Ben henüz taktıramadım. Ama bu video iş görür mü? ![]() This video, installing Tesla wall connector gen 3 charger, includes the quick and dirty steps of installing the Tesla Wall Connector Gen 3 Charger. Remember to use 6/2 wire with a double 50 amp breaker!! If you have any questions please pop a comment below! I hope you enjoy. https://www.youtube.com/watch?v=_T3Fr5icQ7c&feature=youtu.beDün aracı teslim aldık.Genel olarak çok keyifli.Alan pişman olmaz bence. Bazı + ve- ler Gayet keyifli ve rahat bir araç. Hızlanma+ Ferahlık+ Teknoloji+ Bagaj+ Malzeme Kalitesi+ Apple Car play yok - Haritanın sesi - Otomatik Park- |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (452. sayfa)

-
-
-
Teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 11 Temmuz 2023; 11:27:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi bize de anlat. Aksam eve gecince halledeyim.
3300 üyeli Tesla Telegram grubuna katılmak isteyenler, kullanıcı adımız teslamodelykullanicilari ya da bana mesaj yoluyla ulaşın katılım linkini göndereyim size
Şuan, tüm istasyonlar içinde yaklaşık % 80 oranında anlık doğruluk oranı mevcut. Mevcutta, uygulama içinde istasyona tıklandığında yeşil ve gri renk görünüyor. Yeşil = istasyon aktif ve müsait. Gri = İstasyon dolu ya da çevrim dışı. Çok yakın zamanda uygulama için yeni güncellemeler gelecek. Güncelleme ile Yeşil = Aktif ve Müsait, Sarı = Kullanımda , Gri = Çevrimdışı olarak gösterilecek. Firmaların çoğu şu an için rezervasyon yapısını müşterilerine sunmuyorlar. Rezervasyon sunan firmalar ile entegrasyonlar tamamlandıkça, bu hizmeti veren firmaların rezerve bilgisi de uygulamada anlık gösterilecektir.
-
hocam merhaba
kutudan wifi şifresi çıkıyor
telefonu önce cihaza bağlıyorsun
sonra VPN açıp telefondan 192.168.92.1 adresine gidiyorsun
orada türkiye yok almanya yap en yüksek enerjiyi seç
cihazı eşle başla şarja
takılırsan 05320623436 numaram
-
Selamlar,
Eline sağlık abi. Çok teşekkürler. Eve geçeyim deneyeceğim.
-
TR de satılan araçlar bazı özellikten kısıtlı gibi duruyor.
-Uydu görünümü TR de yokmuş bu ilginç durum çünkü apple,yandex,google gibi popüler haritalarda yasak yok tesla ya yasak gelmiş bu da bembeyaz ekranla seyahat etmemizi sağlıyor.
-bu arada tünel gibi yerlerden geçince ekranın gece moduna geçmemesi karanlıkta beyaz kalması çok göz alıyor tesla nın buna el atması lazım.
-premium bitince tekrar alma seçeneği yok galiba ki trafik ve müzik gibi özellikler premium ile çalışıyordu ya da wifi gerektirecek.
-ekstra otopilot alma seçeneği uygulamada yok göremedim oysa TR harici araçlarda tüm bunlar aktifti bu sebeple TR den değil de ithal alıp çoğu özelliği kullanmak mantıklı mı diye düşünmüştüm.
şu an anladığım kadarı ile sadece temel otopilot ile tesla deneyimliyoruz tesla TR nin diğer özelliklerle ilgili bir acıklama yapması iyi olurdu.
-
Selamlar,
Umarim bunlara bir el atarlar. Yine de su an icin sagladigi seyler guzel. Bekleyip gorecegiz.
Telegramda bir arkadaş Avustralya üzerinden kayıt yaparak Otopilotu, Premiumu filan almış ama bayağı riskli. İnşallah bu durumlara düşmeyiz.
-
Az daha bekleyelim. Hic gerek yok. Tahminim Agustos ayinda her sey oturmus olacak.
Cam tavana içerden el değmiyor
Öyle sıcak
Bu perde olayı aşırı saçma ya
Yanacaz sıcaktan
Ben aldım 1400 TL'ye perde taktım geçtim. Yazın 2- 3 ay durur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igokkaya20 -- 11 Temmuz 2023; 14:21:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telegram ve whatsapp grupları forumları tamamen öldürüyor. Geçenlerde bir araçla ilgili bilgi alayım dedim , 2 sene önde bıçak gibi kesilmiş konu.
Aslında forumlarda bilgi paylaşılmasını çok daha kıymetli buluyorum. Bu sayede yıllar sonra dahi insanlar bir şey aradıklarında az çok bulabiliyorlar. Mesela BMW e90 , Özellikle f30 , g20 forumları yıllarca bir sürü kullanıcıya veya araca sahip olmayı düşünenlere faydalı oldu.
Tesla gibi yeni ve teknolojik bir araç için özellikle teknolojiye çok yatkın olmayan kullanıcılar için epey bir öğrenilmesi , okunması gereken konu var.
Cam tavanı neden elliyorsun ki?
Cihan senin şu yorumlarına çok gülüyorum ya. Belli ki iyi bir insansın ama bazen aşırı komik yorumlar yapıyorsun
-
mevcut hesabı avrupa hesabına çevirsek araç yurtdışı olduğunu anlayıp sistemleri açar mı ? yoksa aracın TR aracı olmaması mı gerekiyor ? nasıl başarmış ?
ya da şöyle diyeyim aracın bölge kodu değişebilir mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuhayerr -- 11 Temmuz 2023; 14:41:31 > -
Kesinlikle katılıyorum...
-
Hemen yüklediğim gazilyon tane uygulamanın Yanina VOLTLA yi da yüklüyorum. Gerci cozdum bur şarj isini. Benim isin 120kw ile şarj deden eSarj cihazları var evin etrafında. yarim saat 45 dakika aracı park edip şarj isini hallederiz. Ama fiyat olarak sanki TESLAnin kendi şarjı çok daha ucuz geldi bana.
-
Eve teslimat varsa gene çok iyiymis. Biz birgun yol yaptik gitgel teslimat icin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X