|
Ben projesiz yaptim hocam. 2 yildir kullaniyorum. Hatta yeri geldi elektrik dagitim sirketini arayip hatta duzeltme yaptirdim. Ilk baslarda voltajda cok dalgalanmalar oluyordu. 1 defa bagli oldugum trafodan bir sey yaptilar (bana soylenen oydu) ve sonra sorun yasamadim. Yani bildikleri halde birsey olmadi. Eger sozlesmenizdeki tutari gecmiyorsaniz sorun yok. |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2663. sayfa)
3 Mobil
Popüler Konular listesinde
-
-
Umarim buraya da gelir 2 cocuklu aileler icin cok guzel bir araba. Arac daha cok yeni cinde bile yeni satilmaya baslandi, Tesla once Almanya daki hatti buna gore revize edecek falan derken ki bunu dusunuyor mu onu dahi bilmiyoruz. Belki Almanya Gigafactory yi buyuturken Model 3/ Model 2(q) ile birlikte bunu da araya sikistirirlar, buda herhalde 1 yili gecer. Tesla satislari maalesef Avrupa da cok dustu Musk in salakliklari yuzunden, hos bu bize yaradi ulkemize normalin cok ustunde Tesla geldi.
-
Harika haber umarim diger bolgedeki dagitim sirketleri veya dagitim sirketlerinde calisan kisilerde benzer sekilde dusunurler. EV sevdalilari olarak biraz da isimizi kolaylastiran davranislar gormek cok guzel
-
Iste Tesla dan beklenen hareketler.
Tesla, Model 3'e sinyal kolunu geri getirdi
donanımhaberTesla, Model 3'e sinyal kolunu geri getirdihttps://www.donanimhaber.com/tesla-model-3-e-sinyal-kolunu-geri-getirdi--195154 -
Karmaşık bir yazı, güzel bilgiler var ama biraz şaşırmışlar.
Şöyle başlamış: Müstakil bir evde (bağımsız konutta) kendi elektrikli araç şarj istasyonunuzu kurmak için ek bir resmi lisans veya izin alma zorunluluğu yoktur.
Bi yerde de şöyle yazmışlar ama mümkünse demişler: EV şarj istasyonu kurulumu, evin mevcut tesisatına yüksek güçlü yeni bir devre eklemek anlamına gelir. Bu nedenle, mümkünse bir elektrik mühendisi tarafından projesi çizilmeli veya en azından sertifikalı bir elektrikçi plan yapmalıdır. Projede kablo kesitleri, sigorta değerleri, koruma elemanları yönetmelikte belirtilen akım taşımaya uygunluk kriterlerine göre seçilir.
Yeni Şafak gazetesinde de 09:44-11/03/2025, Salı tarihli şöyle bir haber rastgeldim:
MÜSTAKİL EVLERDE KURULUM TAMAMEN SERBEST
Kendine ait park alanı bulunan ev sahiplerinin şarj cihazı kurulumları ise diğer alanları etkilemiyorsa tamamen kendi tasarrufunda olacak. Bakanlık yetkilileri, evde şarjın sıradan bir prizle bile mümkün olduğunu ve her araç sahibine 22 kW güç tahsis edilmesine gerek olmadığını vurguluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutsen -- 19 Ağustos 2025; 17:59:39 >
-
Umarim globalde de aynisini yaparlar da bu is sadece Cinde daha fazla satmak icin yapilmis bir hareket olmaz.
-
Arkadaşlar merhaba, yarın arabayı teslim alacağım.
Avrupa yakasında oturuyorum.
Arabayı en yakın nerede şarj edebilirim.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her biri 2 kW ortalama alabilirsiniz cihaz etiketlerine bakıldığında görebilirsiniz
Ayrıca örnek biz 4 klima kullanıyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 19 Ağustos 2025; 18:35:45 >
-
Hımm eğer 1 yıl ise beklemeyiz. Bu senenin sonuna kadar acil ihtiyacımız yok. durjmlara göre kararlarımız şekillenir.
Teşekkürler.
-
Hala en ucuz sarj Tesla Super Chatger 'da
Avrupa'da Zotrlu'da SC var
Anadolu'da ise EMAAR'da Tesla SC var ama dolu olabiliyor ayrıca Ümraniye IKEA yanında Buyakada Tesla SC var.
Bunun dışında cep telefonuna Lixhium kur ondada yakın sarj yerlerini görebilirsin.

-
Arkadaşlar komik bir soru
Avm girişine geldik adam bagajı kontrol edecek nasıl açacağız?
Vites P yapıp ekrana gelen büyük araç fotosunda ki bagajı aça tıklayın.
Kapatmayı onlar yapıyor düğmeden.
Sağolun zahmet verdim.
Bu yoruma verilen cevapların hiç birisi anlamlı değil. Legacy kasada aracı aldığımda 393 km menzil gösteriyordu, aracı 25.000 km kullanıp sattım, sattığımda hala 393 km menzil gösteriyordu. (sadece 392 km'ye çok çabuk düşmeye başlamıştı)
Juniper'da daha 5.000 km olmadan menzilde düşüş oldu. Bataryada bir problem olduğunu sanmıyorum, LFP bataryada menzil biraz tahmini hesaplanıyor, sanırım bu hesaplama algoritmasında bir farklılık var.
-
Ya da kilidi açın güvenlik açıp kapatıyoy.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben Hankook'ta sorun yok diyenleri gerçekten anlamıyorum, benim de 2. Teslam ve benim de aynı şekilde Hankook lastiklerimde yırtılmalar başladı. İşte henüz 5.000 km kullanılmış Hankook'ların hali :

Bunlar da eski aracımdaki lastikler (bunların durumu daha da vahim, sadece 6.000 km kullanıldı) :

-
Ben de Hankook ile hiç memnun değilim, hafif ivmelenme ile inanılmaz bir yalpalama, kayma meydana geliyor. Özellikle hafif su birikintisi ve/veya yağış var ise yol tutuşunda ciddi tehlike sezinliyorum.
Acaba 4 mevsim veya memnun kaldığınız bir lastik markası ve modeli var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Michelin pilot sport serisi ve continental sportcontact öneririm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok çok iyiymiş Hankook, biz araba kullanmayı bilmiyormuşuz.
Fotoğraflardaki gibi kopmalar/yırtılmalar var mı lastiklerde? Continental SCS kullandım, Hankook'tan sonra konforu ve yol tutuşu ile ilaç gibi geldi. Yine Conti alacağım sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 19 Ağustos 2025; 22:32:19 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı