Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (538. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: asures , asures , Oswinaldo
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 26 Misafir (7 Mobil) - 21 Masaüstü8 Mobil
5 sn
53.605
Cevap
1.387
Favori
3.559.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
22. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 536537538539540
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Prizden olmaz kendi sayacınızdan alabilirsiniz buna da kimse birşey diyemez. Ben öyle yaptım sadece tedaşçılatı mühür taktırmaya çağırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar örneğin araç geldiğinde fiyatı ödeyemeyecek durumdayım fakat arabadan da vazgeçmek istemiyorum nasıl oluyor fiyat teklifini sonradan alabiliyor muyum

• boranmafacan B kullanıcısına yanıt

siz mağdur olmayın diye arabanın parasını tesla ödüyor, sonra siz teslaya taksit taksit ödüyorsunuz müsait oldukça :D

• Ahahahahaa baya sesli güldüm. Tesla alabilmek için 5 milyona aldığı fosil yakıtlı mercedesini 2,5 milyona satamayan bir hazımsız kokusu aldım)) Bir zamanlar symbian işletim sistemli nokialar vardı dünya lideri bilir misin? Uzun yıllar önce tarih oldu. Fosil yakıtlı eşşekler fosil oldu uyanın artık, kalanın elinde patlar. Gelecek elektrikte ve elektrikli araca talep parabolik artıyor. Burda anlatıp duruyoruz, yılların lideri toyota tarih oldu, değişim çok hızlı. Fosil kafaları değiştirin yoksa fosil yakıtlı araçlarınızın son sahibi olacaksınız)) Neyse hesabımı yaptım, az kaldı 3 gün sonra sitemde yaptığım şarjla 65 kuruş/km 500 beygirle yollarda multi milyonluk eşşek fosilleri ezeceğim. Onlar 3+ tl / km ile ne cevap verecekler bakalım ahahahhaaaaa

• oaston kullanıcısına yanıt

O zaman symbian yerine aldığın iphone’u, bugun kaç paraya satabilirsin.

Konumuz bu. Ama iphone doğru bir örnek değil, ipad ile laptopları düşünelim. İlk nesil ipad’in dönüp yüzüne bakar mısın şimdi ? Ama o dönemde çıkan bilgisayar windows ile falan fakir birinin işini görür değil mi? Ama ipad’e uygulama bile yükleyemezsin. İnternet bankacılığına girerken bile kasar.

Aynı gelişim ivmesi elektrikli araçlarda da olacak.

Bu arada Symbian gibi terk edilemez İçten yanmalı araçlar.

Norveçte Elektrikli araçlar 10 yıldır var.

Biraz istatistiklere bakın.

3 yıl sonra bugun bindiğin ModelY’nin yüzüne kimse bakmayacak çünkü çok temel konfor eksikleri var.

• teslamodely T kullanıcısına yanıt
    Elon gelse bu kadar güzel yazamazdı hocam eline sağlık😂😂😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KnN.LmS kullanıcısına yanıt
    TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

Böyle hocam. Neyse başka zamana artık.

• Benim
    anlamadigim konu su . Forum adi Model Y Kullananlar Kulubu , Model Y Kullanmayanlar , Almayanlar , Ya da Model Y yi boklayanlar forumu degil . Buradaki temel amac Model Y sahibi olmus ya da olacak
    insanlarin fikir paylasimlari yapip , bilgi edinmek , yanlis bilinenleri duzeltmek, sikintili durumlarda destek olmak.Ama bakiyorum amacinin
    disinda bu foruma gereksiz fesat yorum yapan insan dolu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunatek -- 26 Temmuz 2023; 13:17:3 >
  • 3 yıl sonra bugun bindiğin ModelY’nin yüzüne kimse bakmayacak çünkü kimsenin alacak parası olmayacak deseydik daha mantıklı olurdu. 2300 e c200 vardı a4 vardı biz mi almadık. Cebinde 4 milyon paran olsa bile alamıyorsun. Bu tartışmanın şu anda hiç bir anlamı yok 3 sene sonra model y aynen devam eder pili düşer anca sanayi görmeden. Her yerde şarj imkanı olur, mobil şarj çağırma imkanı falan olur şarj endişesi de kalmaz. Tek sorun bir yere çakmadan kullanmak

• Onbinlerce dolarlık adet fiyatlı otomotiv endüstirisi bin dolar adet fiyatlı farklı dinamiklere sahip telefon endüstirisi gibi düşünülmez elbette. Bir markanın en büyük müşterisi yine o markanın memnun kullanıcısıdır. O yüzden marka mevcut müşterisini korumak ve memnun etmek zorunda, tesla bunun farkında olduğu için zaten hemen her hafta güncelleme yayınlıyor, zamanla güncel batarya programları, uygun hardware upgrade programları gelecektir şüphem yok (he o zamana kadar aynı araç elimde kalır mı bilmiyorum) Ayrıca hala doğan görünümlü şahinlerin prim yaptığı ülkemiz özelinde gerek ötv güncellemeleri gerek diğer vergi ve zamlarla aracım kat be kat değerlenecektir ondan ise hiiiç şüphem yok))

Yedek baykuş bu arkadaş engelleyin geçin cevap vermeye değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janissary. -- 26 Temmuz 2023; 13:21:40 >
  • tunatek kullanıcısına yanıt
    Bence çok fark var. P küt küt vuruyor LR daha kabul edilebilir. Gerçi bana LR 19” bile sert geliyor. Ama aradaki fiyat farkına göre P daha çok şey sunuyor. Sertlik dert değilse P alınır.

• Yurtdışındayım aracı yüzde 68 sarj ile cuma sabahı bıraktım. Dün yine yüzde 68 gösteriyordu bugün baktım sarj yüzde 67. Beş tam günde yüzde 1 azalmış batarya. Ben her gün yüzde 1 düşecek diye bekliyordum öyle olmadı.

kendi alamiyor diye alan insanlar zarar etsin para kaybetsin diye bundan haz duyacak fesat insan dolu . isleri gucleri yok birde buralara girip yorum kasiyorlar :))

• vires kullanıcısına yanıt

Herşeyi (sentry) kapalı mı hocam ? Kapalı otoparkta mı ?

• Genel olarak al satçı biriyim, ama bu arabayı satmaya kıyamadım keyifle biniyorum.

Audi a4 güncel makyajlı kasadan geçtim.

2019 model 110.000 de 40 tdı arabayı 1750 sattım 1700 bunu aldım

kesinlikle daha iyi araba daha kullanışlı model y

q5 ile model y aynı araba değil ki nasıl bir yorum yapmam gerekiyor ?

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Tabi sentry ve ısı koruma kapalı onlar açık olsa şimdiye biterdi batarya. Açık otoparkta araç.

• Abuk subuk 16 yaş ergen muhabbeti yerine bilgilendirici konuşmalara dönsek ya. Uğraşmasın kimse kimseye bişey ıspatlamak için.

• 
Sayfa: önceki 536537538539540
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.