Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (537. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: commagene
1 Kayıtlı Üye ve 19 Misafir (7 Mobil) - 13 Masaüstü7 Mobil
5 sn
53.598
Cevap
1.387
Favori
3.558.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 535536537538539
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya ne bileyim ne bir başkasının yorumu ne de bizim yorumumuz başkasını değiştirecek ama anlatmak zor, burada çok güzel şeyler paylaşılıyor, öğreniyoruz daha dün nasıl teslim alırız derken şimdi aksesuar, şarj vs paylaşımı oluyor, bu fiyata bu arabayı almışız vergisi artık yüksek ama diyecek bir şey kalmıyor, benzinin şimdilik 37 lira olduğu yerde…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba
    Önceki araçlarımda en çok storytel uygulamasını kullanıyordum tesla da taeayıcıdan açmaya çalıştım ama ses alamadım. Bunun youtube açmak gibi kolay bir yolu var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Thathurts kullanıcısına yanıt
    Evet, bunu sadece biz mi dusunuyoruz anlamiyorum. Allianz kapsamli kasko var bende; ama kapsam yetkili servis Otomol’u kapsamiyor. Ne anladim bu isten?

Ote yandan Otomol servisi de henuz acilmadi galiba. Araca bir sey olursa yandik valla.

• Arkadaslar plaka atanmis ama tescil seri no yazmiyor. Bu seri no olmadan da HGS basvuramiyorum. Gecici ruhsat mi verecekler acaba? Arac teslimi bu cumartesi, hayirlisiyla.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

• beynemaz kullanıcısına yanıt
    Geçici ruhsat verecekler Hgs 15 güne kadar sorun olmuyor dediler ancak ilk hafta rakamlar ikiye katlanmak suretiyle ben sonradan geçiş ihlalden ödedim ne olur ne olmaz diye bu arada noterde ödeme 700 civarı tuttu

• YET99 kullanıcısına yanıt

Tabii ki öyle. Biz de araçla ilgili deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Bununla beraber çok güzel bilgiler öğreniyoruz. Forumu keyifli yapan şeyler bunlar. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

Selamlar, Hgs'ye başvurmunuza gerek yok. Ben de kuzey marmara oto yolundan geçtim. Hepsinde plakaya yazmalarını istedim. Zaten çoğunluğu otomatik açıldı. Hgs alıncada otomatik düştü.TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• Volvo'nun kendi memleketi İsveç'te Tesla model Y fiyatı XC60'dan yüksek. Buna rağman model Y daha fazla satmış.

Avrupa geneli Tesla Y, Mercedes E ve BMW 5 serisinden pahalı olmasına rağmen daha çok satıyor. Tamam birebir aynı segment değil ama bu araçların Türkiye 0km fiyatlarına bakmak lazım bir de.

Türkiye'de Tesla'nın bu fiyatlardan alınabiliyor olması bir nimet, fiyat böyle ucuz olunca da bazı diğer marka fanboyları'na bik bik etme imkanı doğuyor.

Evet avrupalı otomotiv tüketicisi maymun iştahlı, bilinçsiz arabadan anlamayan yetersizler ama biz çok akıllı olduğumuz için Tesla'nın bu parayı etmeyeceğini hemen ortaya çıkardık bravo bize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattiss -- 26 Temmuz 2023; 10:53:14 >
  • Haftada 1 depo benzin alıyordum
    450 km civarı gidiyordum max 500
    50 litre benzin şuan 1800 lira
    Ayda 8000 benzine para veriyordum
    Şimdi evden 5 kere şarj ediyorum
    500 veriyorum
    Ayda 7500 lira kafadan kar var
    90-100 bin benzin parasını sildik tek seferde
    Bunun daha bakım masrafı var
    Teala’da bakım yok
    MTV sorun değil
    Bastın mı gidiyor en azından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    AYNEN 🤟😀

Şu an en için risk büyük ne yazık ki

• Anlaşmalı servis avantaj tabi ama anlaşması yok diye kaskodan yararlanamama gibi bir durum yok. Sadece prosedürü farklı.

Redditte kazalara bak, ne var bunda dediğin hasarları hurdaya çıkarıyormuş sigorta şirketleri. Tamiri yenisinden daha pahalıya geliyormuş. Tamire gidecekler de çok uzun sıra varmış. Bizde ön cam çatlasa, orasından burasından ses gelse kim bakacak değiştirecek bilmiyorum, Muğladan İstanbula falan mı gidecek araç ufak tefek şeyler için. Bu servis konusunun açıklaması varsa da kaçırmış olabilirim, teslimatı bekliyorum ben de, tek düşündüğüm şey bu ödememi yaptıktan sonra...

• yavrum ben sana yazayım. arabayı 1.771.000 tl ye aldım, ödemesini haziranda yaptım. 6 temmuz teslim 9 haziran ödeme. 9 haziran güncel kurla arabayı tam 73,456 dolara aldım. şu an arabanın güncel fiyatı bugün ödeme yapılsa 87,000.

ne anlatıyorsun güzel kardeşim sen :)))))))

bu arada bmw mercedesle teslayı kıyaslayamazsın falan yazmışsın. komikmişsin arkadaşım sen baya bence kısa zamanda stand up yapmaya başla bu kafayla baya insanı güldürürsün :)))))))))))))))

dünyada şu an 2023 yılında en çok satmış arabayla hangi arabayı kıyaslayabilirsin ? nedir senin bmw den mercedesten anladığın. yakmayan koltuk mu ? :)))))) yoksa zıpzıplatan amortisörleri mi ????? :)))))

model y dediğin araç şu an NCAP ta tam puan alan tek araç, başka yok heee :) bunun yanı sıra 540 beygir 4 çeker bastın mı q5 miş q7 miş, bmw 3-5-7 serileri x5 xm alayını zıp zıp zıplatan motora ve hızlanmaya sahip araba.

üstelik deposu 100 tl ye dolup 500 km gidiyor :D

ne kafası yaşıyorsunuz ya bayılıyorum size arkaadaşlar. ulan almanyada bile bu araba mercedes bmw audiden fazla satıyor, almanlar aptal da bi siz mi akıllısınız :D :D :D

• ödememi tamamladım.sistemde de görüntü artık vergi vs artmadan fatura kesilmesini ve teslimatı bekliyor olacağım.

hayır abi geçici ruhsat falan vermicekler. tescil belge seri numarası aracı teslim edeceğin gün orada yazmış olacak. şu an tescil yapıldı fakat henüz ruhsat basılmadı. ruhsatınız basıldığı anda edevletten yine görebilirsiniz. cumartesi günü ise kesinlikle seri numaranızı göreceksiniz ve hemen hgs alabilirsiniz.

• bu arada şunu söylemek isterim. arabayı kullandığımdan beri ilk kez sırtım terledi koltukta. o da acemiliğime geldi. baba şimdi yapıştırıyorum klimayı arabaya gitmeden 10 dakika önce, arabaya binince buzdolabı gibi oluyor.

e tabi mercedes bmw ciler bu özelliği bilmezler nereden bilsinler hayatlarında tesla ya mı binmişler :D bir de tesla kötülüyor zavallılar :D

• Arkadaşlar bir sorum var , bizim site ayrı panoya hat çekmeye vs hiçbir şeye izin vermiyor. Evim giriş katı balkondan çim alana 6 metre kabloda aracı şarj edebilirim. Sorum şu normal prizden alacağım maksimum kw nedir ve bunu yükseltmek için alacağım bir ürün var mıdır ?

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam destek için. Erteleme mümkün mü acaba, ben de iptal için mail attım.

• 
Sayfa: önceki 535536537538539
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.