< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (454. sayfa)

-
-
istanbul'da 40 derecenin üstüne çıkıyor kabin sıcaklığı. güney illerini düşünemiyorum. en çok ihtiyacını hissettiğim aksesuar şu an için tavana perde.
-
Carplay koyarsa, Premium Connectivity (premium baglanti) aboneligini kime satacak, oradan Spotify ya da Apple music aboneligini aciyorsu ve Netflix falan fisman.
Harita Google Maps tabani deniyor ama bulundugum bolgede Navigasyon GMaps e göre eski.
Waze kullanıyorum mesela, radar vs için. Bu da yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 11 Temmuz 2023; 18:8:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
premium connectivity olmadan spotify nasıl kullanılıyor veya kullanılabiliyor mu? telefon interneti üzerinden hotspot vs mi yapmak lazım yoksa bluetooth veya kablolu bağlantı ile kayıpsız stream yapabiliyor mu? Apple car play olmaması gercekten saçmalık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-ogm -- 11 Temmuz 2023; 18:19:4 > -
-
Harita, navi, konum ve mobil telefondan araç bilgilerini görme vs çalışması lazım. Ancak trafik bilgisi ve uydu görünümü için Premium gerekiyor diye biliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bence fazlasıyla yapamaz. en basit tesla haritası 2 yıl geriden geliyor teldeki gibi güncel Google değil. ben CarPlay aldım gelmesini bekliyorum ve kendi haritasını da kullanmayı düşünmüyorum.
-
yakında App Store açacakmış böylece dedikleriniz de gelebilir ama o zamana kadar güncel harita, rota ve trafik bilgisi için CarPlay şart.
-
Selamlar, Bu guzel ancak bunu taktiktan sonra cam tavanin esprisi ne ki? Keske acilabilir bir sey olsa. Bunu acmak isteseniz surekli yerinden cikarmaniz gerek. Aslinda kaydirilabilir bir sey olsa daha iyi.
Plakam belli olmuş kaldı 1 gün:)
İzmir de en az 2 ay katlanacağız şu görüntüye ne yazıkki,keşke tesla kendi çözseydi böyle çakma işlerle bizi uğraştırmasaydı.
Dad's Toys & Carsyoutube
Use the code: DADTC10 for extra 10% off on Otrifowd.com Here is the link for Fullshade from Otrifowd: https://otrifowd.com/products/fullshade-2-0-for-models-4-pieces-assemble-type?utm_source=Youtube&utm_medium=Paul&utm_campaign=Apr-M3&utm_content=social&utm_term= Enjoy the Video? Support the channel by buying me a COFFEE to fuel my creativity ☕️ https://www.buymeacoffee.com/dadstoyscars Thank you for your awesome support! ❤️ #tesla #teslamodel3 #model3accessories #modelyaccessories #teslamodely Thank you for watching! Facebook: Dad's Toys & Cars Follow me on Instagram: dadstoys_cars Please LIKE, SUBSCRIBE & SHARE :)https://www.youtube.com/watch?v=P41k3fuGK44ben yine de tavanı kapatmaya karşıyım ferahlık gidiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuhayerr -- 11 Temmuz 2023; 20:17:51 > -
Kimsenin malını kötülemek değil amacım
İyi kötü kullandım arabayı
Bazı şeyleri yazabilirim
Alışık olduğumuz bir araba değil
Alışınca şahane ama
Süspansiyon beklediğim den iyi çıktı
Mercedes c vardı bende son kasa
Arabadan soğuduk sağolsunlar
Hızlanması efsane güzel
Ama bu arabayı ben performans almadığıma acayip mutluyum
Alsam kesin pişman olurdum
Şehir içinde bu bile yoruyor adamı
19 jant olduğu halde
Şarj olayına acayip alıştım
Şahane birşey
Kliması çok iyi soğutuyor
Bizim ailecek beklentimizi karşıladı
2.400.000 verdiler bugün vermedim ilanım da yok 😂😂
Ötv artışından sonra 3 milyon tl altı olmaz (:
Aynen iki ay katlanacağız artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selam. Çok sıcaklarda kullanırım. Ağustos sonu gibi çıkarırım. Başka araç da olsa yazın sıcaklarda açılmıyor zaten Denizli de. Bunun cam tavanı diğer araçlara göre daha koyu gerçi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1.700.000 liraya bundan iyisini alamam
giden araba iyidir ya
şarj olayı şahane. Birşey
ulan benzin istasyona gitmiyorum
kendi istasyonum var
muazzam birşey ya 😂
Üzülmeyin Cihan, Devletiniz telafi eder aradaki acigi. Ama gerçekten de insan benzin istasyonuna zaman kaybı olarak goruyor bir sure sonra.
Bakimlarda arabayı valeye ver, araba serviste yatsin, Vale bir yamuk yaptı mi, servis yamuk yaptı mi dertleri falan yok artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 11 Temmuz 2023; 21:8:39 >
Ben benzin istasyonuna girdim bir kahve alayım diye..
Arabayı kenarı çektim pompacılar foto çekiniyor önünde..
Hiç görmemişler.😁😁😁
İyi aksamlar,
Bu cok iyiymis.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X