Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (453. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
26 Misafir (16 Mobil) - 10 Masaüstü16 Mobil
5 sn
53.948
Cevap
1.389
Favori
3.592.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nerden aldınız? Linki paylaşabilir misiniz? Bu cam tavan bizi canlı canli pişirecek sıcak havalarda.

• Şu araçta elektirikli perde olmaması bile başlı başına saçmalık. Hanımın 2016 qashqasinde bile elektirikli ısı yalıtımlı perde var. Minimalist takılmış Tesla ama zaruri olan bireye çözüm üretmemesi mantıksız millete aftermarket çözümler aratıyorlar lüzumsuz lüzumsuz

• halitozbasli kullanıcısına yanıt

Tesla shop’ta perde var. Açılınca alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BTMWTMP B kullanıcısına yanıt

Bahsettiğiniz bu sanırım? 

https://shop.tesla.com/product/model-y-glass-roof-sunshade

• fuhayerr F kullanıcısına yanıt

Popüler haritalarda yasak nasil yok? (uydu gorunumunde) Zoom yapamiyor bir cogu; bu ulkedeki bir cok keyfi yasak gibi zoom yapmak da yasak. Turkiye yuzyili.

• ogulsev O kullanıcısına yanıt

Evet normaldir var Türkiye'de aktif degil

Anahtar varmi anahtar alicam ben.

• cihanair kullanıcısına yanıt

Oldu. Tekrar teşekkürler. Akşam komşudan şarj.   

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

Zaten aldım daha araca vın atanmadı ama nasıl olsa alacağım diye aldım koydum kenara. 3 kuruşluk şeyden imtina etmiş firma, yaz boyu benim g20nin perdesi kapalı durur mesela anca kışın açarım hava 30 . nin altında 25. nin üzerinde günlerde ise zaten mx5 var işten eve evden işe onu kullanıyorum tepesi hep açık mxin tepesini kapamak durumunda kaldığımda anca g20ye binerim yazın, tesla g20nin yerini alacak tabi firma mavi araçların üretimini artırıp vın atarsa inat ettim filo aracı almayacağım sonrasında folyo ile uğraşmıycam diye yoksa beyaza çevirsem muhtemelen çoktan vın atanmıştı ama pes etmek üzereyim az kaldı :) Bu arada g20nin baz m 2885, m edition 3157 olmuş ikinci ele ne zaman yansır bilemem ama fiyatlar artmaya devam edecek.

• halitozbasli kullanıcısına yanıt

Selamlar, Aslında dediğiniz gibi beyaz veya siyah renge çevirseniz eminim ki vın hızlıca atanır. Bu arada ben cam tavandan hiç rahatsız değilim. Nedense İstanbul'da beni hiç rahatsız etmedi. Keşke bir tavan perdesi olaymış. Bu arada araca binen o dev cam tavana bayılıyor. Ben kullanıcı olduğum için pek farkında değilim.   Beyaz koltukları seçmek en mantıklısı oldu sanırım. Hatta şimdi bu aracı eşime vermeyi planlıyorum. Onunkini satıp hem g20 hem de bunu tutmaktan yanayım. Açıkcası g20 tarafında sarı site çok yükselmedi. Haklısınız. Dün bir tanıdığımıza 2022 model 2.850 teklif ettiler. Araç g20 Lci. Hayırlısı. Bekleyip göreceğiz.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 11 Temmuz 2023; 16:1:26 >
  • igokkaya20 İ kullanıcısına yanıt
    Aldım bakalım nasıl çıkacak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Meraktan baktım elim yandı

• Gerçek deri, çevre ve sürdürülebilirlik açısından elektrikli araç felsefesine tezat teşkil ediyor. Ayrıca gerçek deriden çok daha kaliteli ve nefes alan vegan deriler mevcut.

• beynemaz kullanıcısına yanıt

apple ve yandex de tam zoom yapabilirsiniz deneyin görün, sadece google da tam zoom yok bulanık yapar az uzaklaşın net olur yine.

• igokkaya20 İ kullanıcısına yanıt

ben bunu aldım ama takmadan bir köşeye attım. görüntüyü çok bozmak istemedim ve araca inmeden klimayı açıyorum ki kabin koruma da devrede.

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

Aynen, doğrudur  

• maygar kullanıcısına yanıt

Doğrudur ama ne yazik ki ben eski kafayım o konuda, nappa deri olacak , soğutmasi da isitmasi da olacak. Kendi sirt çantami bile sadece deri kullanıyorum. Öyle Kanvas falan bana göre degil. Yumos yumos olacak

Aslında Tesla'nin vegan derisiyle derdim yok, beyaz aldığım için her seferinde mutlu oluyorum hatta, tek derdim keşke soğutma da olsaydı.

Cevrecilik için elektrikli otomobile geciyorsak, Gemlik'te neden kocaman pil Fabrikası kuruyoruz gibi deli sorular var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 11 Temmuz 2023; 16:48:29 >
  • Carplay olmaması da ayrı bir saçmalık
    Kardeşim sen koy da kullanan kullansın ya

• cihanair kullanıcısına yanıt

Carplay koymazlar. Kendi sistemlerinin kullanilmasini istiyorlar. Zaten carplayin verdigi her seyi bu sistem sagliyor. Hatta fazlasini. Biz cok alismisiz Carplay’e :).

• 
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.