ÖTV ve MTV düzenlemesi gibi) olacak (kesin bilgi 😉) demişsiniz ama

eğer muhalefet gelirse 100 günlük eylem planında ilk kez araç alacak gençlere ÖTV indirimi diyor

birde dün aksam bir viedo denk geldi ulusal kanal mı neydi (teslayı takip ettiğim için içinde tesla gecen her video çıkıyor karşıma) bu teslayı kim soktuysa vatan haini togga yapılır mı bu bakan biliyor mu uyuyor mu gibi ağır eleştiride bulunuyordu.

eğer mevcut yönetim devam ederse muhtemelen önünü kesecekler. İran gibi kapanırız artık . Tesla TR ye niye gelsin bir gecede hersey değişiyor bu ülkede kimse böyle belirsiz bir durumda yatırım yapmak istemez. hakkımızda hayırlısı olsun umarım önünü kesmezler rekabet iyidir diri tutar bakalım görelim.

• corylus C kullanıcısına yanıt

Ustat uygulama nedir acaba, bulamadım App Store’da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk gün beyaz LR 19 jant tercih ettim. Tercihimde menzil, konfor ve maliyet etkili olmuştu. İzlediğim videolarda genelde beyaz renk araca siyah jant takılmış bir kısmı orijinal Per. Olduğu için 21inç ubertunnel zaten. Ben mevcut 19inç gemini kapakları siyaha boyatırım diye düşünüyordum ama 20inç induction da güzel duruyor. Aradaki fiyat farkı 68k. Ötv nedeniyle fiyat farkı çok geliyor bana. Malum sürekli fiyatlar değişiyor. Sizce aradaki farkı ötv malşyetine katlanıp vermek mi mantıklı yoksa bu farka veya yakın tutara orijinal 20inc induction veya 21 ubertunnel 4 adet jant lastik takımı alınabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qznnn -- 17 Nisan 2023; 11:44:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cpt.Apollo C kullanıcısına yanıt

ABRP

• TeslaY T kullanıcısına yanıt

Bu videoda çokta güzel olmuş 19' ler. Birde kaliperleri kırmızı renge boyatılıp kapı kollarına kırmızı yapılırsa Perf den daha albenili ve 550 km menzillere ulaşabilecek konforluda göreceli iyi bir araç elde ederiz :)

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025MyGadgetsWorldyoutube
    My 2023 Tesla Model Y Long Range in Black color just got better with these EVBASE TURBINE 19" Wheel Hub Covers that replaced perfectly those not so good looking gemini hub caps. Buy at WWW.EVBASES.COM and get 15% OFF using Code "Mygadgets" Buy from following link for discount: https://tinyurl.com/33jjnccz or buy At Amazon here: https://amzn.to/3j2xnoF
    https://www.youtube.com/watch?v=ZOdmWYw3_dU&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tatomu -- 17 Nisan 2023; 11:57:8 >
  • Tatomu T kullanıcısına yanıt
    Ben estetik için %3-5 menzilden biraz da konfordan feda etmeye razıyım. Bence Induction jantlar bu anlamds ara seçenek olarak sunulmuş. Gemini jantları boyatsak bile Induction görüntüsü vermez bence. Araç rengine yerinde görüp vereceğim son kararımı.

• qznnn Q kullanıcısına yanıt
    Zaten dışardan 4 lastik 4 jant alınsa 50 bin lira en az. Dışarda induction jant satılırmı belli değil, tesla shopta 3000 dolar.

• qznnn Q kullanıcısına yanıt
    Ben 68K fark vermemek için 19luk jantla sipariş verdim.Geldiğinde aracın görünümüne bakacağım eğer beğenmezsem nasılsa 20 lik jantlar için 50K civarında bir para harcayacağım.Tek artım elimde 4 adet 19luk sıfır jant-lastik olacak.Onları kaça satabilirsem satayım her türlü karda olurum diyerek 20lik sipariş vermedim.Çünkü ÖTV ödemek istemiyorum.

• MAS207 M kullanıcısına yanıt

Aslında TOGG ile Tesla arasında fiyat farkı epey yüksek. TOGG üretim, dağıtım, servis ağı yaygınlaşırsa ( üretimine dair bir görüntü göremedik gerçi. Giga Berlin'le ilgili bir ton video mevcut örneğin. ) TOGG adet olarak Tesla'nın çok üzerinde satabilir. Niçin birebir eşleşme yapılıyor da dar bakılıyor demek yerinde olmaz bu ülkede. Elektriklilerin tamamı çoğalırsa, şarj sorunumuz da olmazsa havamız daha temiz olur, güneş panelleri vb. yayginlasinca petrol bağımlılığı da azalır. Bunu göremeyen insanlar siyaset yapıyor bu ülkede. Yazık bize.

• Performance ile Longe Range farları arasında fark olup olmadığını bilmiyoruz hala değil mi ?

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Yok belli değil ama ben her iki versiyonda da matrix led geleceğini düşünüyorum.Bakalım teslim alınca öğrenmiş olacağız

Aynen malesef ki bilende bilmeyende konuşuyor

2023 yılında tüm farlar led oldu diye yazmışlardı bir yabancı forumda. Ama bize gelenler nasıl olacak bilmiyorum.

• Sürekli siyah beyaz konuşulmuş. Hiç mi Deep Blue veya Midnight Cherry Red alan yok :)

Ben LR red + 20" induction + siyah koltuk şeklinde sipariş ettim. Tamamen o anda görsele göre karar verdim. Sadece autopilot eklemedim ÖTV eklenmesin diye, nasıl olsa tamamen yazılım olarak sonradan ekleniyor diye. Aslında elektrikli araç için ülkemizde erken olduğunu düşünüyordum ama otomobil bayilerinden, galericilerden, fırsatçı çakal güruhdan o kadar bezmiş bir ruh halindeydim ki, fazla düşünmeden hıclıca oluşturdum siparişi. Tabi kaporanın da çok düşük olması kolaylaştırıyor. (408'e 85. sıraya yazmak için 250k istemişlerdi 1 hafta önce)

Ben siyah koltuk seçmiştim çocuklar vs yüzünden ama beyaz burada çok övülmüş. Acaba koltuk rengini değiştirmek teslim süresini etkiliyor mu? Bende Ağustos-Eylül dönemi yazıyordu ileri tarihe kaysın istemem.

(10) Model Y Uzun Menzilli Berlin - Uzun Menzilli Çin'e karşı. Daha iyi sürüş kalitesi? Matrix LED? - YouTube

Bu videoda 3'ünün de Led Matrix olduğu yazıyor. LR China, LR Germany, P Germany.

Ayrıca birçok kişi biliyordur ama bilmeyenler için söyleyeylim, youtube'da videolarda MIC, MIG ibarelerini görmüşünüzdür.

MIC - Made in China, MIG - Made in Germany anlamına gelmektedir. Arama yaparken Model Y MIG LR diye arayıp incelemede ön fara bakarsınız. Zaten eski reflektörlülerde mercek yok. Mercekli olup da Led-matrix olmayan var mı bilmiyorum. Bilen varsa beni de bilgilendirebilir :)

• TeslaY T kullanıcısına yanıt

Jant boyatıp , Performance gibi görünür diyen sadece kendini kandırır hocam . Görüntü sizin açınızdan önemliyse 20 lik jantlarda çok iyi duruyor . Boyatılmış kapaklar videoda iyi gibi dursa da canlısı ile 21 ubertribune jantlar arasında uçurum olur.

20 lik jantları seçince de Performance ile aralarında 90 bin tl fark kalıyor . Bu durumda Performance a geçmek çok daha mantıklı oluyor .

• yunsu Y kullanıcısına yanıt

Sipariş ekranında farları farklı gibi yapmışlar ama bence de aynısı gelecek.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025
    TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025
  • Ben LR 19" jantlar ile sipariş ettim. Konfor ve menzil benim için çok önemli. Aracı teslim alabilirsem, güzel hafif spor bir 19 jant alıp takacağım. en fazla 15-20 bin tutar. orjinal jantlara da kışlık takmayı düşünüyorum. Konfordan ödün vermeden kendimce daha güzel bir görüntü yakalamış olurum.

• 14 nisan sipariş, beyaz 19 lr, ekim aralık teslimat, umarım daha erken teslim alabiliriz

• apartmanda oturan arkadaşlar için soruyorum, aprrmanda şarj konusunda fikirleri olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.