Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2665. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
25 Misafir (14 Mobil) - 11 Masaüstü14 Mobil
5 sn
53.324
Cevap
1.389
Favori
3.537.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 26632664266526662667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hankooklar şaşırtıcı biçimde taş gibi çılktı . 23000 km de araç daha lastikle alakalı hiç bir işlem yapmadım , problem de yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt

Evet bende de oldu, otobanda 130-135 le giderken bi anda yavaşlıyor, ben oto pilotu kapatıp bi 5-10sn sonra tekrar açarak çözüm buldum.

Üst geçit altına yaklaşınca tünel olarak olabilir ayrıca gece karanlıkta da yokuş aşağı giderken de bi kaç defa yaptı, onda da önünü göremiyor olabilir.

• Hankooklar özellikle ıslak zeminde çok kötü. Uzun süredir yağış olmaması etken olabilir. Yollar tolu ve kirli hafif yağmur yağınca yada yola su dökülmüşse bildiğin buzda gidiyor tepkisi veriyor Juniper. Geçen kalkışta yolu dikine kesen dar bir su birikintisinden geçtim. Arka lastikler kuruyana kadar araç seke seke yol aldı. Kışlık ve yazlık arayışı içinedyim Ankara'da yaşıyorum.

• tsender T kullanıcısına yanıt
    bnm araç 4 çeker olduğundan kaynaklı olabilir ben o şekilde bir tecrübe yaşamadım

• tsender T kullanıcısına yanıt

2-3 hafta önce hafif yağmur geçişinde bende de oldu. Araç adeta gidemedi gaza her basışımda patinaja düştü. kaygan zemine alınca bir nebze toparladı gibi ama yağmurun ilk başlangıç anında çok dikkat etmek gerek.

• the_kid1 T kullanıcısına yanıt

1 yıldır uzun yolda her fırsatta OP kullanıyorum. Bu süreçte ilk uzun yol deneyimimde 1 defa köprü altında ani fren yaptı. Onun harici sağda yanınızda kalan aracı geçerken araçlar, özellikle kamyonlar çizgiye yaklaşıyor veya çizgiye basmaya başlıyorsa freni çakıyor. Köprü gölgesi problemini ben bitti diye düşünüyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beetleguese kullanıcısına yanıt

Üstat selam, juniper ile radyo dinlerken kendi kendine rastgele kanal değişme sorununu çözebildiniz mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ESER14 kullanıcısına yanıt

Malkara Gelibolu arası otobanda her üst geçitte yavaşladı bende

• quote:

Orijinalden alıntı: MrRdRmn

Üstat selam, juniper ile radyo dinlerken kendi kendine rastgele kanal değişme sorununu çözebildiniz mi ?

bu konu bana da oldu fakat ben onu radyonun frekansı çekmediği durumda bir sonraki kanala geçmesi gibi yorumlamıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: FrtNrn

bu konu bana da oldu fakat ben onu radyonun frekansı çekmediği durumda bir sonraki kanala geçmesi gibi yorumlamıştım.

Alıntıları Göster

ben izmir içindeyim, genelde powerfm ya da kafa radyo açık oluyor.

ve çekmeme gibi bir sorun yok fakat kafasına göre radyo değişiyor zart diye.

maalesef hala çözülmedi. bir kayıt daha oluşturdum, log kayıtlarına bakacaklar onun için sorunun olduğu tam zamanı istiyorlar, şimdilik kayıt tutuyorum :)

• Arkadaşlar servis randevusuna 30dk-1 saat arası gecikeceğim, sorun olur mu? Randevumu iptal etme gibi bir kıllık yaparlar mı?

Hocam TuneIn uygulamasi var. Ona abone olup, ucretsizdir, oradan dinlediginizde o sorunla karsilasmamaniz lazim. Ayni spotify yada youtube music dinler gibi kullaniliyor. Bir deneyin isterseniz.

tunein.com
    TuneIn | Free Internet Radio | Live News, Sports, Music, Audiobooks, and Podcasts
    https://tunein.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmkrcn -- 20 Ağustos 2025; 11:46:36 >
  • MrRdRmn M kullanıcısına yanıt

Başka bir kullanıcı Tesla mobil uygulaması üstünden değiştirmiyordur değil mi? Bir keresinde eşim seyir halindeyken ben değişiyor mu acaba diye değiştirmiştim de akşam gelince söylemişti  

• cmkrcn kullanıcısına yanıt

bunun için uygulama mı yükleyeceğim ya,

bir de bu uygulamayı tesla da nasıl çalıştıracağım?

teslanın kendi radyosu neden böyle sapıtıyor?

Sadece tahminimi söyleyebilirim önceden trafik anonslar ile ilgili bir tuş olurdu bazı zamanlar böyle durumlarda kanalları değişirdi trafik anonsu veren kanala geçerdi sizin soylediginizden aklıma ilk gelen bu oldu. Ayrıca bu da bir Spotify gibi uygulama aynı onu kullanıyor gibi kullanıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmkrcn -- 20 Ağustos 2025; 12:9:43 >
  • cihanair kullanıcısına yanıt

Uygulamalari yuklemeni tavsiye ederim, bazilari tum sarj soketlerini gosteriyor bunlardan birini yukle sana en yakin olana git sarj et. Illa en yakinina gitmene gerek yok bu arada, yaklasik %30 sarjla geliyor araclar.

• mastor1 kullanıcısına yanıt

O zaman eksik bilgi :)

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Resmi bilgi degil yanlis anlamayin, baktilar buyuk potansiyel var belki mevcut altyapiyi duzenleyip getirirler Avrupaya. Tesla bu konularda hizli aksiyon alabilen bir sirket. Tabi arka tarafi tek seferde urettigi icin hizli sekilde degisiklik yapabilirler.

• cmkrcn kullanıcısına yanıt

teslaya yüklenebiliyor mu?

Web sitesinde yüklenebilecek uygulamalar arasında var

• 
Sayfa: önceki 26632664266526662667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.